Mācieties analizēt informāciju: 10 posti ar pozitīvām atsauksmēm un 1 ar negatīvu = tā viena negatīvā "izlec" no trendā un to nav jēga ņemt vērā. Vispār visu kas statistiski neiederās tendencē nav jēgas ņemt vērā, ja vien tas nav kaut kas tīri matemātisks vai tehnisks rādījums.
Nu tā....sursiks arī Tev 903. ķērās klāt, Tu ar viņam jau liecies aizdomīgs Igors minēja, ka es visus kapā dzenot. bet sursiks te visiem seko kā melna ēna
Izskatās, ka PROBLĒMA ir jūsos. Ja šai dāmītei nebūtu NEVIENA normāla atsauksmīte, tad JUMS varētu ticēt......
Lieta tāda, ka jau pasen, sekoju līdz jūsu GARA DARBIEM (atsauksmēm)
Jūs tak noliekat visas, kā vienu ( arī tās, kuras sen zināmas, kā ideālas sava amata pratējas!!!) Arī tām jūs atrodat trakas nepilnības, un neiesakat !!!
Kādi rakstītāji - TĀDI TEKSTI !!! Izskatās ka te burtiski ,,dzīvojas,, visu dienakti seksuāli norūpējušies sīkuļi, un tik pat norūpējušies, pie tam vel garīgi atpalikuši tēvaiņi
Vispār jau Tu "nesaki pretī", Tu vienkārši sāki *irst virsū, jo, redz, kaut kas neiepatikās, starp citu, pilnīgi mierīgā komentārā. "Neliela riepiņa"? "Minets pašvaks"? Vecis no sajūsmas nesāka raudāt, un adatas gaisā?
Un pēkšņi uzrodas kāda noslēpumaina "sajuzņica" un viedokļa piekritēja ar pirmo postu Oj, nu beidziet...
Varbūt pašām būtu jāsāk piedomāt pie pakalpojuma kvalitātes uzlabošanas, nevis jāsāk teātris pie katras mazākās kritikas?
Paga, paga es sajuzņica? Kurš ta te īstais sajuzņiks, Jūs veči, tādi sajuzņiki, ka varoņa nāvē kritīsiet viens par otru, bet aizstāvēsiet līdz pēdējam. Pievienoju savu komentu,jo tādi sursikaktīvisti man ar gadijušies, katram ir tiesības uz atbildes komentu.
Jāuzsāk kvalitātes uzlabošana ? Dažam, labam (nerunāju par visiem, ir ļoti forši puiši) jāapmeklē kāds psihoterapeits...vai jāiemācās elementāra uzvedības kultūra,
Šitie ir redzēti sursiklīdzīgie, viens tāds man gandrīz salauza mugurkaulu.
Ir daudz sievietes kam patīk brutālais sex, jums sursiki jatiekas ar sev līdzigām, tapēc pirms tikšanās jau vajadzētu telefoniski vienoties.kas kuram pieņemams,patikams va ne.
Tad atkritīs negatīvas emocijas, un ne īpaši jaukie komentāri vienam par otru.
Ierakstīts
Nu tā....sursiks arī Tev 903. ķērās klāt,
Tu ar viņam jau liecies aizdomīgs
Igors minēja, ka es visus kapā dzenot. bet sursiks te visiem seko kā melna ēna