Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vika Gertrudes Iela.
Ierakstīts

mjaaaaa... šī laikam ir no tām meičām, pie kurām neviens nebrauc vairāk par vienu reizi. Arī man ir nācies redzēt to briesmīgo dzīvokli, kurš izskatās pēc reāla bomžatņika. Pašai meitenei ģīmītis pavisam nav slikts, bet pupiņi pēc bērna (vai vairāku bērnu) barošanas pavisam izzīsti, iespējams nepareizi lietojot piena pumpi, tādēļ tagad šie pirmā izmēra pupiņi izskatās pēc spanieļa ausīm, skats nožēlojams (tik pat nožēlojams, kā dzīvoklis). Turklāt par minetu viņa gribēja 30 eiras, kas ir mazliet pārspīlēti šādas kvalitātes servisam, ja ņem vērā to, ka minets bija diezgan sūdīgs, bez iedvesmas un uz vispārējā fona.... gribējās ātrāk no turienes tikt prom. Citādā ziņā nekādas vainas, runāja pieklājīgi, uzvedās labi, bet ar to diemžēl nepietiek. Domāju, ka meitenei būtu daudz lielāka piekrišana, ja viņa noīrētu normālu dzīvokli un sariktētu pupus. Strādājot maucības nozarē tik daudz noteikti var nopelnīt, bet te laikam sākas apburtais loks - bez normālas vietas un smukiem pupiem sanāk sūdīgs bizness, bet bizness vienmēr būs sūdīgs ar tādiem pupiem un tādu dzīvokli.... varu šim zaķim tikai novēlēt pēc iespējas ātrāk izkļūt no šī apburtā loka

Margotta 24401007
Ierakstīts

to: lielaisbeebis

Jā, taisa

paldies par info. Iespējams, mēģināšu šo darboni apmeklēt, jo no bildēm izskatās diezgan smuks zaķis, lai gan atsauksmes ir diezgan pretrunīgas un, runājot TV zvaigžņu vārdiem, "ja cto to ockuju".... :) var būt kāds mani pamierinās un iedrošinās ar vārdiem "da ti uspokojjjjjjsa, ja tak mnogo raz delal" :D

Linducis 28929964
Ierakstīts

daļēji piekrītu iepriekšējam tekstiņam, ka mums netrūkst mazohistu, bet neesmu drošs, ka pie vainas būtu bērnībā saņemtie žagariņi. Man kā cilvēkam, kurš nav psihologs, šķiet, ka katrā no mums sēž kāds maziņš sadistiņš un arī mazohistiņš - kādam lielāks, kādam pavisam mazāks. Jautājums paliek tikai par to, cik lielā mērā mēs ļaujamies saviem iekšējiem aicinājumiem. Domāju, ka lielākajai daļai no džekiem nav nekādu iebildumu pret mazohismu "soft" variantā, kas izpaužas kā vieglas muguras paskrāpēšana vai vieglas iekošanās plecā... arī paši, pisoties vēzī (kad esam no aizmugures) :), labprāt ar plaukstu uzšaujam pa meičas pakaļu.. vai tad nē? neticu, ka esmu tāds vienīgais :) Un tas nav tādēļ, ka es būtu bērnībā pārāk daudz saņēmis pērienu no saviem vecākiem, gluži pretēji. Savukārt ar sievietes izpišanu dirsā ir mazliet citādi - zinu, ka vispirms gribas to pamēģināt intereses pēc, bet kad tas ir dažas reizes jau izmēģināts, tad gan es nesaprotu, kāda jēga ir to atkārtot vēl un vēl, jo prieka no tā nekāda īpašā nav, izņemot gadījumu, ja pisties nākas ar meiču, kurai pārāk liela izļurkāta peža, tad gan labāk izpraust anālī, kur var normālu berzi nodrošināt.

Sovetuju
Ierakstīts

pilnīgi piekrītu iepriekšējam oratoram... :) 

vispār man šķiet, ka šīm divām resnajām un uz galvu slimajām būtnēm šajā forumā tiek veltīts nenormāli daudz resursu (laika, darba, arī serveru atmiņas u.c.) Vai tiešām viņas ir tā vērtas?

Meitene Pēc Izsaukum
Ierakstīts

Partneriem ārvalstu gribas izklaidēties. Iesakiet kur nav feiku un skatīties meitenes, kas brauc uz viesnīcu. Zem 30-slaidas, koptas utt. 150-300 euro par stundu.

P.s

Ko Radisons saka par tādām viešņām? :D

šis pēdējais jautājums laikam bija domāts kā padoms mentiem, lai tie zina, kur veikt kārtējo maucības apkarošanas operāciju :)

Linducis 28929964
Ierakstīts

izpist meiteni dirsā, protams, ir prikolīgi, bet vai šāds prikols ir tās naudas vērts? Var būt kādreiz kādam arī ir, bet man pašam šķiet, ka ja vienu reizi tas ir pamēģināts, tad ar to arī pietiek. Ja gribās kādu īpaši pazemot, tad var to lietu atkārtot, bet gandarījuma ziņā labs sex vai labs minets ir daudz labāks par šādu anālo izpriecu

Lelde 25338664
Ierakstīts

Dzirnavu ielā kādreiz bija pavisam neslikts salons. Laikam sweet....  esmu tur bijis dažas reizes, bet tādu Leldi neatceros. Ja sejas bildi kāds šeit publicētu, var būt atminētos, bet pa 120 eiro stundā gan es nemaksātu pat tad, ja atcerētos. Arī pašas Leldes rakstītais, ka viņa "piedāvā sexu" mani pārliecināja, ka jānogaida, kamēr tā likme nolaižas līdz saprātīgam līmenim, bet pagaidām neuzskatu par vajadzīgu šādi tērēties, jo ir arī citi neslikti varianti pa pieņemamām cenām.

Linducis 28929964
Ierakstīts

esmu reiz pie viņas bijis un pa lielām šaibām paliku diezgan apmierināts - masāža pavisam nebija peļama, arī pati meitene simpātiska. Pa 50 eirām viņa pa pliko ņēmās un masēja, nobeigumā uzrāpās virsū ar muguru pret mani un visādi tur manu krānu darbināja (patīkami) līdz pareizajam finišam. Domāju, ka tas darbiņš patiešām bija tās naudas vērts, bet par seksu piemaksāt vēl tik pat laikam es neietu. Ja nu vienīgi viņa nobeigumā atsūkātu, tad gan kaut ko atstātu "uz čaju", lai gan pats process bija gana labs, lai viss paliktu kā bija, bez papildus bonusiem un bez papildus tēriņiem

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.