Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
27144080
Ierakstīts

Viengratizlasu ka man jiedo labdarai, tad es izdomu ka varu apvienot patamo ar lietdero un aizšaut pie kas las maukas, 

sazvanu šito krievušku, bildes protams neatbilst realitei, ja tir vi tad pirms gadiem 20. rei vii ki 50 gadi, vers ir resns, pupi normi, seja ar kosmiku pabriesma. 

dzo pie lubas statoila, attieksme ok, masa nav ir kaut kas lzs masai( kjau parasti) orais caur prezi ne ar ko neatšras no tkcitas s sekss bez entuziasma (bet ko var grib no omes)

30 eiro, izšu olas un notinos.

Vienā grāmatā izlasīju ka man jāziedo labdarībai, tad es izdomāju ka varētu apvienot patīkamo ar lietderīgo un aizšaut pie kādas lētas maukas, 

sazvanīju šito krievušku, bildes protams neatbilst realitātei, ja tā ir viņa tad pirms gadiem 20. reāli viņai kādi 50 gadi, vēders ir resns, pupi normāli, seja ar kosmētiku pabriesmīga. 

dzīvo pie lubānas statoila, attieksme ok, masāža nav ir kaut kas līdzīgs masāžai( kā jau parasti) orālais caur prezi ne ar ko neatšķiras no tā kā citas sūkā. sekss bez entuziasma (bet ko var gribēt no omes)

30 eiro, izšāvu olas un notinos.

PS kaut kādi gļuki augšā

post-33760-0-19535800-1479055000_thumb.jpg

Marina 20098381
Ierakstīts

Elena 24956668 40E, 30E Biju vienreiz, salu tilta galā pie sadzīves tehnikas veikala netālu. samaksāju 30jevro  pa vienu pisienu 20min. pēc tam sēžu mašīnā domāju- bija sekss vai tikai nosapņoju. bet nu par viņu- izskatijās nogurusi, it kā simpātiska, augums ok, attieksme sākumā pavirša- tipa atdod naudu un tinies :D dzīvoklis hujovijs. ja ātri nopisties tad nav tas sliktākais variants.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.