Biju ieskrējis ciemos, pupi tiešām milzīgi, gadi varētu atbilst, tante sūc kā labs kārčeris, uzcītīgi un dziļi, kārtīgi nopucēta arī izejas caurumu, piedāvāja izeju pataisīt par ieeju, bet es atteicos, uz otro šāvienu novilka arī apenes, pie vēlmes var arī iespraust, bet es teicu ka negribu piepūlēties , attieksme draudzīga pēc otrā šāviena piedāvāja tēju/kafiju. Ja meklējat estētisku baudījumu laikam nebūs īstā, lai gan kā saka, gaumes lieta. Par vienu šāvienu grib trīs zilos, par diviem šāvieniem četrus, ņēmu 2. šāvienus, apmeklējums bija ap 50min. Cenas kvalitātes attiecība manuprāt ir laba, iespējams ieskriešu vēlreiz.
Si baig labaa. Nedaudz chubby bet viss savas vietas, lieli pupi pakala ari liela, no aizmugures lielisks skats. Var vinu grozit ka gribi un cik stipri gribi. Panemu uz stundu, otraja reizi iedevu mutee uz beigam, si saka ka nepatik ar gumiju, nonemu pielaidu mute ta riktigi dzili bez papildus samaksas.
Nu nez cik jauns bet man savureiz kad sagribēs ko tādu mājīgu, parunāties, bez tarakāniem, seksā arī diezgan brīvi nav daudz aizspriedumu, ar higiēnu viss oki, jā un tās lūpas tiešām bomba, jau vien redzēt ko tādu, nu vismaz man viss patīk un no sava skatījuma varu ieteikt
Ierakstīts
kada attieksme? kada figura vinai, vai nav resna?