Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Aizejiet uz Justbaru labak uzsauciet 4 lielos kokchus damai izteresiet ap 30 eur un varesiet visu nakti vinu darbinat :D

Ja jā, visi tādi gudrinieki, tā vot ei un viņi sēž un gaida kamēr kāds atnāks nopirks kokču un viņa brauks pisties, šitie gadījumi lotoreja, ja piekrītu tā varētu būt, bet čalit ne katru reizi, t.k. nestāsti te to visiem tā skaļi.

A to šo piektdien pilns Justs būs :)

Link to post

Sabrina(33) 25373774

Договорился приехал в назначеное время к гостинице на Salacas iela 1 сказала немножко подождать

.Через 30 минут звоню вообще трубку не берет.

sabrina.jpg

Spasibo za koment,

Ovca chto mozno skazatj.

Podderzivaju ejo v chjornij spisok.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

20338598 , 26861982 , 27650595 , 28869257 ,25501312 ,28834645 , 29627774 , 29527489 , 29947196 , 370 67290312(литовец) , 29497052 , 22340395 , 2949497052 , 24901455 ,44 7831972212(иностранец) - ВОТ НОМЕРА КИДАЛЬЩИКОВ. НО КАК ТО ФИОЛЕТОВО ТК ЕСТЬ В МИРЕ ХОРОШИЕ КЛИЕНТЫ ,КОТОРЫЕ ПРИЕЗЖАЮТ К НАМ И УХОДЯТ ДОВОЛЬНЫЕ. ДЕВОЧКИ ОСТОРОЖНО ВИДАТЬ ЭТИ НОМЕРА ДРОЧЕРОВ XTRALV .

Ja toze nemnogo ne ponimaju chto takoe kidaljshik???

Kotoromu po telefonu govorilosj foto mojo, a on priehal i tam vsjo sovsem drugoe, i on uehal, ili dogovarivalisj na odni uslugi, a ti sama ih ne vipolnila, ili vdrug vnezapno golova, zopa, eshjo chto to zabolelo, i opjatj on kidaljshik?

Sovsem nedavno bil sluchai za 80 EUR dogovorilisj vstretitsja, ogovorili chto mozno chto neljzja, ok.

Priehal, vstretila sovsem drugaja, potom okazalosj minet ona delatj ne mozet nedavno bila operacija, v popu ona ne dajot, (hotja dogovarivalisj) i vooobshe u nejo ostalosj toljko 40 min.

U menja vopros kto sdesj kidaljshik?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Kapec uzreiz jaaizvaino sieviete, ja kaut kas neapmierina teiktaja vai pakalpojumos, vai noteikumos. Katrs ir tiesigs izveleties pats un ja sieviete strada pa savam, tad vina ir tiesiga rikoties taa kaa vina juutas drosibaa. Un ar izglitibu tur nav nekada sakara....

 

sexsex1986 Piedod!

Es tiešām negribēju ne tevi ne kaut kādu citu personu te aizvainot .

Vēl reiz atvainojos!

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Man patīk, ja vīrietis atbrauc pakaļ, vai vismaz sagaida lejā pie foajē. Es nekad, nekad, nekad neeju iekšā numuriņā vai dzīvoklī, pašu personu neredzot. Un citām arī tā ieteiktu.

Katrs var sameloties par vārdu-uzvārdu, bet nervozu/dīvainu uzvedību noslēpt ir daudz grūtāk.

Peace :)

A izmacities saņamt izglītību un iet strādāt, nemēģināju?

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Var jau arī rakstīt Jānis Bērziņš, Ivans Ivanovs, Frederiks Hrendelsons...dokumentus taču neprasa! Siguldā gan reiz prasīja dokumentu, jo neticēja, ko uzrakstīju...viņi palika bez manas naudas, to dabūja cita viesnīca, kurai tas neinteresēja!

Par ko iet runa, brīnos ka daźie cilvēki kā no Marsa.

Visas viesnīcas tak tač kameras, ja vajadzēs tevi tik un tā izsekos, ar ko esi atbraucis, kur atstāj mašīnu un t.t a ja ņem numuru uz dažām stundām, ir skaidrs zachem sjuda priehal :)

 

Ir laba viesnīca kur pat čeku nedod, es uzreiz saku uz 2-3 stundām, var bez čeka, viņa ar smaidu dod atslēgas un uz priekšu.

Protams ka te es viņu nepubliskošu.

Da i visiem fukeriem 100% ir tādas vietas.

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Apbrinoju meitenes, kas brauc pie klientiem uz majam un riske ar savu dzivibu, sezoties svesas masinas....

Es uz tadu neuzdrosinatos....pienemu tikai pa dienu savaa dzivokli (koridoros ir kameras, sava apsardze majai -policija) un dzivoklim ir noslegts ligums ar pasardzes firmu vai ari tikai izbraucu uz viesnicam (klientam prasu atsutit viesnicas nosaukumu, istabas num un vardu, uz ka panemts num), bez tas informacijas neizbraucu...Nevelos risket.....labak mazak nopelnu neka riskeju ar savu dziiviibu

Bet apbrinoju taas meitenes, kuras taa riske....

Labaa

Es domāju ka lielākā daļa no meitenēm to dara, t k normālo klientu principa ir ļoti mazs,un lai kaut ko nopelnīt ir gatavi braukt ar tādiem, ēst tā gribas. Un Maxima sēdēt aiz kases ne! Parēķini cik maksās tāds dzīvoklis ar kamerām, ar apsardze, un par pakalpojumiem tad vajadzēs 100 -150 stunda.

Es viesnīca nekad nerakstu savu V. U. pers kodu, nekad nemaksāju ar karti, un ja man meiteni to prasīs es pasutišu viņu tālāk.

Tas. T.K tas ne fakts ka to visu jāprasa klientam, un viņš adekvāts.

Kā man bija viena pastāstījusi kurā piedāvāja man atnākot pie viņas uz masāžu minetu pa 100 un sexu pa 150, man 1 klients diena un pietiek. (2500 -3000 EUR mēnesī nav slikti vai ne? )

Bet viņa izskatās uz tādu naudu lai taisīt minetu pa 100 .

A pārējie ir tādi kā pa 50 pat drazt viņu negribas.

Rezumē,

Ir dažas meitenes ka arī vīrieši, vieni nomet cenu,citi atstai tejas naudu, a ir tādi kuri slimi un grib vispār nahaļavu, un tā vienmēr būs. Un lai nopelnīt diemžēl būs jātiekas ar tādiem un jātērē laiku un bojāt nervu sistēmu :).

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.