Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Карина (37) 27160532
Ierakstīts

Iespeejams ir kljuuda un runaajam par divaam dazaadaam daamaam. Shii ''Karina'' ir tieshaam ar krokaam un liekumiem. Maza auguma un jauki padziivojuse daama no UA kur jau labu laiku sheit dziivo. Plus ir taads ka ne cigaretes ne alko ne ''pritona'' tur nav un it kaa vinja piekopjot veseliigu dziives veidu.

Daama sagaidiija sexy veljaa kura tika novilkta kad iznaacu no dushas. taalaak viegla masaaza kura paargaaja vieglaa tit fuck-minetaa kura laikaa es mazliet iekarsu un aizmirsu noraadiit uz gumijas meeteliiti kursh turpar gultaa meetaajaas...

Man pietika ar minetu un peec taa relax masaazu. Varbuut buutu piekrituse uz veelvienu shaavienu ja buutu par to ierunaajies un uzstaajis - bet garanteet nevaru.

Daamai ir ''face controlls'' - reibumaa nenjem, ja pa tel runaasi muljkiibas un buusi aizdomiigs - tad ar nenjem.

Paareejais stipri preciizi kaa rakstiija Mr Porzingod bet jaapiebilst ka bilde protams ja ariidzan taa ir vinja tad ir taisiita krienti laiku atpakalj.

Biju pie vinjas shodien - varbuut aIzieshu veelkaadureiz jo logistika ma ir eerta un esmu slinks :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.