Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
pirms 3 stundām, Lion5546 teica:

es pat nespēju iedomaties normalu meiteni kura butu ar viņu kopa un atļautu to pašu pimpi bāzt iekšā sava peza apzinoties ka viņš to pašu pimpi ir bazis veselai jurai ar prostitutem un velpietam ne tam kvalitativakajam  gan pezas gan anusos gan netirajas mutes kas ir sukajusas simtiem pimpjus bez gumijas fui vai nu tai meitenei nav absolūti ne mazakas nojausmas par viņa pagatni un viņa neko par to nezin vai nu ari ta ir kada prostitute kurai viņš sakarinaja makaronus uz ausim lai nak pie vina dzivot un drazt vinu par brivu bet es varu deret ja ta meitene ir normala un vina zinatu kādās pežās tas pimpis ir bijis bez gumijas viņa  izvemtos un dezinficetu sevi ar balinataju gan ārigi gan iekšķīgi 

Nu, taču skaidrs, ka meitenes, par kurām iet šeit runa, gaida nevainīgus puisīšus, kuriem viņa būtu pirmā...:)

Agenskalns
Ierakstīts

Sveiki,mani domubiedri! Izmisigi censhos atrast kadu damu ar ko var pamileties Agenskalna,ieteicams netalu no RSU kojam! Gribas iedzert un tad pamileties,skaidra prata pie shadam meicham nevelk! Gaidishu atbildes :)

A, e-talonam uz centru lai aizbrauktu nesanāk?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.