Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
On 2021.12.30. at 08:46, Camry1212 teica:

Nu tas ir arpraac. Notyou nozinjo veelaak ko noraavi🙈🙉

M91 vareetu beidzot sniegt komentaaru par sho, jo gan jau seezh forumaa joprojaam.


Nu tā, nevarētu teikt ka gribu publiski sevi pazemot ar to ka pats jau dalbajobs, bet norāvu gonoreju, sēžu uz antibiotikām. 
 

sēž,sēž forumā un jau panikā man privāti rakstija, ka tā nevarot būt un apsaldējies būšot jo vińa jau tīra esot un regulāri pārbaudoties, vai nu dirš vai nu tomēr ne pārāk regulāri. 

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
pirms 9 stundām, Camry1212 teica:

Nu chalji kas tagad bez gumijas shai narkoshai ir devushi uz zoba lai uzmanaas, izskataas ka var nokjert ko nopietnaaku par kovidu.

Jā varu apsveikt arī sevi, 100% ka nokers nevis var nokert. Es jau esmu pierakstijies pie ārsta rindā un esmu pārliecināts ka norāvu kaut ko. Pie šīm fejām nebiju gājis sen un błe niezeja tikt pie m91 un paldies vinai ka uzreiz iesuuca manu pipeli bez preža. Laimigu bleeed jauno gadu! 
 

otrreiz 100% neiešu 😂 vēlu veiksmi visiem. 

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts

Apciemoju m91 pavisam nesen, tā izslavēta vińa bija, nodomāju ka vajag notestēt, biju vīlies izskata zińā, nekā īpaša, pilnīgi parasta pilsētas pele, kā jau te kāds minēja. Agrāk bildēs arī likās patīkamākas aprises, tagad vairāk uz kaulaino pusi velk, nu man ne visai, bet tā ka slikti būtu arī nē.

Un par pašu procesu, sākumā daudz runāja kaut ko neko, es kamēr atpogāju bikšu priekšu un šī bija novērsusi domas ar visām savām sarunām, mans gals jau bija vińas rīklē,  un es pt nepaspēju piefiksēt, bet sapratu ka kaut kas nav, un jautāju kur prezis, šī saka ka nevajagot, un nu jau arī bija par vēlu. 🤦 oh well, ko gan vairs turpināju likt aiz vaiga vińai, jāsaka ka tas tiešām ir līmenī deepthroat/facefuck ńem kā un cik dzili gribi. Bet es nezinu vai biju gaidijis ko vairāk vinas izskatā vai kā, bet pusstundu darbinot vinu, tā pat līdz finišam netiku, pazuda arī vēlme. Skāde trīs sarkanie, agrāk gan vairāk prasija cik atceros, nezinu varbūt ziemassvētku atlaides kaut kādas.. vairs nezinu pat vai gribētu otreiz pie vińas iet, labāk piemaksāt un ko simpātiskāku atrast.

Link to post
Baiba (38) 24787196
Ierakstīts

Pieņemu ka ir tādi varianti, bet es uzskatu ka esmu pienpilna saprāta un neko ārkārtēju nepateicu, tikai pāris jautājumi no manas puses, vispār nekas extra tikai kā - laiks un vieta bet tavā tonī jau nojaušams teksts kā "ko Tu te vispār man zvani" un tamlīdzīgi, vismaz laipna saruna, savadak kā nahuj vispār gribas iet pie tādas pusmūža dzīves neapmierinātas sievietes. Un nav jau tā ka man pie Tevis ļoti gribētos tikt, galīgi nē, diemžēl tirgus stāvoklis, zemais piedāvajums, tad vēl attiecīgi laiki un vietas faktori un tas piedāvājums vispār sarūk tā lūk. 

Takā nevajag cirst ka klienti neadekvāti, pati drošcien odekalonu sašnaukusies.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.