Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Julija 39 Puh
Ierakstīts

Mēģināšu es ar ko uzdzejot un iedot nelielu artavu forumam.

Tikos ar šo darboni pirms pāris mēnešiem. Tikšanās tika norunāta caur whatsapp, kur atsūtīja vēl pāris bildes, arī ar seju (arī whatsapp kontā ir sejas bilde – īsta). Tikšanās vieta jāorganizē pašam.

Nu tad tā – uz tikšanos ieradās kleitā, pati kopta, labi smaržoja, komunikācija krieviski. No sākuma nedaudz parunājāmies, tad pārgājām uz gultu kur vēl turpinājās neliels small talk. Iesākumā piedāvāja masāžu, nebij profesionāla, bet bija patīkami. Pēc tam jau mutiskie prieki - bez gumijas. Tālāk jau latekss virsū un aidāā. Procesā visai aktīva, par pozu izvēli nesūdzējās, patīkami brīžiem pat paskaļi stenēja. Starpfinišs. Tad vēl šādas tādas sarunas un otrais piegājiens.

Kopā pavadītais laiks kādas 2,5 h, jo pašam vajadzeja skriet darbos. Sķīrāmies kā draugi. Izmaksas – viens zaļais + vieta.

Kā jau sludinājumā pati raksta (Сексуально и неторопливо приглашаю провести время), principā tā arī bija. Tiem kuriem velk uz vienkāršu vienu fikso nogrūdienu, laikam nebūs īstā. Bet tiem kam tīk milf tipa sievietes un vēlass arī nelielu relax , tad varu ieteikt.

Bildes, kuras pievienoju, ņemtas no puh servisa.

 

3745711-netoroplivo-i-seksua.jpg

3673889-seksualno-i-netoropl.jpg

4085570-etoroplivo-i-seksual.jpg

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.