Laikam pati meiča piereģistrējusies, savā profilā jau arī nomainījusi vārdu 😄
Es ar pievienojos Ms. Porrzinggod teiktajam - šeit tak visi konkrēti zin ko grib un neviens tāpēc vien ārā nav jāmet! Nu dažreiz dažiem gadās grūtības verbāli izteikt to savu gribēšanu, arī šādos gadījumos nespējnieks nav jāmet ārā, vienkārši viņa rakstītais (domās) jāaizstāj ar nemainīgo šī foruma himnu: "Money for Nothing and Your Chicks for free!"
lūk kā!....... iebakstīji Lielmeistaram...... 150 tugrikus izmetis un vēl vonungu sagādājis...... 25 min, 110kg 45 g ..... tas neizskatās veiksmes stāsts.......lai gan visos leņķos , ar roku pa minci un vēl slapja palika.
Atvēzējos, lai gāztu tam Copy - Paste Dižmeistaram, bet samulsu pēkšņu jūtu uzplūdā... ko mēs paši savus testus ta nekā neveicam (vai nepublicējam) a viņējos no@_(£*^£%irst vienmēr gatavi?
Kas ir čut čut - Ielietu blasķiti un dotu pa mazam malkam 😁😁😁 piedod, man izteikta vizuāla iztēle 😁
Jap, ielietu blašķītē šampanieti (upss, Martini Asti) un dotu pa mazam malkam, līdz sārta kļūsti, tad apstātos, jo nezinātu ko tālāk gaidīt - piedod offtopic, vizuālās iztēles stimulēšanai
Runā, ka ar dullajām esot labs seks, bet saka arī ,ka "dont put you dick in crazy" normals cepiens forumam sanāca, pat ķepā nesanāca vakarā noraut, jo tik daudz ziņu 🙉
Diennaktī ir tikai tik cik ir brīvu stundu, ja grib kvalitātivu pakalpojumu visus uzreiz apkalpot nevaru. Var arī sarunāt iepriekš caur šejieni lai garantēti rezervētu laiku.
Nespēju neuzslavēt - šāda ir pareizā attieksme pret foruma biedriem!
No manas pieredzes diezgan daudzas sievietes noteiktā seksualitātes attīstības stadijā to vēlas piedzīvot un izdzīvo ar baudu. Bet sievietei ir jābūt galīgi ķertai, lai kaut ko tādu piedāvātu katram, kas ar čupiņu euro ir pie viņas atbraucis, līdz ar to sakarīga piedāvājuma maksas sektorā nav.
No manas pieredzes - meitenes/sievietes gatavība sniegt vīrietim vēlamo vienmēr maksā - vai par stundu, vai kā citādi - nav būtiskas atšķirības. Jebkurā gadījumā, iegūtais efekts nav proporcionāls ieguldījumam, bet gan attiecībām, kas abu starpā veidojas. Nav svarīgi - eur/stundā vai restorāni un dāvanas, viss ir labs, kas un kamēr sagādā baudu abiem. Nav tiešāka veida kā izčakarēt jebkuru pasākumu kā izdomāt, ka otrs ir zemiskāks par sevi pašu.
Jaa, kaimiņu istabiņas iemītniece intensīvi sūdzējās. Caur balkonu viņai tika nogādāta šampja pudele un pasākums varēja turpināties... ... sen tas bija...
Kādam ir gadījies, ka recepcija piezvana uz istabiņu un palūdz seksot klusāk?
IMHO "senums" vairāk ir atkarīgs no tā, kā sieviete sevi kopj, kā sevi pasniedz, kāda ir viņas uzvedība un attieksme. Mans "rekords" ir 50+ un nudien nevaru nosaukt viņu par ljoti vecu...
a cik tas ir -ljoti sena vai ljoti veca-gribeetos zinaat shiis lapas puishu domas par ljoti vecu un senu....un arii varbut taapeec,ka nesaprotu,cik vinjai-shai meitenei- to gadu iisti ir-bildees izskataas taada 35 gadiiga lauku sieviete.....un otrs- kur taas izslaveetaas kruutis vinjai ir,ja fotografeejoties nav uzlikusi,to es arii nesaprotu-man izskataas,ka vinjai ir kaads 2 izmeerinjs....Nez kas vareetu te uzrakstiit-par tiem gadiem,un arii par taam kruutiim-esmu zinjkaariga taapeec,ka pati esmu veel muuzhvecaaka,bet kruutis,ja shai ir lieliskas,tad es nesaprotu,kaa vinja(un kaapeec) to tik veiksmiigi shajaa apgjeerbaa nosleepusi.....es tieshaam nopietni gribeetu dzirdeet puishu domas....par to, ko jautaaju ....seit....
Ierakstīts
Ir jau sakārtota tēma: