Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vicki (20 gadi) 20373081 puh.lv
Ierakstīts

Tās bildes ko viņa nosūta, atbilst realitātei? Biju ar viņu sarakstijies, aizbraucis, bet tad sekoja norunātā laika pārcelšana un protams, ka es negaidīju. Biju nodomājis, ka fake. Komunicē laikam tikai ru, kad rakstiju savā valodā, tad neatbildēja. Man arī nosauca motoru ielu, biju sarunājis, ka viss notiek auto. 

Krista
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2024. gada 12. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2024. gada 12. februāris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, deniss1100 teica:

Čau. Viņa vel darbojas?

Nē, salūza. Tagad servisā.

18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Jaukaiss teica:

Biju pie viņām,var sarunāt lētāk ,pa 120 katrai,bet ir to vērts.

Tie foto ir īsti ko viņas sūta? Man itkā ir nojausma par vienu no mietenēm, bet īsti neesmu pārliecināts.

Varbūt vari iemest pilnāku atsauksmi..

Sadaram!!🙂, 34
Ierakstīts
12 hours ago, Musis77 said:

Sveiki. Lasu un priecājos: cilvēks uzdod konkrētu jautājumu par atsauksmēm un saņem 11 atbildes par to, ka neprot lietot meklētāju, nevis kaut vienu piemēru, kurā šis jautājums būtu atbildēts. Man arī neizdodas atrast 😂 ne ar, ne bez telefona numura, varbūt kāds var kaut ko pateikt par feju. Paldies jau iepriekš par atbildi.

Sveiks! Lasu un priecājos. Tu kaut vai vienu no, tevis pieminētajiem, 11 komentāriem izlasīji???? Runa ir par tēmas noformējumu, lai meklētājs atrastu. Nevis prasmi atrast.

Bet ko gan es te rakstu, izlasīsi atkal kaut ko par meklētāju un dosies meklēt taisnību... :D :D :D

Es ieteiktu lietotājam Nojūdzies cirvis, izveidot īpašu ''Cirvis'' balvu/nomināciju/kategoriju un piešķirt atsevišķiem lietotājiem. Šajā topikā jau būti 2 galvenie pretendenti uz balvu!

Rīgas Autoosta. Iesakiet.
Ierakstīts

Pa lielam, jau lielākā daļa no fejām būs netālu no autoostas, turpat pāri ielai ir vecrīgā, vēl dažas ir līdz 1km rādiusam no autoostas.

Zvani, raksti, lai tās kas atbilst tavai gaumei, sūta adresi un tad caur wazi skaties, vai sanāks ar kājām aizčāpot. Viestura prospekta tuvumā būs tikai tas pediņš un dažas narkoškas.

Laima 254426**
Ierakstīts
8 hours ago, Āmurgalva said:

Vecit, te viss piederās. Feja gribēja par to parunāt 😁 mēs esam atverti  cilvēki , varam ar viņu  parunāt, apspriest .Es viņai prasīju, kā tad bija patiesībā .Nekā😁

''Es viņai prasīju, kā tad bija patiesībā.'' Bļāā šis mani točna aizskāra, mana sirds ir salauzta...

Laima 254426**
Ierakstīts
1 minute ago, Osiss71 said:

A ko, normāla meitene, var visu ziemu darbināt😅

Labāk uz viļņiem šūpoties, nekā pret klintīm sisties😅

Meitenei nav ne vainas, neko sliktu par viņu neteicu un nesaku. Attieksme ok. Vienkārši dažas nedaudz dīvainas/komiskas situācijas.

7 minutes ago, Laima27 said:

Pirmkārt nekas  nebija zem segas. Un bildes ir manas. Es esmu korpulenta un to neslēpju. Bet paldies par jauko atsauksmi. Tiešām bija patīkami ar jums tikties. Vnk dažas detaļas nebija patiesas. 

nu sākums tomēr bija zem segas :D

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.