Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
1 hour ago, Markusins said:

Nesen apciemoju šo feju, tad nu apartamenti tīri, dvieļi sausi, viss kārtīgs. 

Sagaidīja seksīgā kostīmā, norēķinājos un uz dušu. Paņēmu uz 30min
Atnāku un šī telefonā sēž, pat nepamanīja, ka ienāku.  

Figūra lieliska, pēcpuse tvirta, krūtis skaistas, dabīgas. Pēc sejas jā na ļubiteļja, bet nu nav neglīta, vienkārši krievuškas tipiskā seja. 
Minetu taisa ļoti labu, gandrīz pat beidzu tikai no tā, gultā diezgan atraktīva, patīk, ka kārtīgi paņem. Ja simulē baudu tad ļoti labi, jo parasti sanāk atšķirt, bet te diezgan reālistiski viss. Skūpsti pa ķermeni iespējami, bet vienkārši skūpsti gan nē. 
Savesti 3 modinātāji tavai vizītei, viens nozvana kad 20min paiet, vēl viens pēc 5 min un pēdējais jau kad jākli tinies prom, laiks beidzies. Nu kārtīgs konveijers, gultā tīri ok, bet ir labāki varianti par to naudu. Attieksme ārkārtīgi auksta, kā tikko viss beidzās tā telefonā nekavējoties, pāri gultai pārliekusies jau nākošajam raksta, lai nāk.
 

Paldies par atsauksmi! Bija mana wishlist, bet tagad diez vai iešu 

Link to post
Liene (26) 25321216
Ierakstīts
On 12/22/2023 at 9:30 AM, cucispeps said:

Ja viss kopumā ir labi, kāpēc 6/10? Kaut kas tomēr īsti nepatika? 

Man kaut kas pietrūka, pat nevaru paskaidrot. Varbūt gaidīju kaut ko vairāk no viņas, bet nedabūju, nezinu. Man ar mašīnām tā ir, it ka skaista mašīna, brauc arī labi, viss ir ok, bet nav apmierinājuma sajūtas. 

Link to post
On 1/11/2023 at 9:47 PM, Nextravert said:

Sonya, jeb mila dzive izskatas vecaka un netik slaida ka bildes. Kopuma norm sievete, bet otro reizi negribu. Nepatika ka procesu iesak leni. 

Ir vel viena kas regulari sludinas ka Zhanna - для щедрых мужчин. Takse 200 par h, tas pats dzive izsktas vismaz +5gadi neka bildes. Sportiska sievete bet kondocijas talu no ideala. silikons nav ideals ar. bija mazliet nepatimama smaka no mutes, ar smaku visticamak man nepaveicas un tas nav std.

Kopuma personigi nebiju apmierinats ar abiem apmeklejumiem. Starpiba servisa kvalitate vairak izteicas to ka dzivokli glitaki neka parasti un pašas gerbtas ari labak. Vsjo.
 

Arī kādu laiku atpakaļ biju pie viņas. Bildēs izskatās smukāk, bet arī nevaru pateikt realitāte krokodīls. Parasta simpātiska sieviete, varbūt lieki kg ir, bet figūru tie nebojā. Figūra viņai tiešām sulīga, smagas, skaistas un naturālās krūtis. Pats process bija tīri Ok, feja mākslīgi tēloja, nevaru pateikt ka pārspīlēti. Kopumā par visu vairāk par 6.5-7 no 10 nevaru uzlikt. Nekas tāds nepalika atmiņā lai atgrieztos. Bet tiem kuriem patīk sievietes ar lielam krūtīm un formīgu dupsi, ir vērts notestēt

Link to post
Lina 26924393
Ierakstīts

Жутчайший конвеер! Всё как-то в спешке, хаотично. Такое поведение у меня напрочь отбило желание, поскольку деньги были заранее, да и времени искать другую не было, то остался. 
жирный минус за то, что не сходила в душ перед встречей.

короче, если на выбор будет сходить к этой девушке или подрочить, то лучше подрочить!

P.S. Лет ей хорошо за 40! 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.