Varbūt, kautgan arī noteikti diezvai, kāds varētu ieteikt kādu, auguma smalku un pēc izskata jaunu personu ko būtu vērts apciemot. Cenas robožas būtu vēlams līdz kādiem 100 €.
Pēdējā laikā nav sanācis neko tadu uzmeklēt, tadēļ jautāju šeit, varbūt kāds ko zin un vēlas padalīties, jo laikam tāda šī foruma būtība.
Hmmm, izskatas pec baigā uzmetiena, zvaniju abas meitenes saušutusas per to ko es runāju. Vai tiešām ir tā ka šeit rakstīt, un kur šis butnes sludinājās, kur ieguvi viņu numurus?
Esmu bijis pie šis personas vairakkārt, bet tagad pēdējās divās nedēļās nevaru sakontaktēties ar šo, varbūt kāds zin kas ir noticis un kā var sazināties ar viņu?
Kas meklē tas atrod Paldies par atsaucību - ir tie kuri dzīvo sapņos, varu teikt droši, ka gluži tāpat kā visur citur arī LV ir iesejams kas tāds par 150EUR / h
Jā citi cilvēki dzīvo uz zemes, bet citi tikai sapņos, zēl tikai kad tie kas dzīvo sapņos nespēj pieņemt realitāti un traucē īstenot ieceri tiem kas atrodas uz zemes
Nezinu vai dariju pareizi uzsākot jaunu tēmu par šo vai nē, bet ceru ka nebūsiet pārāk kritiski un ja vajag šo var dzēst, bet neko līdzīgu nevarēju šeit forumā atrast.
Vai ir kādam kāda informācija par šāda tipa sievietēm / meitenēm Rīgā vai tās apkaimē "Āziātes, Japānietes, Korejietes, Taizemietes", esmu pāris reizes bijis ciemos pie šāda tipa sievietēm un velētos vel bet nezinu Rīgā kur meklēt, tādēļ būtu jauki ja kāds varētu padalīties ar informāciju par šo tēmu, svarīgs ir tikai vizuālais izskats, nevis patiesā izcelsme.
Ierakstīts
Paldies, parbaudīsim rīt