Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sexwife 22g
Ierakstīts

Молодая пара, м27 ж22. Ищет компанию молодых парней, до 30 лет с хорошей внешностю и умением общятся с девушкой. Для развлечения в бане в формате гэнг, сексвайф. 

Sexwife Youg
Ierakstīts

Interese simpstisks sportisk puisis lidz 27g. Kurs grib labi pavadit laiku ar jaunu skaistu meiteni un uznemt bildes un video. Sludinajums reals. Vairak interese pusi RU. Man pasam patik tema sexwife, tapec ari un rakstu so pedavajumu..

18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Vai kāds nevarētu lūdzu padalīties ar info par kādu sakarīgu jaunu meiteni. Sludinājumos šajā vecuma grupā tikpat kā nekā nav, bet neticas, ka šī profesija ir tik nabadzīgi pārstāvēta starp jaunajām. Vēlāk ielikšu atsauksmi pateicībai.

Es zinu vienu, vinjai reali 20g vinja ir maza tieva, bet skaista. Ar prostituciju cik es zinu vinja nenodarbojas bet domaju ka par 300 varbut varetu piekrist pameginat, kaut kadam jaunam dzeka))

Vai kāds nevarētu lūdzu padalīties ar info par kādu sakarīgu jaunu meiteni. Sludinājumos šajā vecuma grupā tikpat kā nekā nav, bet neticas, ka šī profesija ir tik nabadzīgi pārstāvēta starp jaunajām. Vēlāk ielikšu atsauksmi pateicībai.

Es zinu vienu, vinjai reali 20g vinja ir maza tieva, bet skaista. Ar prostituciju cik es zinu vinja nenodarbojas bet domaju ka par 300 varbut varetu piekrist pameginat, kaut kadam jaunam dzeka))

Labākās Prostitūtas
Ierakstīts

Labs vakars visiem!

Izskrēju caur forumam un jutos mazliet apbēdināts, ka neredzēju tēmu, kur katrs ieteiktu vienu vai vāirākas labākās prostitūtas pēc katra ieskatiem !? Cenai nav nozīmes, nozīme ir izskatam, attieksmei un darbam.

Ja par 300e tad pad mana meitene varbut pieteiktos))

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.