Es nesaprotu, kādēļ jūs traci ceļat par to, ka dāma prasa naudu pašā sākumā. Paši šeit lasījāt, ka cilvēki mēdz nemaksāt, tādēļ es neredzu problēmu, ka meitene grib uzzināt vai viņu potenciāli nepiečakarēs.
Nopietni, gari rakstīt iemeslus pašlaik slinkums..
Tas ir tik lieliski?
Kāds no "pieredzējušajiem" cilvēkiem te tā dara? Man tas būtu pats labākais variants, bet kaut kā negribās darīt kaut ko, ja cilvēki to neiesaka.
Arī, kas pieminēja Camillu, varētu kāds ielikt viņas postu vai atsūtīt kontaktdetaļas (Es reāli neatradu search engines nav mana stiprā puse)? Ja jau divi cilvēki iesaka, tad vai nu tā ir kolektīva troļļošana, vai arī meiča tiešām laba.
Es uzreiz atvainojos, ja šī tēma ir jau apspriesta kaut kur citur vai arī ja netajā sadaļā šo ieliku; es meklēju līdzīgus postus un neatradu to, ko es gribēju uzzināt.
Kaut kad nesen man parādījās vēlme izmēģināt "meiteni uz pasūtījuma", es neko īpašu negaidu, es vienkārši gribu izmēģināt, kā tas ir samaksāt un nodrāzties bez nekādām saistībām.
Protams, daži var teikt, lai es vienkārši piezvanu kādai meitenei un pats visu noskaidroju, bet es labāk paprasu pieredzējušiem cilvēkiem, kuri zina, ko viņi dara un kā viss strādā.
Cik es sapratu, visi iet ciemos pie meitenēm, neviens neielūdz viņas pie sevis uz mājām. Es īstenībā nesaprotu, kādēļ tas tā ir. Protams, ir acīm redzami riski, bet es labprātāk to darītu savā dzīvoklī (Es dzīvoju viens, man ar nevienu nav jārēķinās) nekā brauktu uz nezināmu vietu. Vai ir tādas meitenes, kas brauc pie klientiem un vai tas vispār ir ieteicami?
Kādas meitenes jūs ieteiktu pirmajai prostitūtas algošanas reizei? Es būtu gatavs atdot pat līdz 150eur (ieteicamāk ~100). Izskata ziņā man patīk visas skaistās sievietes, nav svarīgi cik viņas garas vai formīgas (Lai gan resnu es negribētu algot).Ko es darīt gribu, būtībā neko, gribu vienkārši pārmaiņas pēc izbaudīt, ka meitene visu dara.
Ierakstīts
Tik traki tur viss?