Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Milana 28222409
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 7. oktobris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 7. oktobris - Iemesls nav norādīts

Nezinu kas tur par VIP, bet patiesi šī ir KATASTROFA vārda tiešāka nozīmē.

Sarunā , tad atsūta sms , lai nopērk gumiju , cigaretes utt.

Ieejot dzīvoklī Kr.Barona ielā , sākās cirkus ...

Uz jautājumu vai var aizslēgt ārdurvis , nevarot , bet neviens nenākšot...

Tad regulāri pieiet pie loga un dod zīmes kādam...

Tā kā kāpņu telpā ir durvis , lai nokļūtu uz dzīvokļiem, sākās zvanīšanās pie tām un spārdīšana , lai steidzami atverot.

Sapratu , ka jāmet miers. Atvēru durvis tur tāds pārnarkojies tipiņš laipni pasveicināja un ātrā tempā ieskrēja pie savas beibes...

Nekad ...

Esiet uzmanīgi un ejiet ar līkumu ....

Diskrētuma Jautājums

Šī ir interesanta tēma. Tā kā izmantoju meiteņu pakalpojumus ~ 20 gadus , varu padalīties ar savu pieredzi.

Ir bijušuši vairāki gadījumi , kad meitene no dārgā gala raksta īsziņas pat pēc mēneša - "gribu Tevi" utt.

Protams man tas nav patīkami , bet zināmā mērā tā ir tikai un vienīgi paša vaina, ka izmantoju patstāvīgo tel.nr.

Tajā pašā laikā , seit apspriesta būtne no augstākajiem plauktiem man paziņoja, ka sākumā neatbild uz zvaniem, pārbauda vai ir reģistrēts nr. ar pieslēgumu un pārbauda personu un tad atsūta īsziņu, jo nevēlas tikties ar ZZ lietotājiem utt.

Pēdējās trīs meitenes no dārgā gala ir man draudzenes soc. tīklos , tā kā šajā jautājumā , ja Tu esi atklāts tad pret Tevi būs atklātas.

Viņām ir sava dzīve , savs patstāvīgs darbs , sava ģimene. Tamdēļ ja pašam nav galvā putni un Tu "nebombardē viņas" tad viss būs ok un iespēja turpmāk atpūsties ar cieņu pret Tevi arī būs. Ko esmu sapratis visā šajā , ka nevajag iet atpūsties , ja Tev makā nav 200 eur...

Par šo summu parasti ir vienošanās par tikšanos , nevis stundu ... Kā teica viena jauka būtne , maza dāvaniņa viņai...

Protams ir arī "briljanti" kuriem esmu nejauši "uzdūries " par 50-60 eur/h  , bet ir jūtama konveijers...Parunāt ir par ko , bet ....klikšķis nav....

Oljga (Fotoreal)

Pavadīju pie šīs jaukās būtnes labu laiku naktī, 100 naudiņas , izrunājāmies līdz sirds dziļumiem. Vai iešu vēl tad jāsaka ka jā. Labs variants , ja esi iešāvis un vēlies ne tikai pliku drāti.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.