253245** - aizvakar ieradās un nolika 2x50eur, labi ka paņēmu paskatīt rūpīgāk, jo izrādījās kaut kādas fake Temu banknotes. Sāka stulbi smīnēt un aizgāja, kad teicu, lai dod īstu naudu. Pārāk daudzi rakstījuši, lai zinātu, kurš lietotājs tas bija, bet gadījumā ja lasa: TU ESI LOHS. Diemžēl tā mudaka dēļ biju atteikusi uz to laiku citiem un priecātos par priekšlikumiem, kā šitos debīliķus labāk pārmācīt. Meitenes, uzmanieties, pārbaudiet naudu uzreiz.
Santina23, 4sex.lv
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 9. aprīlis - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 9. aprīlis - Iemesls nav norādīts
On 4/8/2025 at 9:47 AM, RenarRenar said:
Par mani vari neuztraukties. Es iedomājos, ja es saviem darbiniekiem vai sadarbības partneriem mēģinātu pateikt kaut ko tādu. Zinu, ka sarunājām alga būs 1000e uz nepilna laika darbu, bet davai sarunājam 800e uz pilna laika darbu, citi taču Latvijas gateros ar to samierinās. 😂 Vispār ap šo laiku taču Latvānijas buhātājiem algas dienas, tad jau ies izspiest no tiem grašiem, cik var, sarunātāji lielie.
Nebiju domājis ta tev taksista darbā ir sadarbības partneri, bet nu katrs jau laikam to sauc savādāk 🫣😂
Ierakstīts
Tā ir daļa no maukas profesijas, tapēc nesūdzies un koriğē savas cenas pielāgojot klientu vajadzībām 😘