Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Naughty Emily 252948**
Ierakstīts

Sveiki, Beidzot arī man ir jāiegulda pienesums kopējā katlā. Starp citu topiks būtu jāpārceļ uz "Importa Meitenes"

Meitene ir no mūsu ziemeļu brāļu zemes EE.

Esmu bijis pie šīs daiļavas 2 reizes ar mēnešu starpību. 

Pirmo reizi biju pie viņas pirms mēneša. Piekļuve caur Face-control kā jau iepriekš rakstīts, iespējamā komunikācija RU un ENG. Par cik man ar RU nav problēmu tika ātri viss sarunāts un pēc stundas biju pie viņas Salu tilta rajonā.

Meitene atbilst 100% bildēm

Sagaidīja melnā halātiņā kuram apakšā mežģīņu izstrādājums

Nomas apartamenti ir ok dvielis tika iedots sauss vienīgais mīnus dušā ūdens slikti iet prom.

Samaksa pirms dušas. Pēc dušas uz gultu sākām ar iesildīšanos mutiskais ar gumiju, pēc tam pāriet uz jātnieci pēc tam pamainījām dažādas pozas līdz finišam. Pēc tam nedaudz parunājām par šo un to līdz atkal tika atgūtu elpa. Un uzsākām maratona skrējienu no jauna gumijnieks tālāk dažādas pozas līdz finisham.

Otro reizi biju šajās brīvdienās piekļuve jau vienkāršāka norunājām laiku un biju norunātajā laikā klāt pirms ierašanās vienojāmies par piedāvājumu, nauda pirms dušas.

Par cik bija labs garastāvoklis un gribējās uzlādēties nedēļai paņēmu papildus opcijas BWC un Shower together. 

Kopējā duša ar maigošanos un viens otra nomazgāšanu, tālāk uz gultu masāža (tāda vien spēcīga glāstīšana vien ir) pēc masāžas mutiskais meitene strādāja centīgi, pēc mutiskā gumija virsū turpinām mainot pozas pēc tam atkal mutiskais un tālāk līdz finisham.

Apartamenti ok

Mutiskie darbi pēc manas gaumes ir ok

Maratons ir ok nav acu kontakta un man patīk mazliet šaurākas

Pieejamība un komunikācija ok

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.