Tās bildes ko viņa nosūta, atbilst realitātei? Biju ar viņu sarakstijies, aizbraucis, bet tad sekoja norunātā laika pārcelšana un protams, ka es negaidīju. Biju nodomājis, ka fake. Komunicē laikam tikai ru, kad rakstiju savā valodā, tad neatbildēja. Man arī nosauca motoru ielu, biju sarunājis, ka viss notiek auto.
Ne tikai viņas bet gan liela daļa no meitenēm/sievietēm šajā profesijā dod bez gumijas. Šeit ir viens biedrs PG, tam ir oža uz tādām dāmām.
Bet kā saka - ja ir pieprasījums, tad būs piedāvājums🤷♂️
Viņa pirms neilga brīža bija stāvoklī un arī strādāja. Tad bija neliela pauze un tagad ir atpakaļ.
Biju viņai rakstījis, tad nosauca cenu 1pieci0 par reizi(nevis stundu), kas likās par dārgu…
Sveiki. Lasu un priecājos: cilvēks uzdod konkrētu jautājumu par atsauksmēm un saņem 11 atbildes par to, ka neprot lietot meklētāju, nevis kaut vienu piemēru, kurā šis jautājums būtu atbildēts. Man arī neizdodas atrast 😂 ne ar, ne bez telefona numura, varbūt kāds var kaut ko pateikt par feju. Paldies jau iepriekš par atbildi.
Sveiks! Lasu un priecājos. Tu kaut vai vienu no, tevis pieminētajiem, 11 komentāriem izlasīji???? Runa ir par tēmas noformējumu, lai meklētājs atrastu. Nevis prasmi atrast.
Bet ko gan es te rakstu, izlasīsi atkal kaut ko par meklētāju un dosies meklēt taisnību...
Es ieteiktu lietotājam Nojūdzies cirvis, izveidot īpašu ''Cirvis'' balvu/nomināciju/kategoriju un piešķirt atsevišķiem lietotājiem. Šajā topikā jau būti 2 galvenie pretendenti uz balvu!
Pa lielam, jau lielākā daļa no fejām būs netālu no autoostas, turpat pāri ielai ir vecrīgā, vēl dažas ir līdz 1km rādiusam no autoostas.
Zvani, raksti, lai tās kas atbilst tavai gaumei, sūta adresi un tad caur wazi skaties, vai sanāks ar kājām aizčāpot. Viestura prospekta tuvumā būs tikai tas pediņš un dažas narkoškas.
Vecit, te viss piederās. Feja gribēja par to parunāt 😁 mēs esam atverti cilvēki , varam ar viņu parunāt, apspriest .Es viņai prasīju, kā tad bija patiesībā .Nekā😁
''Es viņai prasīju, kā tad bija patiesībā.'' Bļāā šis mani točna aizskāra, mana sirds ir salauzta...
Labāk uz viļņiem šūpoties, nekā pret klintīm sisties😅
Meitenei nav ne vainas, neko sliktu par viņu neteicu un nesaku. Attieksme ok. Vienkārši dažas nedaudz dīvainas/komiskas situācijas.
7 minutes ago, Laima27 said:
Pirmkārt nekas nebija zem segas. Un bildes ir manas. Es esmu korpulenta un to neslēpju. Bet paldies par jauko atsauksmi. Tiešām bija patīkami ar jums tikties. Vnk dažas detaļas nebija patiesas.
Ierakstīts
Tās bildes ko viņa nosūta, atbilst realitātei? Biju ar viņu sarakstijies, aizbraucis, bet tad sekoja norunātā laika pārcelšana un protams, ka es negaidīju. Biju nodomājis, ka fake. Komunicē laikam tikai ru, kad rakstiju savā valodā, tad neatbildēja. Man arī nosauca motoru ielu, biju sarunājis, ka viss notiek auto.