Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Venerologs
Ierakstīts

Sveiki Biedri ,

Atvainojos ka ne par tēmu, varbūt kāds var palīdzēt, gribu aiziet uz analīzēm, bet nekad neesmu bijis , kur ieteiksiet  labāk aiziet, lai cilvēku mazāk, un ātri. 🙏Labāk ja zināt kur ir sieviete, negribas pie vīrieša iet lai aiztiek krānu.

Paldies iepriekš! 🤝

Хахлухи
Ierakstīts

какого хера в Польше и Германии 30 максимум 40 еур а к нам приезжают королевы и врубают 200???

Старина, я за 30, 40 в Польше совсем не королевы!

Королевы от 100-150 , сам знаю варианты во Франкфурте где можно за 30 но там Румынки, Болгарки, в саунах за 50 не меньше, и там ты можешь хоть 3 девок если стоит хер, но и заплатишь за 3 х150 , так что вы здесь не рассказывайте сказки что за 30-40 можно королев красивых трахать.

Повторю , да есть за 30, но они страшненькие!

Хахлухи
Ierakstīts

nahuj Krievija brauc pie Połakiem bez vīzes ciss tas pats klāst )) 160 zloti karalienes , Musējām darbonēm ir vērts aizbraukt pēc pieredzes apmainas programas

5

Zini, es tev nepiekrītu ka 160ZL var dabūt normālu veceni, ja dabūt var un pa 130ZL, bet smukās sākot no 250-300 , tāpat uz četriem un sapratīsiet cenu.

Braukāju katru otro mēnesi Polijā, Vācijā, un zinu par ko iet runa!!!

Es nesāku ka tā nav, vecīt, varbūt tev paveicās un ir savi kontakti, bet sludinājumos, un recepcija , ceniks būs to ko nosaucu.

Kristina 25564790 Paņem Naudu
Ierakstīts

Pieņem zvaigžņu 23 pašlaik..

Šo vajadzētu melnajā sarakstā vai pa ausīm iedot. šodien norunājām tikšanos 30 min 60eu. Ienācu pajautāja naudu iedevu. Uz 10 min ienācu dušā. Sāka izģērbties, pamanīju uz ādas vieni zilumi un uz krūtīm tādas kā pumpas. Piekrītu tik minetam. Uz manis saka ko tā skatos uz viņas ādu. Sāku pamaigoties lai sāku procesu. Šī pēc 4 min kā izgāju no dušas saka laiks beidzies pat pulksteni nepaskatās, jo dušā bij 25 min, kaut gan 10 min atbildu.. Saku atdod naudu tad ja nevēlies ar mani. Nē, pavadīji laiku un viss, attaisno sevi. 14 min, 60 euro par dušu....pirmo reizi tāda izgāšanās..

Nākam reiz zvani no dzīvokļa policijai!!!

Ja ja, policijai čaļi, tas strādā , atsukas vēl reiz , vai atdos naudu !!!

Ir pārbaudīts, bija tāda gudriniece Elizabetes ielā, numuru neatceros , arī kautkādus tādus apmēram variantus gribēja taisīt, es pateicu ka zvanīšu tūlīt policijai , vai atdos atpakaļ naudu , vai atstrādā ka vienojāmies, uzreiz attieksme pamainijas !

Eva +37124974317
Ierakstīts

Malacis. Best advice - ņēmiet biļeti Rīga - Kijeva un dabūsiet daudz lētākas un daudz labākas eskort meitenes. Nav ko darīt pie vietējām "elitārām" maukām

Kieva labas meitenes mazāk kā 100€ netiekas !!!

Nestāsti !!!

Zinu ko sāku !

Trijatā Kalniņa Ielā 26947365
Ierakstīts

Jautājums tiem, kas ir bijuši - vai piedāvājumā ietilpst lesbi pasākumi (vai laiza viena otrai, varbūt darbojas ar straponu vai taml.?), jeb trijatā te nozimē, ka dabū divas meitenes reizē un tas arī viss?

Lezbi nekāda tur nav , un nekāda strapona,viena melna, otra blonda. suka pa vienai , prezi jāmaina , kopumā meitenes simpātiskas, proces labs , kamēr vienu pis, otra masturbē un skatās, pēc tam otrādi, tas pats .
Alina 25206616, 29649994
Ierakstīts

Uzmanieties! Reklamejas intimmeitene un ari seit. Krapnieku banda. Atbrauc, panem 150, tipa vajagot iznest sargam un pateikt ka viss ok, atstaj visas savas mantas drosibai. Atgriezas un pazino ka vinai likts steidzami braukt prom... protams ka naudas vairs nav.

Labi ka tas hoteli notika, nelaidu lauka kamer nauda nav atvesta un atdota recepcija. Bija neliels skandals, nacas pasaukt apsardzi, beigas atdeva un notinas.

Bildes protams fake.

Seit vinas reklama

http://m.intimmeitene.lv/lv/meitene/103922-Alina-25206616/

Paldies.
Sabinarelax
Ierakstīts

Sveiki kungi!

Vai ir kas dzirdēts par blondo zaķi,kura kædu laiku atpakaļ pieņēma pie VEF tilta?

Vēl darbojas vai metusi mieru šim arodam?

Pie VEF tilta cik atceros bijā ar melniem matiem jaunā meitene, ar pirti pagrabā, pēc tām strādāja ar resnuli tipa četroku masāžas, vot bijā blonda, tu par to resnuli domaji?

Tā jaunā ar melniem matiem ēsmu te lasījis kā minetu varēja dabūt, ap piemaksu.

22381271 2Blondinas
Ierakstīts

Varat kāds ielikt atsauksmi? Šīs abas šobrîd aktīvi reklamējās....

Esmu bijis, pieņem Teikas rajona pie Subaru salona, abas neliela auguma , smukas, eļļas tik daudz kā sajūta ka pļunčajies eļļas vanna, ne izģērbās, tikai pupi, sexa nav, var būt pirmajā reizē, ja būtu pa pastāvīgo, var būt arī var dabūt.

Viena no meitenēm kurā ir jauna, ja ir strādājuši Maskavas 68, taka domāju ka par lielu piemaksu var dabūt extras!

Triksi No Puh.lv
Ierakstīts

Ja runa iet par to no Valdlauciem, tad tā ir tā pati kas bija uz Krasta/Puskina iel stūra kādus 1-2gadus atpakaļ... Figūra man patīk, patīk minets, kopta...

Pie šīs arī esmu bijis, satiekamies pie SEB bankas un ar manu auto aizbraucām blakus meža, sūkā uz 8-9, olas izlaiza arī kārtīgi, var redzēt ka process patīk, biji grūti beigt pēc viņas tehnikas,nedaudz pamaciju viņa piešaujas un process bija līdz galam.

Uz seju nav krokodils, simpātiska, minētām ja baigi gribas iztukšot olas, pēc darba diena vai pusdienlaikā der!

Viss process maksāja 30€.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.