Pieņem Dzeņu ielā (pie Jysk), biju pāris dienas pirms Jaungada. Viena bilde ir īsta, kas bija citos sludinājumos, iepriekšredzētās- nē! Kad gāju uz tikšanos, biju nodomājis, ka satikšu meiteni, kas bildēs, bet, patīkami kļūdījos- sagaidīja meitene, domāju, ka tos pašus 23 varētu dot, sievišķīgu formu (kaulaina nebija kā bildēs, resna arī nē, varbūt tik maza riepa, kam arī dodu priekšroku), kuplām krūtīm, ap 1.65 m, krieviete, bet runāja latviski. prasīja simtnieku. Dzīvoklis jauks, labi remontēts. Pašatdeve no Viņas puses arī bija laba, nebija no tādām, kas atstrādā naudu vai baļķis gultā. Bet sarūnāt tikšanos arī bija kaut kā interesanti- 15 min pēc sludinājuma ievietošasnas zvanu- viņa paceļ un saka, ka zvani pēc 1 h, jo atpūšos.. Tad vēlāk ap nakti pazvanu, vai varam saorganizēt tikšanos- kaut ko nomurmina un nomet klausuli... Un pēc 15 min sms atsūta savu adresi.. Bet, kopumā biju apmierināts! Vai otru reizi ietu- tā vietā mēģinātu atklāt ko jaunu!:)
Paldies par atsauksmi
10 x sarkanie, tas ir par stundu? Vai viņai nav ātrāka/lētāka varianta?
Interesanti, ka visiem tik slikta pieredze, man tieši laba (relatīvi, jo 40 eur = 40 eur).
Kaut kad sempembrī/oktobrī sazvanīju, aizbraucu, bija mazliet problemas atrast to māju, jo sākumā sauca citu adresi un pa telefonu latvju/krievu mikslī mēģināja paskaidrot kur tālāk jādodas. Bet pēc īsa brīža nonācu iekšpagalmā (Puškina 4, ja nemaldos), kur viņa pavēra kāpņu telpas durvis un ieaicināja iekšā.
Būtu bijis ļoti naivi cerēt, ka bilde no sludekļa īsta. Tā arī bija, sieviete uz ~tuvāk 30 nekā 20, blonda, seja 5/10, ir redzētas sliktākas.
Ķermenis ļoti labs viņas vecumam, pupi forši, dibens, cik atminos, arī ok. Atceros, ka bija tetovējums, tikai neatceros vai uz vēdera, vai muguras.
Pēc abu dušas pajautāja naudu (devu 40 eur uz pusstundu), tad devāmies uz guļamistabu. Tur pa 70% no istabas 2-vietīgā gulta, stūrī mazākais televizors, kuru biju redzējis pēdējos 10 gados ().
Pārāk neislīgstot interjera detalizācijā - apgūlos, pamasēja, uzvilka prezervatīvu un sāka sūkāt. Sūkāja samērā centīgi, bet laikam jāsaka, ka 'bez izdomas', jo visas kustības tādas vienveidīgas, taču ar minetu biju apmierināts. Sūkāja kādas 5-10min, līdz, pieļauju, ka pašai apnika un prasīja: "seks?". Teicu, lai vēl mazliet pasūkā.
Pēc tam misionārajā pavālēju kādu brīdi, apgriezu un beidzu no aizmugures. Patīk, ka nav kaut kādu wtf pretenziju pret pozām kā Marikai. Like, kāpēc tu strādā par seksa darboni, ja tu neļauj sevi normāli izdrāzt.
KOPSAVILKUMS:
-Numurs 25372789
-Cena 40 EUR/0.5h
-Seja 5/10
-Ķermenis 7/10
-Minets 7/10
-Sekss 7/10 (tāpēc, ka ļauj sevi drāzt kā klients vēlas, to es protu novērtēt ;D)
25268644 reklamejas gribu.lv zem vardiem Hotlove, Alison, Alonuska. Sludinajumaa raksta ka 19 gadi. Tiesham diezgan jauna varbut ari ir 19. Loti aktiva jautra (nu protams attieksme atkariga no klienta). Var visu gan mutee, gan dupsii. Viss tik ar gumiju, papriecinaja ka pat stulbus jautajumus neuzdeva tipa ar vai bez... Pienem Artilerijas ielaa. Pilns komlekts ar analo 150€. Bet man iepatikas un varu teikt ir verta.
Kaut gan tēmas veidojis neesmu un piedalījies diskusijās arī ne, taču esmu šī foruma biedrs jau kādu laiku, jaunumiem sekoju un atsauksmes arī lasu. Tātad, ķeroties pie lietas.
Vakar bija izteikta vēlme izšaut riekstus, biju iedomājies, ka šoreiz varētu masāžu, tāpēc noskatīju Dzholli, kuru sazvanīju, sarunāju par 30 evrosiem tikai erotisko daļu un norunātajā laikā biju klāt. Itkā esmu pie īstās adreses, zvanu viņai, taču rāda, ka līnija esot aizņemta. Nu neko, gan jau runā ar vēl kādu klientu, neko sliktu nenodomādams pagaidīju vēl 5min un zvanīju vēlreiz - tas pats. Nu jau biju par 90% pārliecināts, ka tā kuce ir uzmetusi un pat nav pabrīdinājusi, lai nebraucu. Ļoti neprofesionāla un neglīta rīcība, bet, ja tāda ir viņas darba ētika, tad veiksmi ar to.
Tā kā rieksti vēljoprojām nebija izšauti, protams, mierā nemetos un mēģināju sazvanīt gan Mariku (27197705), gan Oljga(fotoreal), taču abām telefoni izslēgti. Nemēdzu ātri padoties, tāpēc uzmeklēju gribu.lv sludinājumos Karolīnu (links uz sludinājumu - http://goo.gl/RrgnHu ),sazvanīju un sarunājām satikties (Artilērijas 60). Esmu klāt, zvanu, šī paceļ un saka, ka vēl taisoties, jāuzgaida būšot 5min. Ok, no problemo, nesteigā uzpīpēju un jau pēc neilga brīa zvana man. Saka, ka jāejot iekšā pa baltajām durvīm (pievienots attēls). Ieejot satieku diezgan zem vidēja paskata meiteni, daudz kosmētikas, izskatās, ka sver kādus ~40 kg, varbūt nedaudz vairāk. Sasveicinos, kaut kāds smalltalk kā jau parasti, skatos, ka dibens izskatās normāls, bet pupi gan īsti nekādi, t.i. ļoti mazi. Domāju nu neko, gan jau kaut kā izlīdzēšos. Par telpām - precīzāk būtu teikt istabu, atgādina Amsterdamas sarkano lukturu būdiņas, ieejot viena mikroskopiska telpa ar gultu, dušu un tualeti. Gultasveļa uz pirmā acu uzmetiena neizskatījās pārāk svaiga, bet izteikti slikta aromāta nebija, tāpēc piecietu. Kopējais higiēnas līmenis telpās zems, uz letes netīri trauki, roltons, cigaretes, izsmēķi turpat blakus.
Atgrieoties pie procesa. Apguļos uz muguras, viņa uzkāpj virsū, sāku čamdīt viņas labumus(not so much). Dibens itkā ok, bet pupus abus vienā rokā varēja saņemt, nepatika. Var redzēt, ka izspieas kauli, un tas varbūt kādam patīk, bet man personīgi labāk pie sirds iet gaļīgākas meitenes. Principā nav īsti kur ieķerties. Kāds brīdis jau pagājis, bet vēljoprojām kā nestāv, tā nestāv. Viņa sāka darboties ar roku kaut ko un tad pieliecās man pie sejas un likās, ka taisās bučoties, es uzreiz pagriezu galvu nost, teicū nē un kaut kad ap to brīdi sajutu viņas briesmīgo elpu, kas jau tā guļošajam draudziņam, lika ieslīgt pilnīgā komā.
Teicu, ka nesanāks mēģinot pārāk neaizskart. Prasiju vai neņemšot ļaunā, teica, ka nē, kā arī, ja es pārdomājot, varot zvanīt vakarā, uz ko īsti ar neko neatbildēju Atvadījos, devos prom un no vienas puses gribēto biju arī panacis - libido nokritās par visiem 100, kā arī ietaupīju naudu.
Ierakstīts
Paldies par atsauksmi
10 x sarkanie, tas ir par stundu? Vai viņai nav ātrāka/lētāka varianta?