Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Elīna xx amgb***@inbox.lv
Ierakstīts

Daudziem slimajiem ir dusmas un niknums uz visu pasauli, un tāpēc speciāli gribās vēl kādu ''paraut līdzi''. Ir taču, kas svešiniekus tīšām ar HIV inficētām adatām dursta transportā, klubos utt.

Par prežiem runājot. Daži te pilnīgi šokā, kā tā var- bez gumijas. Saprotiet, ka jūs mērat citus pēc savas mērauklas, ar loģisko domāšanu- ja nu saslimšu, utt. Bet dafiga cilvēku nedomā vispār, viņiem vnk pofig uz visu. Mums vēl šeit LV prežu lietošana ir salīdzinoši izplatīta. Bet paskatās kaut vai amatieru pornenes, kur resni vācieši, amerikāņi utt. fuksē taizemietes, latinas, austrumeiropietes bez jebkādas gumijas visos caurumos, un neko- pofig.

Link to post
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. maijs - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2021. gada 17. maijs - Iemesls nav norādīts

Tas jau ir ''online bullying''.

Protams, simpātijas dāmām ir jāizrāda. Skolas laikā meitenes rausta aiz bizēm, pieaugušā vecumā- dāvina ziedus, vai cenšas uzsūtīt anālo izvarotāju - maniaku. Protams, ikviens esam to darījuši vai vēlējušies darīt!

Bet jāprot jau nepārspīlēt un kontrolēt savas vēlmes!

 

Link to post
Klientu Melnais Saraksts
Ierakstīts

Pipec vnk!

''Pēdējā vārdā Zvirgzdiņš vainu atzina un piekrita, ka prokurora pieprasītais cietumsods 17 gadi, kompensācijas cietušajiem, tajā skaitā nogalinātās brālim 5000 eiro, ir samērīgi. Tiesnese Linda Dīzenberga gan piesprieda 19 gadus, ko Zvirgzdiņš man komentēja: “Tas ir par traku! Vai tad es prezidentu novācu! Pārsūdzēšu spriedumu.”

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.