Foruma meklētāja šo zvaigzni neatradu, tad nu tā nolēmu principā padalīties ar savu piedzīvojumu.
Kad zvanīju meitenei pa sludinājumā norādīto numuru pacēla, pēc balss diezgan okey meitene!
Izrunāju pakalpojuma klāstu un cenu.
Tad nu tas klāsts: erotiskā masāža, orālais un sex! Jautājot par anālo? Atbildēja ka šodien nevēloties !
Dodos ceļā uz Lačuplēš ielu! Uz ielas nav bezmaksas stāvvietu! Auto novietoju maksas stāvvieta!
Telefoniski tika norunāts kad esmu klāt zvanīšu!
Nu un tagad aiziet viss...
Zvanu saku kad esmu klāt! Māja no ārpuses tā tīri neko nekas neiekrita acis! Protams kāpjot ar katru stāvu arvien augstāk palielinājas kanalizācijas smaka. Pie durvīm parādījās skaista meitene! Sagaidīšana laba, protams, nedz teju ne kafiju nepiedāvā, jo īsti jau tam laikam laika nav, par ko liecina steidzīga attieksme! Istabā uz grīdas mētājas salvete, kas man principa diezgan nosita garšu! Uz jautājumu vai vēlos dušu atbildēju ka jā. Duša nu tāda biš papišņāta, siltais ūdens bija jāgaida diezgan ilgi! Dvielis tīrs, saus(nosacīti)! Atgriezos istaba!
Meitene pati arī iegāja duša! Iznākot āra ļoti skaista auguma tumšmate, krūtis nav izļurbatas labas, stingras formas viss!
Proces:
Kā darbone pastāstīja sākuma būšot erotiskā masāža! Nu labi, lai jau būtu! Tad tā bija tāda kad viņa 5min paraustīja, paverzejas ar krūtīm!
Sex: ja to vispār tā var nosaukt! Nu man nepatika viena lieta. Tas kad gulta drausmīgi čīkstēja.
Nākošai procesa laikā, meitene nav atslābinājusies, saspringta, jūtams kad neesmu pirmais klients. Meitenes saspringums traucē man beigt! Tad nu apmēram pēc kārtīgas 20min darbināšanas jūtu finiša garšu! Pārdomājot par to kad sex bija gaužām bēdīgs, dodu šai mute un finišējot norāvu prezi un piesmeju viņu uz sejas!
Par šādu izgājienu viņa nebija brīdināta, bet tas bija sods par pirmajam sudigajam minūtēm!
Meitene lūdza, vai nevarot ieejiet pirmā dušā!
Taka savas negatīvas emocijas biju atstājis viņai uz sejas atļāvu to darīt!
Tālāk duša un visu labu!
Zaudējums 100€ (nav tas naudas vērta)
Dzīvoklis: 7
Labierīcības: 6
Attieksme: 4
Izskats: 8
Minets: 2
Sex: 2
Bildes īstas, bet kādu laiku atpakļ, jo uz muguras tagad ir tetovējums!
Ierakstīts
Pretīgas vecas, miskastes!
Aizbraucu sarunātajā laikā... iepriekš vēl precizēju 15-20min atpakaļ!
Necela augšā... zvanīju 5x