Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
On 2021.06.3. at 14:03, DRON! teica:

Labdien,   kolēģi!

labu laiku lasu šo forumu, bet nekad nerastīju atsauksmes, jo nebija ko piebilsts:)pāris gadi nebiju LV, tagad atgriezos un arī sastopies ar grūtībām atrast ko tiešam labu manai gaumei..

nesen bija pieredze ar šo meiteni un rodās vēlme padalīties ar jūms, jo paliku ļoti apmierināts!=) bet pateikšu uzreiz, tas nedaudz asu piedzīvojumu cienītājiem=))

tātad ar vietu, kā jau var saprast, vietas viņai nav, default car sex, bet var viņai piedāvāt ko citu, piekritīs.

 komunikācija bija viegla un ātra, sākumā caur e-mailu un pēc pāris vēstulēm apmainijamies ar numuriem.

price, oranžais par mutisko, divi par klassiku, bet rodās sajūta, ka takses ir runājamas.

tagad pats interesantakais=)))lokacija nedauz stromna, dažiem būs par daudz(vilanu iela), bet mani tas nenobiedēja, neesmu no bailīgiem, pat pielika asumiņu=) meitene tiešām jauniņa pēc izskata(varētu iekļūt šajā sadaļā).izskatās nedaudz pēc tā rajona tautības pārstāviem, bet pustumsā seja izskatījas pat simpātiska!augums slaids, ļoti patika viņas krūtis, bija tiešam patīkamas.parējo neesmu redzējis bez apģērba, jo ņēmu uz mutisko.darbība bija vienkārši bomba!!!!meitenei ir talants=)labi, dziļi ar labu izdomu.sākumā nedaudz steidzīgi, bet paprasīju viņu nedaudz piebremzēt, pajautāja kā man labāk patīk un talāk bija neaprakstamas sajūtas:)))

paliku ļoti apmierināts, jo reti var noķērt tādu prasmīgu meiteni, varbūt pat braukšu vēl=)

jauku dienu visiem  un veiksmi meklējumos!

 

A37C4389-FBE3-4065-8A0B-7CDC5D7FA5C1.png

vispār jau man liekas ka mašīna un publiskā vietā ir vēl sliktāk no "likuma" viedokļa nekā mežā vai ļoti tālu no cilvēku skatiem pludmalē tagad. jo reāli tiešām tā pēc likuma pat ir sodāma rīcība. palasi kāds ir prostitucijas ierobežošanas likums, kad viņas tikai var pieņemt pie sevis. Nekādas mašīnas jo tas vispār pirmkārt skaitās principa turpat tomēr publiska vieta. ok. ja tu vari ar to auto aizbrakt uz mežu vai prom 100 km no rīgas kur tevi neviens neredz tad vel tā. bet vispār visur kur tu būtu bez auto, kauty vai kājām un apgrozas sabiedrība ir publiska vieta. un auto neskaitas tava privāta telpa ja tu ar viņu esi publiskā vietā... tas nekas neskaitas šita var uzlikt sodu... 

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts
17 hours ago, cilindrs said:

 

 

3 numuri neizplūdīšu runās.

28931972, 26978338, 27144180 Bet vidējais numur sko norādīju watsapp (apldies ka watsappā var ielikt foto kā reiz). Tur kaut kāds tāds vecis stāv stakles poza ar kaut kādu energu drink vardu sakot pēc "banģugas" vai suteneers mož kas viņ zin. NU un vai baigi kaut ko tādu? Nu un kur ir un kur nav viņi? kur tev vienkārši aizej uz dzīvoklī tur kaut kāds slēpatais "bordelis" ar visu no tā izrietošam sekām 

 

Link to post
[Blacklist] [Чёрный Список] [Melnais Saraksts]
Ierakstīts

Par virtuālajiem kontaktiem ar kaut ko. Tātad tā ir cita "opera" bet tomēr

Kristīne Leikuma LV29HABA0551028621091. Sola ka būs pa watsapp virtuāli. Kad samaksā nu summa gan bij 10. eiro, bet tomēr. Tad pazūd. No sākuma sola ka nav laika nav laika. Atsūta bildes pirms kaut kādas uz to arī noticēju. Ir ari tel. nr. 26059962. Kad mēģināju vienreiz zvanīt tad bij vienkārši klusums otra pusē. Nezinu kas tur ir vai pat meitene.

Tad vēl Silvija Zeltīte LV60PARX0012993770004. Kad samaksā 20. eiro, pazūd. Nu vispār pazūd. Gandrīz neko nesaka, šķiet ka tā bij. Bet es nepadevos rakstīju rakstīju rakstīju. Bet kad atbildēja tad protams tas bij tā, lai es vienkārši lieku mierā utt. Numura nav. Meitene tā ir, bet ka paņem naudu tad neko viss.   

Solīja caurs skype. Noticēju jo parādīja sevi uz 10 sek.  

 

Link to post

Pa muti tam džekam sadotu un ja lejā sagaidītu kā viņi teica banda, tad izsauktu policiju un ziņotu par grupveidu uzbrukumu. Tapēc trenēties vajag, lai tādas situācijas nenotiktu. 

Tad tu sāktu skaidroties kas pa lietu sīki un smalki pie pogainajiem. Gāju pie maukas gribēju drāsties ienāk vīrietis un piedraud.

Mans ieteikums ir ar pērkamām vispār neielaisties un nejiet uz svešiem dzīvokļiem./ Ne nu nopietni.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.