Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Kira/ЯНА(34 gadi) 29652687
Ierakstīts
14 часов назад, riitastienisble сказал:

Pretīgais okupants. Moderator, drošības dienestiem ziņo par šo ierakstu, kur redzama kara noziegumu slavināšana. Ceru , ka šo morālo kropli riktīgi dienesti paņems priekšā.

Как ты достал ныть то 🤦🏻‍♂️ иди жизнью займись а не ной тут!

Krasotka 20053574
Ierakstīts

Уже который месяц хз оператор или сама шкура под левыми фотками ставит объявы. Для определения просто в рубрике ищет мужика нет смысла смотреть, там одно и тоже под разными фото но почты и телефоны одинаковые и постоянно перемешиваются. Поэтому гляньте почту с начальными cif*** ade*** nik*** ell*** ukl*** ann*** все чередуются и уже долгое время.

IMG_4721.png

IMG_4720.png

IMG_4719.png

IMG_4718.png

IMG_4717.png

IMG_4716.png

IMG_4715.png

IMG_4714.png

IMG_4713.png

Eva (28) 25928934
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2022. gada 14. decembris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2022. gada 14. decembris - Iemesls nav norādīts
15 минут назад, maza113 сказал:

Tu esi ar dzivi neapmierinats cilveks . 

Tev nav ne sieva ne berni ,tadel tu apdirs katru kas nak tev pretim. Un tas vien jau parada kas tu esi pa cilveku .. tu pirmais saki aiztikt mani . 

Un man ar tadu cilveku nav ko runat vairs 

😂😂 нее ну у тебя точно не птицы и тараканы в бошке а гуманоиды целыми отрядами🤦🏻‍♂️ за меня не волнуйся как на личном фронте у меня всё прекрасно так и плане всего остального. В отличии от тебя по съемным хатам не живу и зарабатываю головой а не ртом или промежностями как делаешь это ты! И не важно что у тебя там за проблемы и почему ты так скатилась, видимо мозг на другое не способен как открыть рот или раздвинуть ноги🤷‍♂️

Eva (28) 25928934
Ierakstīts
1 час назад, maza113 сказал:

Labi es pastastišu ka bija ,pa ko es sacepos . 

Es saprotu cilveki nāk pec pakalpojuma , pa to maksa naudu ta ir taisniba summa nav maza . 

Bet ur jabut kadai pieklajibai un robežai .

Man vienu dienu uzraksta čalis epasta gribu Analo sexsu .Saku es to ,nepiedavaju ,vins man sak teikt esmu pie tevis bijis sen attpakal kad dzivoji Imanta nu okey tas ta var but tas bij vismaz 10 gadus attpakal . Varbut tad bij tadd piedavajums bet sobrid es anali sex nepiedavaju. Talāk vins meiginaja mani pierunat nu ok uzliku summu 300 euro es neesmu izlurkata esmu laba forma pat pec dzemdibam neviens bevar pateikt kad esmu dzemdejusi ,nav lieka svara nekas nekarajas krutis ir mazas bet labi stav . 

Visu izverteju sevi un tikai tadel liku tadu summu . 

Beigas čalim meapmierinaja mana summa un vins affainojas saka man dirst visus un pec 1h jau bij meli foruma par manim . 

100% ka vins to izdarija lai ieriebtuan lai neviens nenaktu . 

Godigi sakot man ir vienalga ko sie "gudrie" biedri raksta . 

Vienmer atradisies un buss kas attnaks un labak lai nak gudrs un patikams cilveks nevis tadi kas seit sez un pie pirmas iespejas posta katrai darbonei repotaciju ..

Uzkatu ja jus gribat labu attieksmi tad ir pasiem jauzvedas labi .. 

детка ты сейчас о ком тут пишеш то)) о неудачном договоре с клиентом? Пардон ваше высочество но вы меня спутали видать )) я у тебя был иль может неверуя тебе адресс квартиру и т.д сюда скинуть? Чтоб все в очередь выстроились))) ты там свои фантазии Пете с Ваней рассказывай! Был написан отзыв о тебе а не о том что ты тут изложина свои сны и отзыв какой есть такой есть и есть тебе над чем работать. Глядишь неделька и будеш за соточку раскладываться.

1 час назад, Oleg Gorel сказал:

jaa, besii ka sitaadas teree laiku, seju neraada...

Лицо то тебе зачем? Или ты на этой красавице решил жениться и так сказать честь её решил очистить?

Eva (28) 25928934
Ierakstīts
17 часов назад, maza113 сказал:

Čabulīt man liekas ka ar tevim ir galīgi bedigi . Nopietni tu šita esi uzedies par to ka nedabuji to kas nebij piedavajuma , un tad kad tev bij iespeja dabut tad redz summa bij pa daudz prasita . Paklausies viss ko tu raksti ir meli ,sakot ar to ka man krutis ir redzemas ka esmu dzemdejusi , neviens kas bijis pie manim nav ticejis kad man ir berns runajot pa kermeni.otrais es negulu ka balķis varbut kadreiz sena pagatne varbut pieredze bij mazaka šaaja . Bet siss viss tev nedod tiesibas apmelot vai apmelnot cilveku . Ja tev kaut kas nesanaca tad samierinies dzivo talak un ej uz prieksu dzive . Nevis tupa rej ka setas krancis virsu visiem .. 

PRETEKLIS 

))) радость моя да мне глубочайше класть в тебя и на тебя! Я написал как было без преувеличений и прочего а ты тут врубаешь отмазки мол я не такая и жду трамвая))) жди принцесса жди, рано или поздно найдётся тот самый второй ствол который тебя удовлетворит во всех смыслах ))) а пока я наблюдаю только что ты хоть и огрызаешся но цена ползёт вниз🤷‍♂️ видимо где-то в головушке поняла что с принципом я самая самая тут не прокатит и надо адекватную цену просить как раньше! 

Eva (28) 25928934
Ierakstīts
4 часа назад, maza113 сказал:

Patiesiba man ir vienalga , ko kas raksta . 

Mana uzkatijuma katram ir sava cena , es tak neeju uz veikalu un nesaku ka es to un to velos bet maksāšu mazāk nekā tam ir noradits cenā .

Jeb otrs variants vai es varētu nopirkt šos zabakus bet ir piejami tikai melna krasa bet es velos baltus . 

Pardevejs nevar pardot to ,kas nav piedavājuma . 

Kapēc es teicu ka meli? - jo šis čalis kas uzcepa temu gribeja too, kas nav piedavajuma , bet es varētu piedavat BET par attiecigu summu . Ja summa nepatīk tad diemžēl ir jamekle cits variants . 

Var redzet kad cilveks afainojās jo tapat neviens tēmu neceltu un nerakstītu muļķības . 

Žēl kad ir tadi cilveki bet ka jau es rakstiju katra Antireklama ir sava reklama . 🤟🤟

🤣🤣🤣 Vot šitas bij smieklīgi 👍👍👍 

Ak tu aozvainota , salauzta Dvēselite 💔💔💔 

Sirsnina sap ? 

Nu neesi tu karalis , nu nebus tev viss ko tu vēlies .. 

ну что ты так тут разошлась то))) ну не твоё это! Раздвигать ноги а верней как ты сказала что тебя можно только раком так как тебе не нравится смотреть на того кто тебя дерёт🤷‍♂️ поэтому всё написанное о тебе правда и поэтому нечего тут оправдываться. Ценник у тебя завышен отдача нулевая и поэтому нету смысла на тебя тратить деньги

Eva (28) 25928934
Ierakstīts
1 час назад, maza113 сказал:

Arī Antireklāma ir Reklāna . ❤️❤️

Nepardzivo tik ļoti ,ka tev neiedeva ,.

Varbūt vajaga padomāk ko tu dariji nepareizi . Saprotams ka tavs gods ir samidīts jo , tu nedabuji neko un tevi pasutija , to var redzet tavā uzceptaja tema pa šo meiteni .. 

Tas ka tu aprakstiji ari ir meli . 

Bet tu draudziņ noteikti esi melnaja saraksta vairaku meitenu vidu. 

JAUKU JUMS DIENU KUNGI ❤️❤️

Ой какие люди то тут объявились😂 неучто корона тесно прижала? Ну ничего мы тут так сказать таких как ты на землю опускаем а то такое ощущение что раздвигая твои ноги и задвигая в тебя член позолотой покрывается

Eva (28) 25928934
Ierakstīts

Форум и создан для того чтоб делиться инфой что здесь пытаются сделать хоть и не многие, ну сходил я и что зато другой теперь в поиске найдёт её и поймёт что нехер там ловить

Eva (28) 25928934
Ierakstīts

Давняя работница раньше вроде в иманте принимала если правильно помню потом пропала и сейчас опять рулит на мопедах мужского пола. Фото её, длинная худая или верней стройная)) грудь маленькаая от слова совсем и видимо после родов, лицо ну мало таких любителей. Процесс так сказать бревно, омлет двумя пальчиками делает и всё в резинке. Ценник 6 синих и одна красная! Поэтому как я понял из ею сказанного что самой не нравится чем занимается и соответственно отдача нулевая и даль потраченных денег.

D573D248-91FD-4AC7-BCE2-3FF9000A350C.png

978C2436-66E3-4899-86B6-060E2E31FC66.png

0DB03FBF-DD89-4814-BAC1-2630A1159169.png

Baiba (38) 24787196
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. maijs - Iemesls nav norādīts

ипать вы тут не устали обсасывать эту тему? высказались и забыли а тут уже млять началось дзимта валода и прочая .уйня

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.