Jūs gribas teikt, ka Rīgā var dabūt tikai pa 3ciparu skaitli kaut ko? Da beidziet? Jeb uz Viesnīcām jums tur nelabprāt meitenes iet?? Neticu , ka nav Jums variantu!
Sveiki! Nemāku es te orientēties un tā kā nevēlētos 100topicus pārcilāt! Pajautāšu Jums, varbūt kāds palīdzēs! Uz ko arī ceru, jo kādreiz Liepājā ja meklēsiet arī izpalīdzēšu ar kontaktiem
Brīvdienās Rīgas centrā eju uz balli un palieku viesnīcā! Līdz ar to uz kādu stundiņu, gribētos relax!
Bet ir 2vi varianti ko meklēju:
1) Meklēju teiksim lētu 20-50euro,jo lētāk jo labāk ,bet tik tiešām labu un protošu , vēlāms līdz ~ 26gadi,kas brauc pa nakti uz viesnīcu! Bet lai ir skaists augums, un tik tiešām simpātiska seja! Jums jau te liela pieredze, līdz ar to esmu drošs ,ka kāds padalīsies! Pietiks ar klasisko un orālo, par gumiju ir vairāk nekā skaidrs, ka jālieto!
2) Varbūt ir 2vas meičas/draudzenes , abas izskatīgas,un prasmīgas , kuras var piesaistīt uz stundu vai ilgāk Viesnīcā 6dienas naktī, pa lētām naudām?
Būšu ļoti pateicīgs! Jo vairums meklējot tajās sludinājuma lapās , tur tikai telefona nummurs, bet iet viņas visas apzvanīt, tas ir neprāta darbs, jo ceru ka kāds padalīsies, ja ne te, tad vismaz privāti! Ideali būtu ja ar visu bildi un cenu un nelielu aprakstu, vai kaut vai ar linku šeit forumā ar atsauksmēm!
Milzīgs paldies un ceru ka troļļotāji nebūs pārāk aktīvi!
Ierakstīts
30min 50euro ,tās 30min tiek reiķinātas kad pārkāpju slieksnim pāri vai kad esmu jau viņā?