Sveicinaati! Mani interesee kaut kas no seerijas "skinny". Attieciigi, slaida (tieva?) daama ar mazaam kruutiim. Mekleeju polulaaraakajos pashmaaju saitos, bet neko piemeerotu neatradu.
Varbuut klaatesoshajiem ir kaadi interesati kontakti, ar kuriem padaliities?
Veelams, no Riigas. Tiesa, man nav probleemu arii izbraukt kaut kur aarpus galvaspilseetas, bet tad tam jaabuut iipashi kaardinosham eksemplaaram.
Vot kalambūrs ! IOskar, uzmanies ar to dzimšanas dienu: Versijas 1.Josephine tomēr IR Morene.2.Kāda žurnāliste vai blogere meklē vielu sensacionālai rakstu sērijai "Mīlas priesterienes un viņu klientu portrets: fas i profiļ"
Nav ne jausmas , kas ir Morene. Un, ja žurnāliste / blogere ir smuka, tad - neatteikšos no intervijas.
Sveiki, vīri! Ikdienā priekameitas neapmeklēju, taču šoreiz, savā jubilejā, gribētos aizstaigāt - tīri intereses pēc.
Sāku meklēt internetā, taču ātri vien secināju, ka tas ir kaut kāds vājprāts - puse numuru neeksistē, bet pārējie vai nu neceļ, vai atbild kaut kādas krievietes ar nopīpētām balsīm.
Tātad, ceru uz kādu padomu šeit. Man gribētos kādu MILF`u, tā ap 30 - 40 gadus vecu. Galvenie kritēriji - lai nav liekais svars, un lai nav pārāk lielas krūtis. Pārējais jau situatīvs, un jāskatās individuāli. Vēlams, Rīgā.
Vēlamās pasākuma izmaksas - līdz 100 eiro. Ja nu gadās kāds īpaši izcils eksemplārs, varu samaksāt arī vairāk.
Ierakstīts
Sveicinaati! Mani interesee kaut kas no seerijas "skinny". Attieciigi, slaida (tieva?) daama ar mazaam kruutiim. Mekleeju polulaaraakajos pashmaaju saitos, bet neko piemeerotu neatradu.
Varbuut klaatesoshajiem ir kaadi interesati kontakti, ar kuriem padaliities?
Veelams, no Riigas. Tiesa, man nav probleemu arii izbraukt kaut kur aarpus galvaspilseetas, bet tad tam jaabuut iipashi kaardinosham eksemplaaram.
Paldies jau ieprieksh!
- Oskars