Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Nimfomane
Ierakstīts
pirms 22 stundām, Andza_kg teica:

 

Interesanta... un klientu pirms vizītes mēģina izskaitļot.... bet tā sieviete... pupi... šķirbiņa...  

vienam par šauru...  citam par platu...  vienam pupi par mazu... citam par spicu... vēl kādam par apaļu... 

Bijāt... patika... ejat vēl... nepatika meklējat tādu kura patīk...

 

Ne jā, ne nē, ne melns, ne balts. 😁

Link to post
Slave Slut 43
Ierakstīts
pirms 21 stundas, Reno5 teica:

Nevēlies kļūt par jauno Rocco Sifredi?🤣🤣🤣

Šaubos, ka vairums šīs i-vietnes apmeklētāju alkst pēc publiskas atpazīstamības, kur nu vēl tāpēc, ka par atlīdzību darbina kādu dāmu veča klātbūtnē 😂

Link to post
Slave Slut 43
Ierakstīts
On 2023.08.31. at 14:05, dubulti22 teica:

Vecis sēdēja uz gultas malas un turēja dāmas roku 🤣

Man arī šķiet, ka šajos variantos pastāv liels risks, ka notiek slēptā video fiksācija un pēc tam vari kļūt slavens, tpc skazhem družno - na...j nužno! 😁

Link to post
Helga 36 (40+?) 20102999
Ierakstīts
On 2023.05.31. at 16:45, snaiper teica:

смотри как быстро чужие бабки посчитал...

 

Ну если ты говоришь на 60 кг больше то ты значит конкретный педофил который предпочитает женщин 30-35 кг 25 кг весом Ну извини меня пожалуйста где женщины с таким весом обычно это девочки 8-9 лет а то и даже меньше 6 - 5 .. педофил что ли ты ?

Мадам, не путайте чужие бабки и прейскурант. Всех благ.

Link to post
Evija (29)
Ierakstīts
pirms 7 stundām, RenarRenar teica:

Par šito jau ir malts forumā, ka daudzos cenu līmeņos piedāvā. Varbūt ne visiem un vienmēr, bet beidz ticēt pasakām, kad kāda saka, ka nekad un nekādīgi. Citreiz varbūt tas pat nav apspriests, pašam ir bijis, ka sieviete vienkārši jau ķeras pie lietas un bez atgādināšanas sanāktu bez.

Tieši tā! Jāseko līdz, jo tā var normāli ieberzties...

1x masiere par kuru nevarēju padomāt, ka bez gumijas kaut ko darīs, vienkārši kamēr es gandrīz atslēdzies masāžas laikā (uz muguras) paņēma aiz vaiga, ko vispār nebiju gaidījis 🤦🏼‍♂️😂 Toreiz paveicās, bet nu tagad esmu uzmanīgāks, bet te apzināti uz kaut ko tādu parakstīties - skazhem druzhno nah*j nuzhno! 🤡😂

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts
On 2023.04.27. at 13:28, Lana Deina teica:

Koroče,neklausaties šito eksemplāru.Tulīt izvērsīsies daudz,,  garlaicīgi,nekorekti . Bija kolēģēm analoģiski gadījumi, un tika saukta policija,un viņiem vienalga mauka,ne mauka, kāda tur kam nauda dota ,ne dota zagta .Tā pat vainīgs tas kurš draud un ārā nelaiž. Pēc tam vēl maksāja,lai iesniegumu neraksta. 

Redziet kā nonācām pie tā, ka nauda jāmaksā, lai netiktu rakstīts iesniegums. Kur tad paliek cīņa par taisnību? Sanāk, ka pašmērķis līdzīgi kā pakalpojuma sniegšanā ir naudas līdzekļi, kas iespējams, ka kalpo par uzskatāmu apliecinājumu atsevišķu arodu pārstāvju PROfesionālajām īpašībām.

Esmu praktizējošs jurists, ko var noprast arī pēc izvēlētā nika un meitenei iesaku:

1) To pašu ko kungi augstāk - Jūsu nodarbē pašsaglabāšanās instinkta neesamība var beigties ar to, ka šāds preteklis Jūs varētu turēt nebrīvē ilgāku laiku, paralēli apmierinot savas tieksmes un ne tikai. :(

2) Rīkoties vajag un vēlams "pa karstām pēdām", taču arī šobrīd iesaku Jums doties uz tuvāko LR VP iecirkni, lai dežūrdaļā uzrakstītu iesniegumu, kurā Jūs hronoloģiski izklāstītu lietas patiesos apstākļus.

P.S.  Lūdzu, esiet vērīgākas un uzmanīgākas. 

Link to post
Helga 36 (40+?) 20102999
Ierakstīts

Atbilde bez intereses par pamattēmu. 600 DK = 80,- EUR

On 2023.04.18. at 18:39, snaiper teica:

о ещё один походу дешёвый ходок вас за клиентов пятнадцатиминутников здесь не считают...

Хотя я не думаю что ты раскошелишься на 600 крон считай это 100 евро..

быстрее всего жаба задушит такие бабки платить...😁😁

 

Link to post
Ramina (37) 26469309
Ierakstīts

Biju īsi pec Jaunā gada. Tante ugunīga! Domāju, ka izcelsme ir Ukrainas saulainie dienvidi vai Krima, uz ko norāda gan vizuālie parametri, gan akcents, kas man ļoti imponē. 👍🏼 Krūtis it kā dabīgas, bet nu ļoti tvirtas, ņemot vērā vecumu. Kaut gan...tas gadījums, kad grūti pateikt. 

Bija dažas izmaiņas performancē, bet kopumā tas pats, ko apraksta cienījamais topic starteris. Pagorījās nedaudz ilgāk, jo feini bija pavērot tādu dienvidu dāmu, kā arī es visus priekus baudīju ar gumijnieku starpniecību (2×). Ļoti interesanta pieredze, bet bik par augstu cipars. Domāju, ka adekvātāk būtu 2 oranžie. 

Un 37 gadi tur noteikti nav

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.