Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
9 minutes ago, Minhauzens said:

Loģiski,ka skuķis negribēs, lai viņu vālē bārs veču reizē, pa to naudu...

Man gan interesē kas cits - cik reizes es viņu varētu paņemt, pa to dienu...

Pirmajam gan negribas riskēt... Varbūt Porzingod ir bijis? 

Neiazmirsti precizēt, kas viņai skaistas par "dienu", varbūt tas ir 8 darba stundas ar obligātām pauzēm un pusdienlaiku pa vidu, nu tad no tā arī jārēķina, cik var paspēt 😅

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts

Kad redzu tādas prasības vienmēr brīnos.. Kāpēc nevar uzrakstīt meitenei un uzzināt numuru, ja vispār viņa kādam to dod? Neatbild vai pazuda slidinajums? Nu tad varbūt nevēlas vairs tikties un meklēt jaunus kontaktus, stresot, riskēt utt. 

Un gadījumā ja tev kāds biedrs iedos numuru, ko tu viņai teiksi? "man te paziņa iedeva numuru, davaj tiksimies"? Tas taču nav publiskās mājas vai nakts kluba numurs, vai ne? Ja meitene neraksta numuru sludinājumā, tad tie ir privātie dati, un dalīties ar tiem šeit vai pm kā minimums neētiski (pat nerunāšu par līkumu) 

Link to post
1 hour ago, dexster16 said:

ir vēl viens pediņš vai apčakrētājs; https://www.gribu.lv/lv/sieviete-mekle-seksam/Elīna-Riga-2983408

Ņemot vērā, ka sludinās ar šo pasta adresi jau sen (mēģināju rakstīt kādreiz) un visu laiku parādās jaunas bildes (kuras principā izskatās diezgan reālas), visdrīzāk tantei vienkārši putni galvā, vai viņa tādā veidā mēģina pacelt savu pašcieņu, jebkurā gadījumā piekritu, ka nav vērts tērēt laiku saziņai..

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.