Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 30. augusts Ir kas jauns ""nepro"jomaa????? Ierakstīts 2006. gada 30. augusts es to meicu zinu! Essential tuseetaaja, kura aiz neko dariit un "negribu straadaat normaalu darabu" - paardodas par naudu! pie tam veel ir no turiigu vecaaku gjimenes! un taadas ir daudzas! var arii vinju sarunaat kopaa ar draudzeni, bet tad viss ir 2x daargaak! katraa gadiijumaa - ja ir lieki 80Ls, noteikti rekomendeeju! jo jo ar augumu, seju un higeenu viss ir pilniigaakajaa kaartiibaa ! Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 18. augusts Jauns rekords Ierakstīts 2006. gada 18. augusts to boa a kas ir simoniite un kaa izskataas ? Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 18. augusts Jauns rekords Ierakstīts 2006. gada 18. augusts nu sorry, bet nu bija noskuvusi tikai pashu priekshu, bet peecpuse u.t.t. pietiekoshi spalvaina + minets uz 1 un paareejais uz 2 personiigi neiesaku! Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 18. augusts Jauns rekords Ierakstīts 2006. gada 18. augusts stop dzjeki! taa meicha pa 50ls uz bildes ir iista, bet bildes ir taisiijis kaads profi, bet pati meicha ir 0 (nulle) paliksiet neapmierinaati ar vinju! diezgan nekopta + bez sauleneem izskataas diezgan nekaadi... nu man nepatika un jaasaka, kad pimpis jau lejaa un praats atpakalj galvaa, tad nejutos iipashi labi! Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 15. jūnijs 6485971 Ierakstīts 2006. gada 15. jūnijs liekas, ka nav feiks! uzzvani - uzzzinaasi ! bet nu peec kvalitaates, pozas un "atmosfeeras kopeejaas" izskataas tieshaam, ka nav feiks! varbuut individuaalaa tipa meitene pat ! Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 14. jūnijs grecinieku 20 Ierakstīts 2006. gada 14. jūnijs katraa gadiijumaa labaak nebojaat savu garstaavokli pie taadaam, kuraam tas darbinnjsh riebjas - lai arii cik labi vinjas neizskatiitos ! Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 13. jūnijs Zane no ss.lv Ierakstīts 2006. gada 13. jūnijs zvaniiju! izraadaas, ka kaads ir pajokojies par meichu un tad nu vinjai ir apnicis un taadeelj lamaajaas! taa ka sludinaajums nav iists....! Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 13. jūnijs Zane no ss.lv Ierakstīts 2006. gada 13. jūnijs nu bet galu galaa - ir kaads no shejienieshiem pazvaniijis vinjai un saticies ar vinju ar visaam izrietoshajaam nodarbeem ? Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 8. jūnijs Zane no ss.lv Ierakstīts 2006. gada 8. jūnijs atsuuti man to foto luudzu uz delet@inbox.lv moshh buus taa neko - tad jaauzzvana ! Link to post
Delet 0 Ierakstīts 2006. gada 8. jūnijs Zane no ss.lv Ierakstīts 2006. gada 8. jūnijs a kaads e-pasts bija ? Link to post
Ierakstīts
es to meicu zinu!
Essential tuseetaaja, kura aiz neko dariit un "negribu straadaat normaalu darabu" - paardodas par naudu! pie tam veel ir no turiigu vecaaku gjimenes!
un taadas ir daudzas! var arii vinju sarunaat kopaa ar draudzeni, bet tad viss ir 2x daargaak!
katraa gadiijumaa - ja ir lieki 80Ls, noteikti rekomendeeju! jo jo ar augumu, seju un higeenu viss ir pilniigaakajaa kaartiibaa !