Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 28851327 28950503
Ierakstīts

Arī es pie viņas biju pirms daudziem gadiem - vēl Eksporta ielā. Un jau tad viņa nebūt nebija viegli sazvanāma. Nav, nav, bet ar trešo reizi - Ir! Tā sanāca vairākas jaukas GFE tikšanās reizes.

 

Nu tas ka grūti sazvanīt ir normāli. Labam pakalpojumam ir liels pieprasījums. Man baigi nepatīk tas, ka viņai nav vietas (vismaz tā viņa man saka).  Tas nozīmē, ka man ir jāmeklē viesnīca / dzīvoklis, jāorganizē laiki utt. Man galīgi negribās to darīt + tas sanāk dārgkāk + daudz lielāks risks, ka kādu pazīstamu satiksi.

 

Esmu bijis pie gandrīz visām Rīgas labākajām meitenēm (kuras reklamējas) – nevienu nav baigi viegli sazvanīt, bet vismaz kad sazvani, vari sarunāt laiku un braukt ciemos :)

Laikam jau Rīgā ir tik sūdīgi ar labajām meitenēm, ka viņas var uzstādīt visādas jocīgas prasības un tāpat džeki rindā stāv.

Link to post
Laura 28851327 28950503
Ierakstīts

Esmu bijis daudz reizes pie Adeles. Pirmā reize bija pirms 5 gadiem, kad ar apaļo, blondo Lauru pārī strādāja. Toreiz tiku uzreiz.

 

Nu vot, tur laikam tā atšķirība ir. Droši vien telefonā pieseivots kā "drošais nr." Tie kas nav bijuši laikam skaitās "nedrošie".

 

Kā jau minēju, es pa šiem gadiem esmu mēģinājis tikt dafiga reizes - vienmēr aplaužos pie tā, ka tajā dienā viņa nevar + braucot tikai uz viesnīcām utt. Vienkārši pārāk liels čakars.

Link to post
Laura 28851327 28950503
Ierakstīts

Abas bija 200 par 1h

 

Kā tu pie viņām tiec?

 

Esmu mēģinājis vairākas reizes, bet nesanāk. Pirmkārt viņa saka, ka pirmo reizi tiekās tikai viena pati, otrkārt, ka viņai nav tikšanās vietas un man ir jāīrē viesnīca. Cenas arī nesakrīt – viņa saka, ka stunda 150 EUR par katru. Ja skaita klāt viesnīcu, tad ap 350 - 400 jau sanāk.

 

Šķiet, ka lai tiktu pie viņām divām, man gandrīz nedēļa ar organizēšanu jānodarbojās, kaut gan sludinājumā angliski raksta, ka varot dabūt abas... bļe, ko tad man izlikties par ārzemnieku, lai uzreiz abas dabūtu? :D

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.