Es sazvanījos vienu dienu ar šo. Sarunāju satikšanos pēc 1h. Nekavēju. Biju pat ātrāk. Zvanu. Signāls sauc, bet vairāk neceļ. Pavanīju vēl 5 reizes turpat netālu. Vienalga nekā. Lasot jūsu komentārus, tad laikam man riktīgi paveicās.
Meklē 4sex.lv mazaa ar kautkādiem cipariem galā. Reklamējas tur čatā šād tad. Bet neiesaku. Neesmu saticies, esmu lasījis atsauksmes par viņu, nav no tām labākajām. Sazvanījos vienreiz, teica man, lai ātrāk braucu šurp un ātrāk izdarām visu. Nu murgs...
Kolēģi. Grūti te atrast kautko normālu. Viesnīcu paņemt nav problēma. Bet uzaicināt ko sakarīgu. Tāds te risks pastāv. Šovakar ar vēlētos paņemt kādu, bet vienmēr laža var trāpīties. Lai nu kā. Paldies par informāciju noderīgu.
Tā man liekas, ka ir Goldigger 27 no 4sex.lv bet tikai mazāk gadus tagad uzlikusi. Vai arī Penelope 24, kas agrāk puh.lv sludinājumus lika. Iespējams kļūdos.
Foršā. Nē nu mēs jau zinājām, ka tev ir tie putni galvā. Bet nu labi. Esmu te vienmēr pieklājīgs. Rupjības nerakstu. Vēlējos labi ar tevīm pamīlēties un labi tevi atlīdzināt. Vai kādas tu tik iespējas laid garām.
Paldies. Man uz epastu atnāca Darya xxx daryanikans@gmail.com Prasot 150 naudiņas pa 30minūtēm. Totāls razvods izskatās. Uzmanās visi tad. Jauku dienu Jums.
Ierakstīts
Kur viņas sludinājumi? Pārāk maz te informācijas.