Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Var tak izmantot opciju ar citu nr.Okartes un ZZ pilni narveseni..zvanit no sava nr ir paša bezatbildība.

Man vispar liekas , ka klientu melnais saraksts isti neatbilst xtra.lv būtībai.Lai prostitūtas pašas taisa savu informācijas apmainas kanālu, kas nav publisks. Kāpēc? Jo sarakstā var ļaunprātīgi ievietot jebkura nummuru, un ej nu pēc tam stāsti sievai ka neko nezini. Piemēram es izveidoju šeit profilu

Meitenexxx, ierakstu Kāda sev netīkama cilvēka nummuru ar aprakstu un pēc tam aizsūtu linku vai nu viņa sievai vai priekšniekam.

Anna No Puh.lv 20604420
Ierakstīts

+++

Veči, nav bazara, ja Jums tādi begemoti patīk, ejiet un vālējiet uz nebēdu. Jūs kā reiz esat divi, vot uz maiņām arī ejiet un visus pieejamos begemotus izdrāžiet, pēc tam viens otram pastāstiet - kā gāja. Kādu infu Jūs te vēlaties atrast?

Sabojājāt man visu apetīti ar savām fubļu bildēm.

28131914, Dana
Ierakstīts

Юля, nu beidz!

Был у Даны ! ну ничего особенного ! ну красивая ! отдачи никакой ! просто фантик ! то ли дело Юля с чака! ну внешность конечно у Даны лучше , но Юля работает на все 100% ! я за ЮЛЮ!

Alice, 24963861
Ierakstīts

Pret tiem.kas tikko reģistrējas un uz karstām pēdām uzreiz uzcep kādu slavinošu topiku, šeit izturas ar zināmu neitralitāti, labākajā gadījumā.p.s. tava Alice whatsup pēdējo reizi bijusi 11.11.17.lai gan tieši whatsup norādījusi kā vēlamo saziņas veidu.

Jā, bet domāju, ka šī pelnījusi savu atsevišķu topiku.

Varbūt daudziem žēl ziedot tik daudz peso, tāpēc nav atsauksmju, bet, ja prasa man, tad varu tikai atkārtoties - nenožēloju. Būs jāiet vēl.

Anālais Sekss
Ierakstīts

Necepies@

Ne velti kaķim pievienots vārds "spamotājs"..vienmēr cenšas būt visām pudelēm par korķi..nekā personiska.tikai ilgtermiņa novērojums

Nu mums macija par zarnu trakta attirisanos.tiesais process.

Triksi No Puh.lv
Ierakstīts

Veseļojies

Labi, paskaidrošu kā bērns bērnam tad :D ja reiz citādi neaiziet - nu neko nedos tas nummurs ko kāds uz paplātes pienesīs.

Kad viņa strādās būs sludinājums un tur būs arī nummurs, kad nestrādās, tad uz papātes pienesto nummuru varēsi iesālīt tāpat.

Ierakstīs to nummuru kāds te, meiča izlasīs un fiksi nomainīs, nepatīk viņai būt apspriestai te pēc visa spriežot :D

Es jau sen teicu, ka te vajag atvērt kaut kādu "uz paplātes pienes servisu" tiem kas paši neko nevar.

Kad foruma administrācija izdomās veidu kā to izdarīt, tipa samaksā ar SMS vai tml., tad par godīgu atlīdzību esmu gatavs brīvos brīžos sniegt šādu tipa vai inspektora capa pakalpojumus :D :D

Triksi No Puh.lv
Ierakstīts

Bērnišķigs koments..man ir konfektes..apēdīšu visas pats.nevienam nedošu

Sharik - ja nav rociņu, nav cepumiņa.

Topikā ir nummurs.

Ā nu, varbūt mainījies atkal, bet jebkurā gadījumā te ir viss pateikts kā viņu atrast.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.