Nju ko, vakar vakaraa atradu sludinajumu puh.lv ar nr 25294387 , tekstu neatceros, linka vairak nav... Isti nav svarigi.
Ok, sazinos, atbild, ka piedava klasisko un oralo par 80 euro, bet esot kopa ar draudzeni, itka tiksanas tik ar vinu vienu ir 60 euro.
Nu lab, sadomaju, ar divam butu labak, jo pieredzes ar divam nav, bet ljoti velejos lai viss notiek...
Atsutija bildi, simpatiskas meitenes, ir ok, jautaju adresi un devos celjaa, pirms kad biju ticis pie noraditas adreses, atrakstiju sms, ka busu pec 10 minutem - atbildes nav, ok... atbraucu pa doto man adresi, zvanu... pacelj klausili, balss patikama, saku, esu klat pie majas, bet nevaru atrast brivu vietu kur novietot auto, vina man saka, ok, novieto auto un uzzvani, tip naks ara satikt mani, ok... dodos ara no pagalma, parkoju auto uz ielas, eju pie majas kur bija jabut man, un zvanu atkal.... klausuli necel, zvaniju 3x - klausili necela, atrakstu sms - neatbild... ok, varbut kads ir ciemos, vai nu dushaa vai vel ko, dodos uz auto nedaudz uzgaidit, gaidu 35 min, nekadas atbildes vel jo projam.... ta ari, tikties nesanaca ja kadam ir veicies, ir ok
Ierakstīts
Sveiki. Ja, ir kads, kurs varetu ieteikt dazas, jaukas meitenes, butu ljoti pateicigs. Rigas robezas lidz 100 km , naudas zina lidz 100 euro, velams, jaunu, slaidu, simpatisku. Paldies.