Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
pirms 17 minūtēm, Martins Majors teica:

kuriozi, ka uz Dženiju/Lolu iekrita pats Tēmas Dženija uzsācējs, atklājējs un meičas ievedējs apspriešanai forumā... nu kam negadās... bet naktī jau tiešām var misēties

Ja salīdzina to ko pamanīju pirms laika un tagad-pilnīgi divas dažādas personības-nesakrīt ne lokālaja, ne cena, ne bildes. Nekas lai liktos kaut cik aizdomīgi. Naktī kad stipri "tur spiež"+patukšots alus kauss un visām izslēgts nav diži daudz laika meklēt atsauksmes un pa xtru ložņāt. Tagad skrienot cauri pamanīju pēc atjaunotā topika virsraksta ka Lola ir Dženija (vai otrādi, tikko saputrojos). Līdz šim raustījās iet pie Dženijas lasot forumu. Un līdz šodienai nezināju ka Lola ir tā pati Dženija vai otrādi. 

Biju iepeldējis naktī pie Lolas nezinot, ka tā ir exDženija. Dzīvoklis centrā uz A. Čaka 41. Man nepatika, bet naktī cita varianta kur ātri "nolaist" nebija. Īsumā man patīk koptas-bet šeit pilnīgs pretstats (nagi nekādi ne uz rokām ne kājām, kosmētikas nav, mati papūruši, zobi arī pabriesmīgi). Runā par daudz, aizgāju nolaist tvaiku, bet šī tik runā, tas traucēja (man galīgi neinteresē viņas boyfrends, vai kādus geimus viņa kapā). Tā runāšana bija par daudz, vairāk likās ka ar tarkšķēšanu viņa cenšas novilkt laiku lai saņemtu stundas tarifu, nevis mazāk. Ja eju pie maukas gribu lai viņa tāda arī izskatās (spilgta, maucīga,  un vairāk dara nekā runā). Šeit ir pilnīgs pretstats. Tik stipras morālās paģiras sen nebiju piedzīvojis, neskatoties uz to, ka man pat izpalika piecūkotie dzīvokļi. Te ir pilns komplekts skaļām STOP!

P.S. Paģiras man izmaksāja 6 sarkanos. 

pirms 16 minūtēm, Agent87 teica:

Nu dārgie koļēģi! Neviens tā arī nav bez manis bijis ka nav atsauksmju?🤔

Tagad saku-labi ka tur tās zvaigznes pareizi sagriezās un nesanāca satikt pirms tevis. Es no meitenēm, kas štelli piekopj bez skafandra pa gabalu. Pieturos pie frāzes, ja meiča saka, ka var bez gumijas tad es domāju, ka labāk divas vajag. Nu nevaru un viss.

P.S. Cepuri nost-Kaķenei kas bez gumijas nav runājama. Palikšu pie pārbaudītām vērtībām pagaidām. 

Lily (25) 281999**
Ierakstīts

Biju vakar. Lokācija vēljoprojām nav mainīta (viesnīca). Ir jau šeit bijusi apspriesta, bet tēmu slinkums tagad meklēt. Spilgtā atmiņā rimmings un labs orālais. Ķermenis-kā pēc bērna. Bildes sludinājumos (melnajā kleitā) meitenes, lai gan šeit apgalvo, ka neesot viņas. 

Nepatika, ka whatsupp komunolikācijā skopa ar info. Raksta, ka bildes nesūta, cenas un piedāvājums esot sludinājumā. To gan varēja sarakstē vēlreiz uzrakstīt. 

Bet tikšanās laikā attieksme likās ok.

Rugājus nemanīju.

Jana 27303293
Ierakstīts

Pie šīs ir būts. Lai gan naktī un ne tajā skaidrākajā prātā pēc koperatīva. Kā bija-neatceros. Bet atceros, ka finiša nebija. Pēc divām dienām atnāk sms no šīs kurā jautāja vai nevēlos atbraukt vēlreiz-meitenei naudu vajagot, švaki ejot. Da nu.

26997578 evalaba02@inbox.lv
Ierakstīts

27339854  Jauns numurs. 

Lokācija, piedāvājums un bilde jau cita. :D:D

Gadu krietni vairāk kā norādīts. Un protams bilde arī feik. Nebūtu jāriskē ar savu veselību varbūt arī pat par šādu cenu, bet kautkā nevelk sievu pēctam ar antibiotikā pa kluso piebarot. Vajadzētu vecuma ierobežojumu šai nodarbei piemērot. Savādāk apnicis braukāt pie tādām kam norādīts 30-35, bet durvis atver babuļas. Konkrētajai jau labu laiku pēc skata varētu būt ap 50.

20200515_082105.jpg

Kristine 31 Purvciems
Ierakstīts

Nav nav tā Kristīne. Šodien biju ciemos. Bildes viņas. Likās ka varbūt "svaiga gaļa", bet tā pati Laine kas agrāk pieņēma pie Minskas. Tagad ir Ieriķu ielā. Lv vietējām beibēm laba konkurence. Attieksme un pakalpojums atbilstošā līmenī.

Mīnuss par dzīvokli, tīrs, bet raud pēc remonta.

Minets viens no labākajiem lv, bet viņa šeit jau par to slavēta. Neatkārtošos.

Laine 26252612
Ierakstīts

Meklētājs neatrod, tāpēc sāku jaunu tēmu. Bilde nav viņas, bet līdzība ir. Atrodas centrā Krāslavas ielā. Duša+minets+seks+duša 70 eur. Laiks-35 min. Dzīvoklis mazs, bet tīrs, mazliet oda pēc cigarešu dūmiem, bet mani tas diži netraucēja. Pupi mazi, vēders mazliet nokarājies. Bet meitene slaida. Vienīgais par ko biju sajūsmā bija minets. Tādu nekad nebiju baudījis. Seks tāds parasts "noting spešal". Attieksme arī ok. Ar tēju necienā, smaids, komplimenti un jaukas frāzes ledus salaušanai skanēja. Dvielis saus un tīrs. Kopumā par ko dodu savas desmit balles bija minets. Pārējais pieklibo. Bet meitenei ir kur tiekties. Vecums atbilst.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.