Biju vasarā aizgājis apciemot šo daiļavu, sludinās vislaik zem vārda Kristīne. Pieņēma centrā uz Matīsa ielas, samaksāju 35 eur par oral+klasiku. Dzīvoklis tīrs, dušā biju iegājis pirms braucu turp, tāpēc vai ir dvieļi un tamlīdzīga huiņa es nepateikšu. Ķermenis apaļš, bet tas jau pēc bildēm ir saprotams. Pirms tam sludinājās ar bildi, kur tieši krūtis izcēlās, bet tas ir tikai lenķis, jo realitātē pupi diezgan mazi (uz lielāvēdera fona vismaz).
Sūkā tikai ar prezi, tāds mehānisks un garlaicīgs process. Dziļo nepiedāvā. Kādas 7 min varbūt pasūkāja, tad teica ka davaj mosh pārejam uz seksu? Ok, apgūlās uz muguras un ļāva pašam darboties, nekāda entuziasma vai kaisles, kaut kādas skaņas arī izdvesa. Pēc tam padrāzu kādas 5min sunītī, piekusu bišķin vai arī kind of apnika, teicu ka varētu pasūkāt vēl, sāka sūkāt, reāli pēc 2 min sapratu ka nav pat īsti baigā prikola no tā, teicu lai ar roku nodročī, kas, protams, pašam sanāk daudz labāk.. :/ Paprasīja dokumentus jo izskatījos jauns. Piedāvā arī Anal, bet tas esot pirms tam pa telefonu jāpasaka.Kopsummā stulbs veids kā zaudēt nevainību lol
Biju iztēlojies, ka mani sagaidīs seksīga, busty mature sieviete, bet realitātē šis ir kkāds apdirsties un nedzīvot variants.
Tiem, kas teiks - "Tu zaudēji nevainību ar viņu, ko tu vispār vari spriedelēt par to kas ir kas"", esmu bijis pie kādām 5 dāmām vēl, visur ir bijis daudz foršāk.
Ierakstīts
http://www.xtra.lv/topic/91561-krist%C4%ABne-33/