Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Maza Auguma Meitenes
Ierakstīts

Protams ne mana cūka ne mana druva, bet veči! Maksāt 500eiro par pišu vai 200 pa stundu??? Jums viss ok?

Pie kājas ka pelni pāris štukas mēnesī, tā jau ir nauda!

Katram savs, manus ienakumus vai kada cita seit nebus pareizi apspriest! Tereju ka man gribas, esmu maksajis ari 1k+ protams ne Lv, jautajums vai serviss atbilst cenai. Nepameginot to nevaresu spriest.

Maza Auguma Meitenes
Ierakstīts

Mazākā ar kuru esmu ticies ir Lija. Nu tik miniatūra. Krāns viss neiet iekšā. Bet interesanti pacilāt un uzlikt plaukstas uz dibena. Aktīva, smidīga mietene. Bučojās, sūkā bez preža (ja gribās pašam), anālā nav. Tur tiešām augums 155 cm un kaut kādi 40 kg ne vairāk. Cipars ir liels, tas gan.

http://intimmeitene.lv/lv/girl/103833-Lija-25262525/

Izskatas tiesi tas ko mekleju! Satiki vinu kur, velams ka vinai ir vieta! Vai nemi tas 3h pa 500e? Es domaju ka ar 1h japietiek un savus 150-200e es butu gatavs tam teret.

18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Labs vakars visiem, jau kadu laiku atpakal prasiju vai kads PM nevar atsutit kadu jauku jaunu meiteni, diskreti tikties, ciparam nav lielas nozimes, vienkarsi gribas jaunu meiteni, es pats ari zem 30, kadu laiku iepriekss solijas ka PM te izsutis interesentiem, bet nav nekas nonacis.

Ja nepareizi noformuleju jautajumu jau iepriekss atvainojos xtra guru cilvekiem.

P.s. ir ko dot vieta, ja kads var ko piedavat..

Tel. Utt PM atsutisu

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.