Čau, lieliskais vīrieti ! Ir klāt ziemīgā nedēļas nogale un es esmu ļoti izsalkusi pēc vīrišķīgiem pieskārieniem un kaisles. Atbrauc ciemos pie manis un kopā piepildīsim laiku gan ar sarunām, gan neķītrākām izdarībām. Garlaicīgi nebūs ! Atrodos Rīgā, un nepacietīgi gaidu Tavu zvanu - 24911096 Bučas
Dārgais Latviešu valodas skolotāj, ty eši 3mo, īdī 'v žhō'pū, poņ3lj ahyjēl? Citi lietotāji vēljoprojām raksta latgaliešu un pokemonu vārdus, ūh, šeit tēmas ar gramatiku ir daudz, Tev būs ko darīt. Varēji ielikt viņiem divniekus, ja kaut kas nepatīk.
Nepiesienies pie sīkumiem. Kas Tevi uztrauc vairāk - garumzīme vai zināšana? Katram ir savs rakstīšanas stils. Ar vai bez garuzīmēm, ar vai bez kļūdām, ar vai bez komata, skolu pabeigt vai nepabeigt. Kā paši grib, tā raksta, tiem ir sava dzīve un kā dzīvo tālāk. Lūdzu citu personīgajā zonā nelien un nevienu nenosodi, neesi tāds dirsalīdējs.
Mazamazulite, vienkārši ignorē viņu un dzīvo dzīvi, Tev viss vēl ir priekšā, noteikti neaizmirsi piedomāt par rakstīšanos.
Nevienu neaizstāvu interneta draugu, man nepiš.SĒDI DIVI!
Ierakstīts
Fake meitenes