Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
29859561 Un 25294387
Ierakstīts

Njaa, es ar kkad ieraudziiju sludinaajumu un peec paaris teikumiem whatsapp bija skaidrs, ka labaak pazheelot nervus. Kas ir interesanti - papeetot abas fb tur draugos pa lielam viss puh.lv/intim.lv meitenju zieds:D Vajpraats:D Kas vinjaam ir kaut kaada biedriiba? :D

Dīvaini šķiet, ka meitenes dod savus īstos nr, lai viņas pēc tam sociālajos tīklos varētu atrast!

Latvija taču ir tik ļoti maza!  :huh:

Meiteņu Cenas Latvijā - 2016.gadā.
Ierakstīts

Katra var prasit cik grib. Ja man jaizvelas par 100 eur tikties 15-20 reizes menesi vai pa 50 eur 30-40 reizes, tad mana izvele ir mazak tiksanas, bet kvalitativakas un par lielaku summu. Neaizmirsisim, ka laba dzivokla ire (citai kredita pirkts dzivoklis) izmaksa kopa ar komunalajiem 500-700 eur menesi, papildus ir reklamas ievietosanas izdevumi (ja reklamu neievieto, tad pat patstavigie viesi doma, ka esmu panemusi atvalinajumu), skaistumkopsanas salonu apmeklejumi, sporta zale, labs un kvalitativs apgerbs, velja,kurpes utml.

Ja atbrauc kads viesis uz paris stundam, tad man nav zel uz sava rekina pacienat ar labu sampanieti(Moet Chadon). 

Katram sava izvele, iet pie meitenem par mazaku summu, kuras apmekle daudz viesi vai samaksat nedaudz vairak un iegut kvalitativaku atputu.

Jauku dienu visiem!

Vīrieši, kuri domā tāpat un atbalsta šādu praksi, noteikti to šeit nerakstīs, jo citi sabiedrotie viņus uzreiz noliks pie vietas, lai sēž kaktā un nokaunās. :D

Lelde 25338664
Ierakstīts

Nelielai skaidrībai. Mana attieksme un piedāvājums nemainīsies, kaut miljoniem diskusiju šeit būtu. Interneta troļļi mani nebiedē.

Kā ko es piedāvāju? Seksu. Gan ķītru, gan neķītru. Ar masāžām neaizraujos, bet ja ir tāda vēlēšanās, nekādu problēmu.. :D

Cena? 120eur par stundu, 200eur par divām. Kāpēc tik daudz? Kā jau teicu, es piedāvāju seksu. Vēlams pirms tam atrunāt kādu tieši.

Varam apspriest fetiša virzienu un izrunāt detaļas, vēlmes un iespējas. Tematiskie seansi izmaksā nedaudz dārgāk, jo tad attiecīgi tiekamies tam atbilstošās telpās. Tieši tāpēc komunicēju epastā, nevis sazvanoties.

Un man nudien nevajag, lai pie manis stāvētu rindā, lai notestētu un pēc tam apspriestu detaļas. Man diemžēl, nav tik daudz brīva laika, lai ar jums visiem nokniebtos, lai gan doma par kārtīgu gangbang ballīti šķiet diezgan uzbudinoša. :D

Tie kuriem interesē, tas ko piedāvāju, mani atrod tāpat un šaubos vai apspriedīs detaļas šajā portālā. ;)

Peace 

13950.jpg

Ierakstīts

dari ko gribi... BET

Tas ko es izdaru ir atveru acis citiem tālāk jau katra paša ziņā iet pie tādas kas mānās ar savām bildēm un uzdod sevi par to kas realitātē NAV...

Tu vari darīt ko gribi tālāk man jau ir pofig...

Labi, pietiks šo bērnudārza uzvedumu.

Pateicoties tavām provokācijām mans potenciālo klientu skaits ir trīškāršojies! :)

Liela daļa nedomā kā tu. Ir jāmāk pieņemt arī cita cilvēka viedoklis.

Lai tev veicas.

Ierakstīts

un tē vēl atsauksme kas apstiprina manis teikto:

tā ka saulīt šahs un mats ... you are busted :D

Ok, bet es vēljoprojām nesaprotu ko tu vēlies ar to panākt.

Lai es nolaižu ciparu? Es neesmu banknote, lai visiem izpatiktu. 

Man ir savs klientu loks, kurus apmierina gan mans augums, gan cena, gan attieksme. 

Par dzirnavu ielu, nav ko noliegt, kaut kā jau par šādu sfēru man bija jāuzzina. :)

Ierakstīts

un kur tu rāvi ka esmu kretīns nosauc tās īpašības kas mani padara par kretīnu.... patiesība kož kaulā??? Jā tam šis forums domāts lai tādas kā tu atmaskotu...

Sarp citu zin ko lielākā daļa meiteņu par mani saka ... "Cik tu jauks" utml... pašas no sevis... un es tāds esmu pret meitenēsm kas to pelnījušas ar foršu attieksmi smukas un koptas... bet tās kuras mānās un cenšas paŗdot sūdu par briljanta cenu ...  pret tām man ne mazāka respekta nav

Patiesība nekur nekož, bet tu esi spilgts piemērs tam, kādēļ es šeit sāku rakstīt un skaidrot ka cena ir veids kā veidot klientu atlasi.

Ja tu izturēsies pret sievieti ar cieņu, tad arī saņemsi visu ko sirds kāro. 

Tu prasi, kas ir kretīniska rīcība? Tu mani publiski nosauc par resnu un prastu mauku, lai gan pat nezini vai es esmu ta īstā meitene par kuru tu runā. Satiktu dzīvē, droši vien atvainotos. 

Leldes, Ļenas, Karīnas un Katrīnas ir pilna Rīga. Tu arī pieminēji vienus no populārākajiem apartamentiem pilsētā. 

Man tas izskatās pēc plikas diršanās, jo nagi niez uzrakstīt kaut ko riebīgu. 

Ierakstīts

atsūtīs viņa tev tās kas avatarā un sludekļos... uzreiz varu pateikt tās ir patālu no šodienas realitātes...

runāsim skaidru valodu viņa ir ar lieko svaru es tev toč saku jo redzēju viņu klātienē... ne briesmīgu lieko svaru bet ir un viss... ja tādas patīk uz priekšu bet kā jau rakstīju piepušķo viņa daudz kā vienmēr.... prasta mauka... tur ne tuvu nav no tās ainiņas ko viņa te centās uzburt...

pat ne smakas nav... es zinu jo ir patiešām forši vakari pavadītu ar meitenēm kas laiku un naudu neskaita un pat neprasīju pirms tikšanās cik viņai iedošu... sarakste caur epastu bilžu apmaiņa utt tas ir reāls variants par ko ir vērts maksāt... šitā tur ne tuvu tam visam nestāv... dvielis duša nopis resnulīti un dosvidanija... next in...

viņa tur baigi raksta caur epastu sarakstās un izvēlas da nē pišās ar visiem pēc kārtas kas piezvana nauda ta par hatņiku ir jāatsit...

BTW 50EUR hatņiks nemaksā 30EUR hatņiks ir, lubrikants un preži maksā kapeikas priekš vienas reizes smieklīgi kā viņa to visu skaita... par hatņiku ar logšiki ka ne jau 30EUR par klientu ir izmaksas noīrē uz vsu dienu un tad tajā dienā ņemas ar cik nu maximums uzspēj :D loģiski ka ne jau viens bet vairāki drāzēji gan jau ir...

loģiski jo pierādīt tu neko nevari :D cer tik uz lohatroniem kas atnākuši un ja jau atnācis tad jāpaliek loģiku...

Nabadziņš, nu traki, ka tev tik slikta pieredze gadījusies. :D

Ja nebūsi kretīns varbūt kāda par tevi parūpēsies!

Lai veicas, mani nesaista virtuālā negāciju apmaiņa.

Ierakstīts

@Lelde_callgirl

gadījumā tev nav problēmas ar lieko svaru ? Viss kas te rakstits sakrīt ar vienu leldi ko jau redzēju cena, darba režīms vietas īre vārds utt..... :D Ja tā tad ieteiktu lieko svaru nomest :D

Gadījumā neīrēji dzīvokli barona brīvības stūrī :D Ja tā esi tu un 99% esi tad viss ko te raksti ir BS  tas tā zināšanai  :D kārtējais overpriced variants tu esi un tālu tu esi no tiem  variantiem kad bija sajūta kā ranndiņā kā tu pati raksti pat kafiju/tēju uz 10 min nepiedāvāji... te dvielis duša stundiņa un tinies.... loģiski ka nepaliku...

Es nekur neesmu rakstījusi, ka esmu kalsna. Bet par resnu gan es sevi nenosauktu. Pie tam katram vīrietim ir sava gaume, un ir daudz tādi, kuriem patīk manas D izmēra krūtis un tvirtais dupsis. Man ar viņiem pietiek. :)

Pie tam tiešām šķiet, ka tu vienkārši esi kārtējais "viss vienmēr slikti" gadījums.

Lūk tādēļ arī es nesēžu dzīvokļos.

Ierakstīts

nu nifiga pirmoreiz mauka šitā raksta vīns pasēdēšna... tu tikai te tā rakstīšanas pēc tā raksti vai tiešām tā dari??? kaut kā pat neticās nu OK protams ja tas ir tā kā raksti visu cieņu TEV... BET kaut kā neticās nekā perosonīga vienkārši kaut kas tamlīdzīgs starp eskort sludinājumiem parasti nav...

parasti kaut ko tādu var atrast kur sieveite meklē seksam par materiālo palīdzību varbūt tā tu reklamējies tad tas reālāk škiet...

tavs nickname gan par to nevedina domāt bet nu varbūt kļūdos...

es no tādiem variantiem agrāk par 50ls smuku meitenei uz vakaru/nakti ņēmu kura laiku neskaitīja ne tur 2H nekā...

Par cenām ir tā ka NAV PIEDĀVĀJUMA!!! VISS!!!! ĀMEN!!!!

Tuksnesī ar ūdens pudeli var pa 50EUR pārdot un ticiet man pirks un ar smaidu uz sejas :D bet saprotams ka besīsies ka nah tik dārgi...

kaut kādā 2008-2007 varēja 2 jaunas meičas katru nedēlu pist tagad pa JEBKĀDU NAUDU NEZ VAI 2 JAUNAS  mēnesi tu dabūtu katru dienu reklamējas vienas un tās pašas...

Kapēc tā vienkārši menti ir skābekli piegriežuši...

pagājuši tie laiki kad varēja uz martas ielu utml aiziet un tur 6 smukas meičas stāvēja pa 40ls mašāža un 2X sex ar labu attieksmi tuvu GF experience vot tie bija laiku johaidii... :D

tātād mīļā Lelde un visi pārējie....

būtu šobŗīd gribu.lv 30 sludinājumi no dažādām meičām līdz ~28g un par taviem 130-150 EUR neviens i nerakstītu i nezvanītu ...

šobŗid par JEBKĀDU naudu jebkurā momentā uz sitiena ir max uz vienas roks pirkstiem skaitāmas tikai lai pamatkritēji izpildītos smuka no 7/10 uz augšu ne resna jauna līdz ~+/- 26g. nav ar noļurkātiem pupiem un briesmīgu strijainu vēderu kurš  ir pat bijis aiz korsetes jāslēpj :D so max pa visiem portāliem kopā ņemot uz vienas rokas pirkstiem es varētu skaitīt... PA JEBKĀDU CENU...

nu un te ir problēmas sakne... kāpēc - menti... pavisam vienkārši...

Citi te krieviju piemin es atkal saku ka ukraina kijeva rullē... tur pa 50EUR būs tādas kādas te LV pa 150 neatrast, ja grib masāžu tad pa 15EUR labu labo var dabūt profesionālu ar HJ erot max 20EUR pusotra stunda plika bez trusenēm bez jautājumiem HJ 2X utt jpr... un vīzu ar nevajag...

tur mentiem pie kājas attiecīgi piedāvājums ir milzīgs un attiecīgi kvalitāte ir laba un cenas lejā...

Tātad, kā tu vari apgalvot lietas, par kurām neko nezini? 

Respektīvi, tu neesi ar mani ticies. Jo, jā, pārsvarā es tikšanās organizēju uz 2 vai 3 stundām. Dažreiz overnight. Un tā nav plika drāšanās līdz viss ir jēls. Ir arī pauzes, duša, sarunas un lai tās raisītos ir arī alkohols. Ja īsa tikšanās, tad vīns, ja ilgāka tad rums.

Tev tā acīmredzot ir sveša pasaule.

Protams, ka dzīvokļos nesēž jaunas meitenes! Jo viņām neienāk prātā to darīt. Masāžas saloni, kuri iepazīstina meitenes ar prostitūcijas pasauli nu jau ir ciet. Un ja pieņemam, ka 2007. - 2008. gadā bija pilns ar 22-24 gadīgiem dibeniem, tad šogad viņas sēž Purčika dzīvoklī un svin savu 31-33 gadu jubileju. Laiks taču nestāv uz vietas. Un Rīga sen jau ka nav sextūristu galamērķis.

Starpcitu, Martas iela vēl ir vaļā. Meitenes strādājot uz savu galvu. Neoficiāla info.

Bet tās jaunās, kuras pamēģina strādāt dzīvoklī, saprot ka ir jāsastopas ar agresīviem divi pirkstu pierītēm, kuriem interesē pie kā piesieties, lai nebūtu nauda jāatstāj. Jo prieks bija tik īss, ka atgriežoties saprātam, nobijās, ko sievai teiks, kur naudu licis.

Vai arī tādi, kuri ieskrien uz 15min, pabeidz pusceļā un tad sāk matemātiski rēķināt cik maksā minūte un cik tad īsti viņš man ir paradā. Tas taču ir apsurds! 

Es piekrītu, ka liela daļa vīriešu ir pilnīgi adekvāti, kopti un šarmanti, bet viņiem ir citas prioritātes, kam terēt naudu, tāpēc maksāt 130eur liekas nevajadzīgi. Bet ej nu tagad uzmini, kurš ir adekvāts vīrietis un kurš nav.

Ierakstīts

Tak par to prātu, atkal ir fīča: 99% gadījumos kad sievietes izceļ kā viņām pievelk "prātīgi" vīrieši, beigās izrādās ka pašām ar to prātiņu tā švakāk :) Gudrība ir tā ar kuru Dievs mani ir vismazāk apdalījis, bet īpaši priecīgs par to nejūtos, jo daudzi vidusmēra cilvēki mani nesaprot... Jo vienkārši nespēj izsekot manām loģikas ķēdītēm :) Izglītots vai nē nenosaka prāta kvalitāti... Jā no sievietēm man ir laikam 3-4 bijušas ar kurām tiešām ir bījis interesanti no intelektuālā aspekta... Stipri šaubos vai Lelde callgirl būtu nr. 5 :)

Pēc šāda komentāra tavu gudrību vajadzētu pārvērtēt. Es nevienā brīdi, nevienu konkrēti neesmu aizskārusi. Tikai dalos ar savu viedokli un domām gluži tāpat kā visi citi.

Ierakstīts

Nu izcils skaistulis nēesmu. bet par nesmuku grūti mani būs nosaukt... Pelnu aptuveni 3k mēnesī, tapēc nevarētu teikt, ka man būtu jāgrabinās... Un vispār paceļās nākamais jautājums? Nahren skaistulim ar biezu maku vispār būtu kādai jāmaksā? Mans variants: nav laika copēšanai, un tas ka esmu precēts... Ja būtu brīvs, tad gan nekādas motivācijas...  Un pilnīgs bulshits, ka jo bagātāks jo koptāks: personīgi pazīstu ļoti bagātus cilvēkus- 20% no viņiem izskatās ļoti labi... Ir man viens draugs miljonārs- resns, briļļains pastāvīgi ar sviedros samirkušu kreklu- fuj... Lai es gribētu drāzt Tevi kas būsi pabījusi gūltā ar tādu? nesapņo...

Šādus pakalpojumus galvenokārt pērk tie, kuri nevar atļauties iet un nokoļīt dūdiņu kaur kur citur. Precēts vīrietis nevar atļauties sēdēt netā un čatoties ar visām pēc kārtas, lai atrastu to, kura beidzot beigs lauzties. Un ja sanāks, tad viņa sacerēsies un gribēs randiņus, vakariņas un nez ko vēl. Vīrietim tas nav vajadzīgs, jo viņš negrasās pamest savu sievu, viņš tikai grib vienu vakaru mēnesī atpūsties citādāk. Un viņš ir gatavs maksāt par to, jo zina ko par to saņems pretīm. Un konfidencionalitāte ir viens no stūrakmeņiem. :)

Un par sasvīdušiem miljonāriem. Tas ir stāsts par wanna be Hjū Hefners. Tādi parasti rīko savas baņas un sauc kādas 4 vai 5 meitenes uzreiz, lai var izvēlēties seksīgāko dibenu. :D

Bet meitenes taču arī veic atlasi. Tas, ja pasaki, ka tev ir daudz naudas, nenozīmē, ka sieviete paliks slapja un metīsies tev virsū. 

Prāts tomēr ir un būs pati seksīgākā vīrieša iezīme. Nav nekā briesmīgaka, par neizglītotu vīrieti. 

Ierakstīts

Es uzskatu, ka, ja jāmaksā 100-150eur par vienu stundu, tad klientam jāaiziet pilnībā apmierinātam. Ja sieviete prasa 100eur stundā, tad arī jāatstrādā tie 100eur!! Tas ir darbs un darba rezultātam jābūt apmierinātam klientam, nevis kā te jau daži izteicās par konveijeru un sasteigtības sajūtu. Un nav svarīgi, vai slikts garīgais pašai vai kā. Ja nav garīgā tajā dienā, tad NEVAJAG strādāt. Vai, ja klients nepatīk tik ļoti, tad jātaisa face-control.

Autoservisā taču mehāniķis neteiks, ka mainot riepas nepievilka diskiem skrūves līdz galam, jo atjā dienā ir savārdzis un nav spēka :D

Tas jau tik tā humoriņam bija :) Tāpat kā Tu no attiecīgu summu maksājošiem klientiem zini, ko sagaidīt - tāpat arī es (mēs) apmēram zinam, kādu rezultātu sagaidīt, ja samaksa par pakalpojumu ir 30eur vai 100eur :) ar izņēmumiem, protams :)

Pilnīgi piekrītu, bet varbūt tā ir pašu vīriešu vaina, ka viņi 'ļauj' meitenēm slinkot. Paši kārtīgi nenodefinē ko vēlas sagaidīt. Bet domas lasīt jau neviens neprot. :)

Rīgā vispār maz kāds saprot kas ir normāls eskorts. Visi tikai pa masažņikiem izblandījušies. Tur arī meitenes pierada pie konvejera un vieglas naudas. Un kapēc gan censties, ja viņš tāpat kaut ko iedos. Vakarā visu saliek kopā un sanāk neslikta summiņa. Tādām meitenēm arī nav motivācijas tevi iepriecināt vai 'atstrādāt' to summu. Viņām ir pilnīgi vienalga, jo pēc stundas jau atnāks nākamais.

Vīrieši, jūs paši esat atbildīgi par to, lai saņemtu pakalpojumu, par kuru maksājat. :)

Ierakstīts

"Šādu summu es prasu tikai tāpēc, jo negribu tikties ar kuru katru, kurš sagrabinājis 30eur seksam"

Tad Lelde sanāk, ka iepriekš noskaidrojot un 100% zinot, ka vīrietis ir kopts, elegants, tīrs, smaržīgs, sportisks, utt - var arī tikties pa 30? :)

Ak šīs vārdu spēles.

Nē, netiktos gan, jo tad sanāk, ka man būtu jāpiemaksā, lai mani kāds iz*rāž. :D

Manas izmaksas jau vien ir kādi 50eur, par viesnīcu, taksi, lubrikantu un pārējām ne mazāk svarīgām lietām, kuras klients braucot pie meitenes nepērk. 

Katram ir tiesības izvērtēt un noteikt atbilstošu cenu savam piedāvājumam. :)

Ierakstīts

Nu jau gan sadirsi jo biezāks maks jo koptāks dzeks :D

Katrs vienmēr izlasa starp rindiņām, to ko vēlas izlasīt. :)

Es neuzskatu, ka tiem, kuri spēj maksāt vairāk ir ar glītāku sejiņu. Atšķirība ir tikai un vienīgi attieksmē. Stereotipiski skanēs, bet man patīk vīrieši, kuri naudu pelna ar savām smadzenēm. Tad ir dažādas kopīgas tēmas par kurām parunāties. Viss nebeidzās tikai pie seksa. Un tāda veida organizētas tikšanās parasti ir uz 2 stundām, ar vīnu, vai rumu, foršu mūziku fonā, kopējo atmosfēru. Gluži kā sen gaidīts randiņš. Tā rodas patstāvīgie klienti. Arī par seksuālajām vēlmēm būtu jāapspriežas pirms tam, lai meitene var sagatavoties un izpildīt klienta vēlmes. Vismaz man tas šķiet pilnīgi normāli. 

Kā arī izvēloties meitenei, nevajag ņemt pirmo, kurai ir smuka bildes, un tās pašas droši vien no googles. Tam ir domāts epasts, kurā vari pakomunicēt, redzēt vai viņa vispār var salikt kopā sakarīgus teikumus. Tad arī vīrietim ir iespēja novērtēt vai viņš grib tikties ar tādu vai negrib. :)

Ierakstīts

Labs vakars!

Ieinteresēja palasīt šo tēmu, jo pati par tikšanos prasu salīdzinoši augstu ciparu. Parasti tie ir 130-150eur, atkarīgs no komunikācijas ar potenciālo klientu. Protams, ka tajā summā ietilpst arī apartamentu īre, jo kura gan normāla sieviete vestu kādu pie sevis uz mājām! Tie paši prezervatīvi, eļļa, zeķes. Tas viss maksā naudu. Un nevajag obligāti būt silikona zaķim ar apzeltītu kāpjstarpi. Bet parādiet man vīrieti, kuram nepatīk, ja sievietei ir maiga un smaržīga āda, tīri mati, kopti nagi un patīkams smaids ar visiem zobiem vietā. Tas taču ir pašsaprotami. Arī skaistums maksā naudu.  

Bet mana stāsta morāle nav tajā. Šādu summu es prasu tikai tāpēc, jo negribu tikties ar kuru katru, kurš sagrabinājis 30eur seksam. Es vēlos tikties, pieskarties un apmierināt koptu vīrieti, kurš saprot, ka par sevi ir jārūpējas. :)

Tad arī nav vajadzība reklamēties katru dienu, jo ar diviem sakarīgiem un maksātspējīgiem klientiem nedēļā ir pilnīgi pietiekami.

Tā ir sava veida cilvēku atlase. Katrs izvēlas savu klasi. Daži iepērkas Superneto, daži Sky. :)

Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts · Paslēpa xtralv, 2016. gada 17. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa xtralv, 2016. gada 17. oktobris - Iemesls nav norādīts

+371 29679899 Pēteris G

Esmu pārsteigta cik cūcīgi šis vīrietis izrīkojās.

Sarunājam tikties pie viņa uz 2 stundām. Aploksni ar naudu sākumā nolika uz galda.

Es esmu pēdējā muļķe, ka nepaņēmu to un neatvēru uzreiz. Bet līdz šim visi mani klienti bijuši pieklājīgi un man pat prātā neienāca, ka kāds iedomāsies samaksāt ar IZPRINTĒTĀM eiro banknotēm!!! 

Un pats Pēteris tik mierīgs un draudzīgs, vēl izmeta jociņus, lai aploksni neaizmirstu, jo tad būšot atpakaļ jābrauc. Pēc tam tikai sapratu, ka visas darbības un teksti tika veltīti uzmanības novēršanai. Kad biju iekāpusi taksī, atvēru aploksni un ieraudzīju nepārāk labas kvalitātes papīra banknotes. Zvanīju - neceļ, rakstīju, jautāju kas tas par pārsteigumu! Sākumā izliekās neko nezinām, un pat vēlējās, lai nākamjā dienā satiekamies, jo tad naudiņu iedošot. Viņš esot aploksnes sajaucis. Kabatā bijusi otra ar īsto naudu! Nu kāds sakars? Kāpēc gan, lai kāds vispār nēsātu līdzi neīstu naudu! 

Es vienmēr esmu bijusi lojāla un pret klientiem izturos ar cieņu, bet  lai nu kā, no šī brīža esmu nolēmusi rakstīt negatīvu atsauksmi par katru cūku, kurš atļaujās sevi saukt par vīrieti.

Ja tev nav naudas, tad nemeklē pērkamu meiteni. Ej un atrodi sev sievu, sasodīts! 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.