Jebkuram klientam,cik forš džeks viņš nebūtu ir jāabzinās ka viņš jau ir noziedznieks,ja izmanto manus,vai jebkuras citas prostitūtas pakalpojumus.Jo pat visstulbākās,slinkākās un neglītākās sievietes nepiedāvātos par naudu,ja būtu cits veids kā izdzīvot.Tādeļ prostitūtu klientus var salīdzināt ar vergu pircējiem,viņi izmanto sievietes,kas sociālo,materiālo un citu dzīves kāzusu dēļ nonāk šādā situācijā.Es visu pateicu,un pat nemēģiniet man iestāstīt kaut ko citu.Izskats man prēkš 40 gadīgi vecas maukas vairāk kā adekvāts,tādeļ man nav vajadzība būt laipnai,un piepelnos ne pārāk bieži,tādeļ tā pat rinda stāves.Lai arī zin kas viņi tādi ir un kur viņiem visiem vieta!
Es ļoti atvainojos,bet... Pirmām kārtām gribētu apstrīdēt jūsu viedokli par to ka sievietes kuras sniedz intīmpakalpojumus ir pielīdzināmas verdzenēm. Ir pietiekami daudz sievietes kuras ar šo lietu nodarbojas un pašas izbauda seksu. Protams attiecīgi šķirojot vīriešus ar kuriem tiekas.
Otrām kārtām tu esi nepareizi sapratusi prostitūcijas pamat jēdzienu. Šis ir pakalpojums ko tu sniedz klientam. Un kā jau jebkurā jomā, kur runa iet par pakalpojuma sniegšanu, ir jāievēro vienkārši principi. Piemeram pieklājīga attieksme pret klientu. Un ja tu to nespēj, nesniedz pakalpojumu.
Trešām kārtām tikai slinki cilvēki un tādiem kuri nevēlas pacensties, nekas dzīvē neatliek , kā pievērtsties profesijaikura viņam riebjas. Varianti lai dzīvoti ir doti katram cilvēkam, neatkarīgi no sociālā, materiālā vai jeb kura cita iemesla dēļ.
Tā kā nevajag te pukstēt par kaut kādiem iemesliem vai verdzību... Ja nepatīk tev to darīt vai nemāki, tad atrodi dzīvē savu vietu... Nepiesārņo vēl vairāk šo jau tā pietiekami sabojāto prostitūcijas vidi.
Lai tev dzīvē veicas un novēlu tev atrast savu laimi....
Ierakstīts
E-mail viņai gadījumā nebija pasmuko?