Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
8 hours ago, gshock said:

Puhā.

Nekas wow tur nav.

Meitene, kā klauns 🤡 uzkrāsojusi lūpas, pavisam neomulīgi palika. Tur nav iespējams būt stundu vai pat pusstundu tajā tumsā ar viņu, suņiem, un varbūt tur vēl kāds paslēpies 😁 

Man atrakstīja, ka minimums par 30 minūtēm, ir 3 zilie. 

Domāju, ka ar to čali notiek visa sarakste, un turpat kāpņu telpā arī grozās.

Paldies par info! Lai gan bildes sludinājumā izskatās tīri OK, šo meiču iegrāmatošu pie šaubīgajiem variantiem - normālos apstākļos vēl varētu notestēt, bet kaut kādā pritonā un potenciālā sutenera klātbūtnē noteikti nē :D

Vispār fakts, ka ceļojošās čigānietes arī pieņem tajā adresē, vieš aizdomas par kaut kāda low-end bordeļa veidošanos - apskatot viņu un tās Madaras sludinājumu, izskatās, ka tekstu varētu būt rakstījis viens cilvēks.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
1 hour ago, gshock said:

Sī man šķiet ir viena no čigānietēm. Jelgava - Rīga.  Abas draudzenes. Otra ir tā mazā petite tipa. Abas vienu brīdi  pieņēma Kastrānes ielā. Bet iespējams man tikai tā liekās.  Šodien sakontaktēju ar šo. Kad nosauca Mārkalnes 1 teicu, ka tikko tur biju, ka nepatika un aizbraucu prom. Viņa atbildēja, ka tā esot bijusi viņas draudzene, ja nepatika, tad viņa pati būs pēc pusstundas pati, jo pašai nebija laika un piespēlēja draudzeni. Bet es biju aizbraucis uz pavisam citu sludinājumu -  Madara, 18 gadi, 205678**, arī Mārkalnes 1 (visticamāk sakritība) Nu tādā midzenī es pirmo kāju spēru. Viena maza istabiņa, gaisma nav, teica, ka tā jābūt. Mēģināju ar telefona zibspuldzi atrast gaismas slēdzi, neatradu, tikai drošinātājus. Spīdināju apkārt ar telefonu, skatos divi mazi suņi pa kājām maisās, bail bija uzkāpt virsū, vienu no suņiem sauc Aivars. Neliels dīvāns, baigais bardaks, logs aizsegts ar palagu, kautkādi vadi karājās gar sienu, neredzēju ne wc, ne dušas telpu. Diezgan baisi. Riktīgs pritons. Tas pat nav dzīvoklis , vienkārši  neliela telpa. Pati meitene jauna, tieva, šķita ok, bet radās tāda sajūta, ka kāds viņu tur ir "iespundējis". Kautkāds džeks arī ik pa laikam iznāca ārā no kāpņu telpas pārlaida acis pa pagalmu un iegāja atpakaļ. Pēc vecuma varētu būt viņas tēvs. Izteicu nožēlu par tādu tumšo ekstrēmu un aši devos prom. Varbūt kādam arī ir kāda pieredze ar šo Madaru  205678**, interesanti būtu palasīt.

Kur tā Madara sludinās?

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
33 minutes ago, Minhauzens said:

Tu droši zini,ka tā ar tiem nošļukušajiem pūļiem,ir tā pati,kas sludinājumā?

Ja tā,tad paldies biedri.

Te iepriekš kaut kur bija atsauksme, ka tiešām esot cita meiča, jauna un "petite" formāta, bet pirms kāda laika sludinājumos telefona nr. un e-pasts sakrita ar addict minēto pārdaugavas sievišķi. Tā kā īpaši sacerēties nevajadzētu :)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.