Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Anete 24402125 Blacklist
Ierakstīts

Man tiko shito nr atsutija uz epastu

tās ir labas ziņas, laikam jāuzzvana vienai smirdīgai resani pumpainai kazai, kura pa 40 naudiņām kopā ar tevi aizbrauks uz mežu un tad palūgs, lai šo aizved atpakaļ uz mājām, jo mašīnā tā lieta ir neērta, prežu līdzi nav, un vispār - mēs taču tikko iepazināmies un pirmajā pazīšanās dienā nebūtu pareizi darīt TO.... :)

Zaķītis/ingusik(?) - 28964468
Ierakstīts

Labi paarzinot viirieshu psihologiju un dabas likumus-es to sen jau rakstiiju, bet mani par to vnk noreeja. Prostituutes-ir slinkiem, par sevi nevisai paarliecinaatiem viirieshiem.Jo nevajag censties maukai iepatikties, tik samaksaa naudu, un tu vinjai esi ne viirietis bet slaucaama govs.

Morena! Beidz bojāt manu viedokli par maukām! Es vienmēr esmu uzskatījis, ka maucība arī ir darbs, un ja šis darbs tiek darīts ar pareizo attieksmi, tad tas var būt arī diezgan labi atalgots, un arī maukām ir tiesības uz pastāvīgiem klientiem, kuri pie viņām atgriežas vēl un vēl, un ne jau tāpēc, ka viņas savus klientus uzskata par bezsmadzeņu slaucamām govīm. Protams, ir arī tādas maukas, kuras atbilst Morenas aprakstam, un tām īstā vieta ir stāvēt uz ielas un pa 20 eirām sūkāt katram garāmgājējam, kurš to vēlas.... 

Zaķītis/ingusik(?) - 28964468
Ierakstīts

Pareizi! Labāk dīdīt ādiņu un vispār nevienam nemaksāt! :lol:

Nu cik var ņemties - poļšās tik, berlīnēs šitik, taizemēs pavisam necik! Mēs dzīvojam šeit un tagad un 90% no mums izbrauc no valsts labi ja pāris reižu gadā un i to ar sievu un bērneļu baru pie sāniem.

pilnīgi piekrītu J80, esam tur, kur esam, un pišam to, ko pišam.... :) Esošajā tirgus situācijā 100 naudas zaķim par vienu "palku" laikam nav diezin atbilstoši, bet ja cilvēkiem naudu pavisam nav žēl, tad lai dara ar to, ko grib. Vienīgā problēma - šādi pilsoņi, kuri mētājas ar savu piķi, bojā maukām domāšanas spējas, un tad viņas labprātāk izvēlas pa 100 naudām apkalpot vienu naudīgu kretīnu, nevis pa to pašu naudu atsūkāt pieciem foršiem džekiem, kādi esam mēs :D

Laura 26854666
Ierakstīts

šinī forumā pats esmu jauniņais, bet paredzu, ka tūlīt sāksies diezgan paliela šūmēšanās, jo daudziem pieredzes bagātajiem xtriešiem šādi topiki no jaunajiem aktīvistiem uzdzen nelabumu... gan jau būs labi, veči, esiet iecietīgi.... :)

Meiteņu Cenas Latvijā - 2016.gadā.
Ierakstīts

Хочу сделать предложение и ооочень попросить,незаинтересованных лиц проигнорировать и пройти мимо,т.к уже обьяснили люди,что много мужчин тут сидят,пишут,обсуждают годами и уже от скукоты,начинают просто @бсирать людей!Не услугами пользуются,а только понты тут кидают,а сами ходят в ванну и дроч@т :D поетому,таких людей буду игнорировать,можете не писать,а нормальные,адекватные мужчины молча поймут и воспользуются! ;)

Мне 38/173/65,зеленоглазая брюнеточка,стройная,привлекательная,ухоженная,домашняя кошечка :wub: кучу фото и номер телефона вышлю сразу же при ответе на инбокс.Живу в Елгаве,хочу предложить встречу интимного характера!С моей стороны-ласка,долгий приятный минетик,секс,всяческие позы,даже возможна фотосьемка :) делаю практически все,кроме онала! :wub: Ну а с вашей стороны,естественно вознагрождение,финансового плана!Я не наглею,не люблю спешку,учитываю все,что вам возможно будет нужно ехать с Риги и т.д,с местом пока вариантов у меня нет,но,чтоб не переплачивать еще и за гостиницу и т.к на дворе еще лето,всегда можем уеденится на природе,надежное,проверенное,подходящее место есть!За встречу я беру 50 евро,но...ето не за 1 час,а за 2-3 часа!Не люблю спешить и хочу чтоб человек,понимал и чувствовал,за что заплотил деньги! ;) К работе отношусь ответственно,поетому пока еще никто разочарованный от меня не уезжал! ;)  :P Кого устраивает такой вариант,прошу писать мне на почту-krilovalukjanovic@inbox.lv :) зовут меня Инна!для ответа пишите со своей почты!Попрошу писать людей желательно не моложе 32-33 лет,т.к мне 38! Всем желаю приятного дня и всего самого светлого в жизни! :wub:  ;)  :) 

vispār jau meiča visu pareizi raksta, un esmu gatavs parakstīties zem katra viņas vārda. Pagaidām gan nezinu, vai viņa prot tikai skaisti vāvuļot, vai arī patiešām ievēro visu to, ko pati ir sarakstījusi. Būtu viņa mazliet jaunāka.... tas gan diemžēl nav iespējams, tādēļ atliek vienīgi cerēt uz to, ka arī dažām jaunajām pēkšņi parādīsies tāda saprašana un domāšana kā šai pieredzes bagātajai kundzei :)

Linducis 28929964
Ierakstīts

Nesaprotu, ko Jūs te ņematies un Linducīti apdiršat....! man šķiet, ka ļoti feins radījums ir tas Linducis, vienīgi mazliet riepu no vēdera jānodzen, bet viss pārējais bija pat ļoti okey - dzīvoklis pēc laba remonta, ģīmītis glīts, augums arī (pa manam gan dirsa varēja būt mazāka, lai gan šeit daudziem pat'\ik platie gurni), masāža normāla, bet vajadzētu kādus kursus iziet, lai šī procesa klasiskā daļa būtu vēl vairāk baudāma. Nobeigumā manuālie darbi bija daudz "izjustāki" par vienkārši tupu noraustīšanu. Man kopumā patika, un cena arī atbilstoša - 50 naudiņas. Gribēju šai palūgt minetu, bet viņa atteicās. Tomēr tas, KĀ viņa atteicās, lika domāt, ka viņa būtu gatava nopisties par papildu samaksu, bet sūkāt viņai vienkārši nepatīk. A bet žēl :) Ja viņa taisītu minetu, noteikti atgrieztos pie viņas vēl, bet tagad - vēl padomāšu :)

Lēts Orālais.
Ierakstīts

es pats esmu no tās ļaužu kategorijas, kuri naudu skaita, bet orālo es labprātāk izvēlos labu, nevis lētu. Ideālā variantā abi šie lielumi var sakrist vienā personā... :) Arī uz Lienes ielas esmu nocēlis pavisam nesliktus variantus, piemēram, Daša (tagad gan mazliet uzēdusi lielu dirsu, bet agrāk bija ļoti feins zaķis), Karīna ir reāli laba, kaut pašai gadi ap 35, bet izskatās stipri jaunāka, un vienmēr labā formā, arī Nastjai nav ne vainas, kad šī ir skaidrā (viņa mēdz būt arī skaidrā, bet reti) :) var būt kādu aizmirsu pieminēt... Pārējās gan pārsvarā ir diezgan pabriesmīgi behemoti, turklāt pazīstami cilvēki no "orgāniem" stāstīja, ka tur daudzas esot slimas ar aids. Nezinu, vai ticēt, vai nē.

Margotta 24401007
Ierakstīts

Es arī reiz gribēju nelielu erotisko piedzīvojumu, un aizbraucu pie šīs... masāža bija diezgan štruntīga, bet erotikas tur nebija vispār. Nesaprotu, kādēļ savos sludinājumos būtu jāsola nenormālā bauda, ja patiesībā tiek piedāvāta parasta klasiskā muguras masāža (tikai muguras)... pilnīgs razvods, pats tur vairs neatgriezīšos

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.