Cik es zinu, Meloona nav Čaka/Lienes ielu līmeņa meitene Un ja meitenei ir cits pamatdarbs un jau ir izveidojies pastāvīgo klientu loks, ar kuriem pa laikam var tikties, tad sludināties varbūt arī nevajag. Elementāri, Vatson! (c)
nu atvaino tad jau taa ir kaut kada es nezinu cits darbs un vairaki viriesi. taa ir ritiga mauka
On 2021.11.5. at 13:11, tetris teica:
Cik es zinu, Meloona nav Čaka/Lienes ielu līmeņa meitene Un ja meitenei ir cits pamatdarbs un jau ir izveidojies pastāvīgo klientu loks, ar kuriem pa laikam var tikties, tad sludināties varbūt arī nevajag. Elementāri, Vatson! (c)
ja vinai ir klienti tad vina ir prostituta-padauza. bet ja vina it ka dod vairakiem un tie maksa tad vina ir ritiga mauka taa teikt.
Nez vai jauniņa vai ne, nezinu vai strada, bet nesludinas Meloona
🙉
nezinu kur var viņa dabūt klietnus tad? Ja čakene ir ciet Liene ir ciet. Tagad tupsēde pēc 20.00. Nezinu kā iespējams viņai klientus dabūt. Kur anormāla tagad ies uz ielas stāvēt rudenī un gaidīt kādu klietnu. NEvaru iedomāties kā citadi. Jo latvija jau nav kā amsterdama kur "lukturīšu tipa" lietas. Tad varbūt kaut kāds sponsors viens meneši dod noteiktui summu kaut kādu un regulāri notiek ta saucamais špiļi viļi.
labu laiku lasu šo forumu, bet nekad nerastīju atsauksmes, jo nebija ko piebilsts:)pāris gadi nebiju LV, tagad atgriezos un arī sastopies ar grūtībām atrast ko tiešam labu manai gaumei..
nesen bija pieredze ar šo meiteni un rodās vēlme padalīties ar jūms, jo paliku ļoti apmierināts!=) bet pateikšu uzreiz, tas nedaudz asu piedzīvojumu cienītājiem=))
tātad ar vietu, kā jau var saprast, vietas viņai nav, default car sex, bet var viņai piedāvāt ko citu, piekritīs.
komunikācija bija viegla un ātra, sākumā caur e-mailu un pēc pāris vēstulēm apmainijamies ar numuriem.
price, oranžais par mutisko, divi par klassiku, bet rodās sajūta, ka takses ir runājamas.
tagad pats interesantakais=)))lokacija nedauz stromna, dažiem būs par daudz(vilanu iela), bet mani tas nenobiedēja, neesmu no bailīgiem, pat pielika asumiņu=) meitene tiešām jauniņa pēc izskata(varētu iekļūt šajā sadaļā).izskatās nedaudz pēc tā rajona tautības pārstāviem, bet pustumsā seja izskatījas pat simpātiska!augums slaids, ļoti patika viņas krūtis, bija tiešam patīkamas.parējo neesmu redzējis bez apģērba, jo ņēmu uz mutisko.darbība bija vienkārši bomba!!!!meitenei ir talants=)labi, dziļi ar labu izdomu.sākumā nedaudz steidzīgi, bet paprasīju viņu nedaudz piebremzēt, pajautāja kā man labāk patīk un talāk bija neaprakstamas sajūtas:)))
paliku ļoti apmierināts, jo reti var noķērt tādu prasmīgu meiteni, varbūt pat braukšu vēl=)
jauku dienu visiem un veiksmi meklējumos!
vispār jau man liekas ka mašīna un publiskā vietā ir vēl sliktāk no "likuma" viedokļa nekā mežā vai ļoti tālu no cilvēku skatiem pludmalē tagad. jo reāli tiešām tā pēc likuma pat ir sodāma rīcība. palasi kāds ir prostitucijas ierobežošanas likums, kad viņas tikai var pieņemt pie sevis. Nekādas mašīnas jo tas vispār pirmkārt skaitās principa turpat tomēr publiska vieta. ok. ja tu vari ar to auto aizbrakt uz mežu vai prom 100 km no rīgas kur tevi neviens neredz tad vel tā. bet vispār visur kur tu būtu bez auto, kauty vai kājām un apgrozas sabiedrība ir publiska vieta. un auto neskaitas tava privāta telpa ja tu ar viņu esi publiskā vietā... tas nekas neskaitas šita var uzlikt sodu...
nu tev 31. pusmužs. nu ja narkojies un dzersties un maukojies utt. un piekop tadu dzives veidu tad jau 31 varbūt ir arī noriets. tur visi kopa pilns kokteilis no aknus cirozes lidz HIV
28931972, 26978338, 27144180 Bet vidējais numur sko norādīju watsapp (apldies ka watsappā var ielikt foto kā reiz). Tur kaut kāds tāds vecis stāv stakles poza ar kaut kādu energu drink vardu sakot pēc "banģugas" vai suteneers mož kas viņ zin. NU un vai baigi kaut ko tādu? Nu un kur ir un kur nav viņi? kur tev vienkārši aizej uz dzīvoklī tur kaut kāds slēpatais "bordelis" ar visu no tā izrietošam sekām
Par virtuālajiem kontaktiem ar kaut ko. Tātad tā ir cita "opera" bet tomēr
Kristīne Leikuma LV29HABA0551028621091. Sola ka būs pa watsapp virtuāli. Kad samaksā nu summa gan bij 10. eiro, bet tomēr. Tad pazūd. No sākuma sola ka nav laika nav laika. Atsūta bildes pirms kaut kādas uz to arī noticēju. Ir ari tel. nr. 26059962. Kad mēģināju vienreiz zvanīt tad bij vienkārši klusums otra pusē. Nezinu kas tur ir vai pat meitene.
Tad vēl Silvija Zeltīte LV60PARX0012993770004. Kad samaksā 20. eiro, pazūd. Nu vispār pazūd. Gandrīz neko nesaka, šķiet ka tā bij. Bet es nepadevos rakstīju rakstīju rakstīju. Bet kad atbildēja tad protams tas bij tā, lai es vienkārši lieku mierā utt. Numura nav. Meitene tā ir, bet ka paņem naudu tad neko viss.
Solīja caurs skype. Noticēju jo parādīja sevi uz 10 sek.
Seit kaut kada minetu par 20 piedava. Vari meginaat
nevajag neko ar ievu sarunāt. Viņas sutķiks tur draud. Neko nepiedava vienkārši par parastu tikšanos grib 30. eiro. Bildi nesūta ja prasu tad piezvanīja šitas te kaut kās "žīds" mafiozniks un sāka draudēt par to ka pateicu lai iet dēt ka nesūta foto. Jo reāli izsūci tik naudu par neko. Un izrādās ir vai nu draugs vai suķiks
Protams! Un obligāti, lai nopērk tev smaržas, dāvanu karti (vēlams ap 100 EUR), degvielai kādu desmitnieku! Nahuj jāiet tādam pamuļķim, kurš nejēdz izfiltrēt kādus jēdzīgus variantus, čīkstēt "cik viss ir dārgs" utt.! Esi atradis sev piemērotu kompanjonu Johanu, tad raudiet abi kopā (bez naudas un sajēgas) un nav ko te piedirst ēteru ar savām vaimanām!
Es meklēju kur ir kāda kura ies pa maksu pat dazreiz nav vajadzīgs ka seksu dod ka tikai ir jauna un ir meitene. Tā teikt uz vecumu vajag jaunu man 32. Bet ko darīt jaunības notriets. Tāpēc vajag kādu kurai ap 18-22. vislabāk.
Puskaj ona snacala dokajet cto ona dostoina 100 euro a ne 50-60 naprimer...pustj otoshlet realjnie foto,objasnit cem sex s nej otlicaetsa ot drugih,cem ona otlicaetsa ot drugih,objasnit vigodi...mojno daje vstretitsa s nej na 10 minut-poobshatjsa-ctobi ponjatj kak ona sebja vedet,i kak vigljadit-i prinjatj reshenie dostoina li ona deneg...esli net-toogda dinamshica..a esli ne hocet slatj foto(za 100 euro!!!)-i ne dast otveti na vse voprosi-shlite jeje nahuj
jā dorši vien. Bet tādas jaunas meitenes ir ļoti bailīgas un pašas nezin ko grib.
Tā Izabella atbildēja. Negrib ne bildi sūtīt ne telefonu dod un nosita uz 100.eiro/h. Vai kaut kas nav tīrs, bet varbūt negrib lieku publicitāti. Bet kas viņu zin. Moš tomēr var sarunāt eksperimentu?
Pa muti tam džekam sadotu un ja lejā sagaidītu kā viņi teica banda, tad izsauktu policiju un ziņotu par grupveidu uzbrukumu. Tapēc trenēties vajag, lai tādas situācijas nenotiktu.
Tad tu sāktu skaidroties kas pa lietu sīki un smalki pie pogainajiem. Gāju pie maukas gribēju drāsties ienāk vīrietis un piedraud.
Mans ieteikums ir ar pērkamām vispār neielaisties un nejiet uz svešiem dzīvokļiem./ Ne nu nopietni.
Ir man zinaama viena apaliite, kad ir uz dieetas, svars ir ap 115 kg.
Staavot no priekshpuses un veerojot pamatiigaas kruutis, shkjiet, ka vareetu, bet paskatoties no mugurpuses, njaa, tur mans draudzinjsh nevilks, tik branga pakalja.
Daama ir ap 40 gadiem, kopta, draiska.
Patiik izlaidiigs dziivesveids un laba atpuuta.
Vinja ir dabuujama par izklaidi, nevis naudu.
Ja ir patiesa interese, rakstiet privaati, es uzrakstiishu daamas kontaktus.
NU ar to gan nav jālepojas sievietei. Kurai patīk ka viņu pa staiguli aiz muguras aprunā?
Es pa nozelu atzīšu ka neko labu tajā "galvenajā" nevar atrast parāk labu neko. Kam tas eskorts vispār ir? krui ņem? kaut kādi bagāti onkuļi kuriem vairs nepatīk sieva? Pamatā. Jo lai nu kā pa nožēlu jāatzīst, ka tas prieks nav domāts jauniem džekiem līdz 25 gadu vecumam. Ja kāds ņem eskortmeitenes līdz 25. gadi vecumam ta jādomā, ka vai nu viņam nav kur naudu likt un grib papriecāties ar citām ne tikai ar savu, vai arī ir kādas problēmas iepazīties ar meitenēm normāli, kuras neparasa maksu.
Citēts no gribu.lv: Domāju tev šinī ceturtdienā vajadzētu atslābināties
Piedāvāju savu kaisli tev.. varēsi mani glāstīt vai iepliķēt.. darīt tā kā tev patīk. Esmu 20gadus jauna simpātiska meitene. Ar gariem gaišiem matiem, īsa auguma, neesmu kārna, bet arī apaļa ne. Tāda formīga. Tu manā klātbūtnē vari izbaudīt patīkamu masāžu un kaislīgu minetu. Varam tevi iepriecināt mašīnā vai pie tevis. Atrodos Rīgā, Imantā. Bildes nesūtu vispār. Bet tikšanos nenožēlosi. Galvenais atpūta
Sludinājums ir komercijas. Bet neatbildu uz jautājumiem 'cik gribi' labāk pasaki man savas vēlmes un cik pats vēlies par to atlīdzināt
Ierakstīts
nu atvaino tad jau taa ir kaut kada es nezinu cits darbs un vairaki viriesi. taa ir ritiga mauka
ja vinai ir klienti tad vina ir prostituta-padauza. bet ja vina it ka dod vairakiem un tie maksa tad vina ir ritiga mauka taa teikt.