Vai tad pie Aleksas (26352282) var sarunaat minetu???
Es nerunāju, bet viņš bija. Patiesībā gribēju masāžu, viņa kaut ko imitēja, bet bija ļoti sagurusi, nu tad ķērās pie palīglīdzekļiem, man nekas nebija pret. Pirmajā reizē gan tādu piedāvājumu nebija.
Un priekš kam tādu tēmu? Gaumes ir nereāli dažādas, vienam ir laba jebkura kas pa 30€ dod, citam vajag pīļknābi, citam GFE, vēl citam pirkstu dirsā u.t.t.
Te kaut kādi murgaini TOP savulaik tika veidoti, tikai nu tiešām kaut kāds murgs no tā visa sanāca.
Godīgi sakot man liekas, ka Tu esi "nolicējs". Cilvēks, kas visu noliek Tēma man svarīga, tādēļ arī rakstu. Nesaprotu Tevi, ja Tev tas neinteresē un gribās visu nolikt, kādēļ Tu šajā tēmā atbildi?
Bet par gaumes jautājumiem, nu protams, ka katrs domājam savādāk. Bet nu no manas pieredzes 90% vīriešu gaume puslīdz saskan. Ja kādam patīk pirksts dirsā, kā Tu raksti, tad lai viņš arī padalās ar labāko pirkstu bāzēju, ja viņš grib, ja negrib lai nedalās, viss ļoti vienkārši.
Es ar savām labākajām nedalīšos,agrāk dalījos un nožēloju,jo kad pašam vajag netieku. Labas ir Yasmines meitenes, pats neņemu,jo 300 eiro man nedaudz pa dārgu,jo līdzīgas pa 100-150 eiro dabūt varu. Raksti Yasminei yasmine_love@mail.ru
Nav jau spiesta lieta un Tev nepārmetu. Paldies par epastu
Laikam jau mazliet japadalās pašam pirms prasīt no citiem.
Tad lūk, budžets 50 eur, ieteiktu laikam erotisko masāžu ar minetiņu. Aleksa uz Matīsa ielas 26352282. Bez minetiņa tikai masāža Džolija 28277530.
Kategorijā ap 100 eur pilns komplekts, iesaku Daniela Meirovica bulvāris 28131914; likās sakarīga arī Diāna Čaka iela 26590185; protams pieminēšanas vērta ir Viktorija 27174937.
Kategorijā 150-200 eur, patika Evelīna ar 6 izmēru, bet skatos, ka viņas privātais numurs nekur nefigurē, tādēļ pagaidām viņu nepubliskošu. Bet ja interesē kādam, pat nezinu, varbūt privāti nosūtīšu.
Kategorija 300-350 eur, nu jā, mana mīļākā kategorija. Patīkamas bijušas daudzas - Kristina; Katja; Masha, bet nu diemžēl zinu tikai privātos numurus, kurus nu gan negribētos dot tālāk bez meiteņu akcepta. Būs akcepts, padalīšos!
P.S. Esmu izbaudījis prostitūtas visā pasaulē, sākot ar Brazīliju un beidzot ar Turciju, varu tikai pateikt, ka cenas pie mums ir pārspīlēti augstas. Un tomēr mans verdikts ir, ka lābākā vieta ir FKK klubs, kur ir gan cenas adekvātas gan meitenes super! Visiem iesaku aizbraukt un izmēģināt Vācijas vai Austrijas FKK klubus. Bet nu VIP mauciņas var vienmēr izsaukt
Meitene laba, tikai pārāk pārspīlēti higēnas jautājumi, bet tas nemaz nav tik traki. Augums super, izskats labs. Prasa 100 eur, atrodas Meirovica bulvāris (ja nemaldos 6). Pagalmā. Man iepatikās, priekš 100 eur adekvāti.
Meitene 8/10
Dzīvoklis 7/10
Seks 7/10
Otra meitene ir Lindiņa, par kuru šeit iet runa. Zinu, esmu bijis, no godīgi sakot Lindiņa ir mazliet nolietota, cenu Lindiņai vajadzētu likt 70 eur, ja salīdzinām ar Danielu
Izskrēju caur forumam un jutos mazliet apbēdināts, ka neredzēju tēmu, kur katrs ieteiktu vienu vai vāirākas labākās prostitūtas pēc katra ieskatiem !? Cenai nav nozīmes, nozīme ir izskatam, attieksmei un darbam.
Ierakstīts
atsucu info