Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Alisa 50€ hotmassage (27 gadi)(28643371)
Ierakstīts

Divi nummuri 28643371 un 25572130.Galāsagaida dāma +- ok ,kurpītēs , svārciņos ,pupeļi ok ,augums arī.....pati masāža haotiska , pilnīgi haotiska -pilnā ātrumā ar rokām mauc pāri visam -no potītēm līdz kaklam -fonā skan kautkāds trance - nevis atslābums bet jūties izvilgts.Baigi steidzas -grib tikt pie finiša . Kopumā neiesaku .Pieļauju ka darbojas ar kādu kolēģi jo čekoja vai duša brīva. 

Vērtējums knaps 6/10

Kira 201376**
Ierakstīts

Šodien biju. atver durvis ... ok tās lūpas kautkāds pizģec.. Pati kopumā simpātiska ...brūna āda ļoti, gaumīga veļa ,smuks mini dzivoklis Brivibas 100 .Tas lika palikt. Ienākot iekšā noģērbos ... aicināja piesēst pie galdiņa ... izrunājām ka gribu massāžu ar beigām + pēctam sex . Paprasa vai gribu dušu(un gaidīshot mani augšā).. tur tāda 2 . stāva gulta  .Es saku ka jā ...Pēc dushas uzrāpjos augšā -saka ok trusikus nost ,es ok .Šī uzreiz sāk ar pupiem braukāt ...pa zaru .. ok ,vecaiszēns uz 9... pus 10 skataas (2..3.. min pabraukāja ).Tad uzreiz gumija virsū un žhoklī iekšāā (es pie sevis domāju kur tad tā masāža)... pasūkā 5min un saka ''davai mosh sex '' ... starpcitu sūkājot kko elš un sten ... nu krietni par skaļu(man pat kauns sametās).ok davai tas sex... šamējā apguļas misionārā ,biksiņas pavelk uz sānu un davai liec iekšā ..es ok ... Augums jau smuks ,pupiņi arī .. sāku mīciit ...Pabučoju puypiņus .. ribiņu ...šamējā gaudo kā traka un sāk skūpstīties ( es oho opiņā)..... tā es viņu kkadas 15 min klapēju n finišs. šamējā nokāpj lejā ... padod salvetes... es slauku galu un saku ka mēs taču 2x runājām .... un tad sākās...'ka redz vinjai peža sāpot utt,UN TAGAD ES VIŅU GAN JAU 30 MIN DRAZĪŠOT  ''  Lai gan pirms vizītes pa telefonu apvaicājos kāb jūtās un vai ir gatava (jo sarunas laikā likās ka ir pālī ..kas arī apstiprinājās ,jo agšā pie gultas stāvēja izdzerta 0,35 liekas ka ruma pudelīte).Es slauku galu un saku ka mēs tak 2x runājām un uz stundu ( vel pims visa pie durvīm piezvana chalis .. nevar saprast jko runaa ,bet runaa kadas min 3 ) .....Šāmējā saak ka '' mnje baljit tam ,ti zhe njehočeš što mņe bila boļna '' ... Es skaos pulkstenī 25 min pagājušas..es saku ok tad atdod naudu  ble 20 min pagājushas ,viņaio redz neesot jo pa iiri tip tikko samasājusi ) ... saprotu ka bazars nav uz turpinājumu ... Es saku '' massazh zabiļi'' ,šamējā ''oj eto es nemāku '' ... es s aprotu ka pizģec 80 eur pa 25 min ...šī aicina uzpīpēt es pie sevis tak ej Tu nahuj .. baigā draudzene tagad . Geibējās pa purnu samest . Karroč tur nav ko darīt appisiens kapitāls ...

NEIESAKU NEVIENAM!!!!!Rakstu pālī .. viss besī.. labāk būtu iepūtis !!!!! 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.