Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Marika
Ierakstīts

Emmm ko? Attteica tieši minetu - tipa veģetāriete kļuvusi jeb arī pie koka netiki, tipa par mentu noturēja? :D

Kaut gan ja tā pakasa pauri, veģetārisma pazīmes viņai bija arī pirms tiem ~4 gadiem, kad pie viņas biju..

Bet tas tiešām bija sen un tad viņai topā bija:

:D :D

Sekss bij labs, par minetu apjautājos, atteica, otreiz neprasīju..

Marika
Ierakstīts

Pie Marikas iegriezīšos vēlreiz - cena attiecībā pret izpildījumu bija viena no labākajām pieredzēm šajā jomā.
Augums patīkams, attieksme laipna, steigu arī nejutu, tikai masāža likās tāda aša, bet tā ir mazsvarīga. Varbūt iegriežoties biežāk būs manāma konveijera sajūta, bet nu pirmajā reizē likās ok. Minetu gan nepiedāvā, vismaz man atteica..
Sludinās reti, taču ir sazvanāma un vismaz man nav gadījušies nekādi uzmetieni.

29859561 Un 25294387
Ierakstīts

100 EUR pa stundu klasiskais+orālais tikai ar maziņo cik saprotu?

Nu plus vēl masāža. Tikai ar maziņo, otras tur laikam nebij. Bet nu cenas skatos viņām baigi nepastāvīgas un noteikti var sarunāt lētāk..

100 EUR es vairs nemaksātu. 70 vēl būtu puslīdz adekvāti

29859561 Un 25294387
Ierakstīts

Mazajai sejiņa ļoti simpātiska likās. Bet nu tas tā subjektīvi. 
Pati jauka, komunikabla, jauna latviete. Kādi 20 -22 varētu būt.
Dzīvokli gan vajadzētu pamainīt, diezgan pasūdīgs.. Pati tīra, kopta, bez liekiem aromātiem. :D Pieņem teikā
Noteikti ir bērns, pēc auguma redzams, bišķiņ atstājis nospiedumus uz ķermeņa - vēdera un krūtīm.
Kopumā pozitīvi, bet nu 100 EUR par komplektu liekas pārmaksāts. 
Un, ja kādam ir gadījušās problēmas ar attieksmi vai meitene likusies nepieklājīga, rupja, tad tā gan būs viņa paša vaina. 
Paši būsiet pozitīvi, tad saņemsiet to pašu arī pretīm. :)
Kādreiz varbūt vēl iegriezīšos, bet nu vairāk par 60 - 70 EUR negribētos atstāt.
Pašam vairāk patīk garākas meičas..

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.