Dažreiz viss ir vienkāršāk nekā mums liekas. Varbūt skuķim vienkārši patīk pisties un ja vēl par to maksā ... ?
Ja es būtu sieviete, noteikti būtu mauķele. A huļi nē ?
Es par šo arī esmu domājis, un pilnīgi tev piekrītu. Esmu diezgan pārliecināts ja būtu sieviete, tad no tā gūtu baudu un daudz naudu. Tā ka man krans starp kājām nākas dažreiz maksāt ja tindernieces nevar 😀
Viņai var rakstīt ar piebildi - gribētu ka parasti minetu pa 30. Tad arī būs pa 30. Bet ar šito nevar plānot laiku. Ja tev ir max stunda tad vari ieberzties. Pati kavē, un jābrauc viņai pus Latvijai pāri lai paņemtu mutē. Laiks paiet.
Jūs te spriežat par māju sienām, utt. Tiešām neviens nav pārbaudījis un nevar pateikt ka tur ir pilnīgs sviests?
Saprotu ka nevaru te bļaustīties uz citiem, bet nu ja jūs aizejat un saņemat tadu pakalpojumu (kaut gan nezinu vai to tā var saukt) un klusējat kā partizāni, tad ko jūs te dariet?
Tātad mans stāsts. Baigi uz seksu nepretendēju, tāpēc bija norunāta masāža citur, bet nu mani piekāsa, bet ne par to stasts. Sazvanu šo, sarunāju masāžu plus minetu. (40eur) biju lasījis tikai to vienu atsauksmi par čali kuru jūs nolikāt un kurš neprasīja naudu atpakaļ (es arī neprasīju, nekritu līdz viņas līmenim). Izdomāju pamēģināt, lai jau paglauda to pus h un atsūkā pēc tam. (gribējās ļoti)
Aizgāju. Viņai nav masāžas eļļa. Visu laiku miedz ar aci it kā viņai būtu kāda kaite. Dvielis slapjš un tas liecina ka tur neesmu bijis es vienīgais. Viss process no brīža kad piezvanīju ka esmu klāt, līdz brīdim kad izgāju ārā bija 23 minūtes. Fuck. 23!!!! Viņa trīs reizes ar pupiem nobrauca gar muguru un sauc to par erotisko masāžu. Pēc tam ņem mutē. Speciāli turējoa un nebeidzu, gribējās lai pacīnās.. Un tad pēc 3 minūtēm apmēram viņa prasija kāpēc es nebeidzu, vai viņai pasaukt draudzeni kas pa 10 eur atsūkās. (ja kādam ir tās draudzenes info labprāt uzzinātu kas tur ir..) tad teicu lai turpina un kaut ka izdevās viņai. Nebija tas sliktākais minets, bet nu izdoma nekāda. Attieksme nekāda. Tikai tupa elpošana.
Ierakstīts
Es par šo arī esmu domājis, un pilnīgi tev piekrītu. Esmu diezgan pārliecināts ja būtu sieviete, tad no tā gūtu baudu un daudz naudu. Tā ka man krans starp kājām nākas dažreiz maksāt ja tindernieces nevar 😀