Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Laura 25394022
Ierakstīts

Var dabuut arii pa 40, labie laiki atgriezushies :) Un tieshaam ir labas, un dupletaa arii dod pa 40 :) 4sex rullee :)))

Tad pasaki kuras tās ir?????

Uzraksti sarakstu ar vārdiem un TeL: numuriem????????????????

Ksenija - 27172163
Ierakstīts

Sveicināti kolēģi - cīņu biedri!

Jau ilgāku laiku dzenu pēdas vienai ļoti skaistai būtnei, kura reklamējās portālā www.intimmeitene.lv . Bet bez rezultatīvajiem rādītājiem. Labprāt padalīšos savā pieredzē, ja izdosies man tikt pie viņas un izmēģināt viņas sniegtos pakalpojumus. Bet pagaidām lūdzu padalieties kāds, kuram ir izdevies tikt pie viņas.....

http://intimmeitene.lv/undefined/girl/99673

Elīna 22490378
Ierakstīts

post-32019-0-66871200-1464184765_thumb.jpg 

Padalīšos savā šīs dienas piedzīvojumā:

Ņemot vērā to, ka ārā šodien ir ļoti silta diena arī manī iekšā sāka plosīties nenormālie hormoni un sāku portālā meklēt kādu labu variantu, zvanīju kādām desmit pēc kārtas bet nekā dīvainā kārtā neviena necēla lai gan laiks jau bija ap pusdienas laiku. Nolēmu ka laikam nav man lemts – likās nedaudz dīvaini ka portālā www.initimmeitene.lv pilns ar visādām dārgām un elegantām dāmām bet neviena neceļ un neatzvana. Un te reku zvanu 11 reizi un paceļ Meitene vārdā Elīna. Prasu vai varam šodien satikties  un viņa piedāvā uz ko saņēmu atbildi, ka piedāvā visu un varot jau pēc stundas tikties. Dīvaini likās ka tas ka viņa pateica tikšanās vietu nevis dzīvokli bet Kvēles ielas MAXIMA. Biju nedaudz šokā – tapēc neko sīkāk vairs nejautāju un devos ceļā. Piebraucu pie Maximas saņēmu no viņas sms ka viņa kavēsies 20 minūtes. Nolēmu ja jāpagaida. Gaidu, gaidu nu nav. Nodomāju atkal uzmeta. Tad šī zvana un saka ka tulīt būšot klāt. Sāku jau viņu sīkāk iztaujāt – kas un kā , vai ir seksīgi saģērbusies kā iepriekš  bijām sarunājuši. Izrādās ka nē , viņai šaja dzīvoklī neka seksīga nav un vina esot uzvilkusi džnsas un topu. Riktīgais aplauzies. UN VIETAS ARI vinai neesot varot paseksot tikai mašīnā pa EUR 50.00.  Tas nu gan man bija riktīgs aplauziens. Karstā laikā ar sasvīdušu sievieti nu nē paldies ieraudzīju viņu ar lielu riepu uz vēdera vēl pie tam un devos prom...

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.