"Aizsūtīju foto, apstiprināja!" Un tagad esi lepns?! Ka esi izturējis kastingu? Ka tagad tev būs ekskluzīva iespēja samaksāt viņai?
"ja nu piedzeras un izmet ārā" Ko, lūdzu? Tu tātad jau tagad pieļauj domu, ka viņa par tavu naudu piedzersies un tā vienkārši izmetīs tevi ārā?! WTF??
Tev kaut kāda elementāra pašcieņa ir?
ES izdarīju secinājumus no pirmā topika. Kurš saka ka pa manu naudu piedzersies? Man taču vienalga ko viņa pēc tam ar viņu dara. Iedošu naudu un gaidīšu kad aizies uz veici pēc šmigas? Neizdari secinājumus manā vietā!
Aizsūtīju foto, apstiprināja! Prasa 200 eiro pa pus otru stundu. Tik vēl nevaru izdomāt, vai tiešām ir vērts! Ja nu pa pus h piedzeras un izmet jau ārā!
Sveiki! Vai ir kāds pēdējā laikā bijis uz maskavas ielas 32, viesnīcas pagrabstāva bāru.? Vispār tur kaut kas vēl notiek, jo neredzu ka vēl viņas reklamētos un sazvanīt arī nevarēju.
Ierakstīts
ES izdarīju secinājumus no pirmā topika. Kurš saka ka pa manu naudu piedzersies? Man taču vienalga ko viņa pēc tam ar viņu dara. Iedošu naudu un gaidīšu kad aizies uz veici pēc šmigas? Neizdari secinājumus manā vietā!