Paldies par info.. Dama galiigi nav manaa gaumee, bet gadiijumaa ja kaadaa dziives kriizes situaacijaa izdomaatu apmekleet, zinaashu, ka uz mashaazhu nav ko cereet. .
Vakar meeginaaju samekleet kaadu informaaciju shajaa forumaa par Olgu ar telefona numuru 9911349, bet bez rezultaatiem. Tad pienemu leemumu riikoties pats, un shodien varu pastaastiit par rezultaatiem.
Patiikami ir tas, ka nebija nekaadu probleemu sazvaniit sho meiteni. Kaadas 10 reizes zvaniiju Aleksandrai (8878598) - visu laiku telefons neatbild vai izsleegts. Olju sazvaniiju no pirmas reizes.
No telefona sarunas sekoja, ka pasaakums ir par 25 Ls par stundu un straadaajot vinja viena. Sarunaajaam satikties ap septinjiem.
Tikshanas vieta - kaut kas atputas klubs, kur ir pirts un numuri. Maukoshanas baaze tiiri normaalaa staavokli. Taatad savas vietas nav, no sanemtiem 25 Ls vinja uzreiz samaksaa par numurinju un viss OK.
Pie tikshanaas protams nelielas vilshanaas - uz fotograafijaam augums izskataas superiigi (taa ir arii dziive), tomeer seja nav tik skaista. Bet kopumaa nemot - peec izskata looti forshs zakjis. Jauninja ar smukaam krutiim.
Seksaa ir diezgan formaala attieksme - tipa es te esmu, nem mani. Bet buutu arii mulkjiigi sagaidiit iipashu iejutiibu. Anaalo nepiedaavaa.
Variaants ir tiiri pienemams, nekaadu briidinaajumu koleegjiem peec meitenes testeeshanas nevaru izsniegt, kaut arii es turpinaashu savus mekleejumus.
Pievienoju arii bildi, kaut LadyLuxa ir pilna kolekcija. Bilde patiesiibai atbilst
Vispaar jau peedeejo reizi man ne visai patika. Apgaismojumu vannas istabaa sataisiit jau triis meeneshus nevar, gulta dikti chiikst. Laikam jau gatavojas Keita pamest savu darbinju Riigaa. Brauks pie drauga uz laukiem.......((
Ierakstīts
Izskatas, ka Ladyluksaa vinjai tagad ir arii treshais nicks un anketa - Simona 6874289