Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Liva 45
Ierakstīts

Zajebalj tie jauniņi.. PIRMS RAKSTI, IZLASI NOTEIKUMUS!!!

Tātad autors ir gavno, rakstīšu viņa vietā! Lai nepazūd informācija.

Sludinājums

Name: Līva
City: Rīga 

Nr.: 24911096

Čau, lieliskais vīrieti ! Ir klāt ziemīgā nedēļas nogale un es esmu ļoti izsalkusi pēc vīrišķīgiem pieskārieniem un kaisles. Atbrauc ciemos pie manis un kopā piepildīsim laiku gan ar sarunām, gan neķītrākām izdarībām. Garlaicīgi nebūs ! Atrodos Rīgā, un nepacietīgi gaidu Tavu zvanu - 24911096 Bučas :)  

post-36741-0-18703800-1485629398_thumb.png

Tievas Miesasbuves?
Ierakstīts (rediģēts)

Tas links nau mans un ta neesmu es

Davaj, moderator, uztaisi beztēmu par Viņu, šeit nav īsta vieta kur pirst.

Ar kādu mērķi šeit ieradies?

Pēc kāda velna ko es šeit iepostoju beztēmā? Ai, garlaicība mani nogalina.

Rediģēja taltis
Tievas Miesasbuves?
Ierakstīts

Dārgais Latviešu valodas skolotāj, ty eši 3mo, īdī 'v žhō'pū, poņ3lj ahyjēl? Citi lietotāji vēljoprojām raksta latgaliešu un pokemonu vārdus, ūh, šeit tēmas ar gramatiku ir daudz, Tev būs ko darīt. Varēji ielikt viņiem divniekus, ja kaut kas nepatīk. 

Nepiesienies pie sīkumiem. Kas Tevi uztrauc vairāk - garumzīme vai zināšana? Katram ir savs rakstīšanas stils. Ar vai bez garuzīmēm, ar vai bez kļūdām, ar vai bez komata, skolu pabeigt vai nepabeigt.  :blink: Kā paši grib, tā raksta, tiem ir sava dzīve un kā dzīvo tālāk. Lūdzu citu personīgajā zonā nelien un nevienu nenosodi, neesi tāds dirsalīdējs. :D

Mazamazulite, vienkārši ignorē viņu un dzīvo dzīvi, Tev viss vēl ir priekšā, noteikti neaizmirsi piedomāt par rakstīšanos.

Nevienu neaizstāvu interneta draugu, man nepiš. SĒDI DIVI!

Tievas Miesasbuves?
Ierakstīts

He hey te kads mekle smalku meiteni drosi raksti man privati esmu jauna, slaida, laba rakstura un varu piedavat jauki pavadit laiku protams PA $$

Mums vēl ir jauna dāma no Rīgas? Intersanti kā uzzināji par šo forumu?

Btw welcome. Protams, ka forši džeki meklē smalku meiteni kā Tu.

Gabriela (Laura) (25) 28463331 (28851327 28950503)
Ierakstīts

Nav jau vajadzības ar šādiem sīkumiem nokraut moderatoru, jo citos topikos meitenes maina numurus biežāk nekā dažs labs zeķes :lol:

Rakstam iekšā kādā postā numuru normālā veidā, t.i., nevis xx-xxx-xxx bet xxxxxxx un ar search būs atrodams pareizais topiks.

Šobrīd aktuālo J80 jau ierakstīja.

Numurs kādu laiku nav mainījis kopš augusta. Bet nu lai ir kā ir

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.