Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Krista
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 12. februāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 12. februāris - Iemesls nav norādīts
pirms 1 stundas, deniss1100 teica:

Čau. Viņa vel darbojas?

Nē, salūza. Tagad servisā.

Link to post
18-20 Gadīgas
Ierakstīts
pirms 4 stundām, Jaukaiss teica:

Biju pie viņām,var sarunāt lētāk ,pa 120 katrai,bet ir to vērts.

Tie foto ir īsti ko viņas sūta? Man itkā ir nojausma par vienu no mietenēm, bet īsti neesmu pārliecināts.

Varbūt vari iemest pilnāku atsauksmi..

Link to post
Laima 25442695
Ierakstīts
8 hours ago, Āmurgalva said:

Vecit, te viss piederās. Feja gribēja par to parunāt 😁 mēs esam atverti  cilvēki , varam ar viņu  parunāt, apspriest .Es viņai prasīju, kā tad bija patiesībā .Nekā😁

''Es viņai prasīju, kā tad bija patiesībā.'' Bļāā šis mani točna aizskāra, mana sirds ir salauzta...

Link to post
Laima 25442695
Ierakstīts
1 minute ago, Osiss71 said:

A ko, normāla meitene, var visu ziemu darbināt😅

Labāk uz viļņiem šūpoties, nekā pret klintīm sisties😅

Meitenei nav ne vainas, neko sliktu par viņu neteicu un nesaku. Attieksme ok. Vienkārši dažas nedaudz dīvainas/komiskas situācijas.

7 minutes ago, Laima27 said:

Pirmkārt nekas  nebija zem segas. Un bildes ir manas. Es esmu korpulenta un to neslēpju. Bet paldies par jauko atsauksmi. Tiešām bija patīkami ar jums tikties. Vnk dažas detaļas nebija patiesas. 

nu sākums tomēr bija zem segas :D

Link to post
Laima 25442695
Ierakstīts
57 minutes ago, Laima27 said:

Pilnībā nav taisnība par tikšanos. Lūdzu nemelojiet. 

Atvaino, ja esmu kaut kā aizskāris, bet uzrakstīju visu kā atceros. Starp citu mans paziņa, kurš bijis pie Tevis, stāstīja līdzīgu pieredzi...

Kas tad varētu būt nepatiesība? Rajons kurā pieņem, istabu skaits dzīvoklī, seksa pozas(kaut gan varbūt bija arī tikai viena poza), tieši kas?

Varbūt tagad ir savādāks scenārijs randiņam, es biju kādu laiciņu atpakaļ, apmēram gadu vai vairāk.

Link to post
Laima 25442695
Ierakstīts

Laima,

 27
Rīga
Jauna,skaista meitene ar 6 izmēra krūtīm un lielu dupsi. Sex,minets ,anal,tit fuck. Vīrietim kuplu meiteņu cienītājam. Ir sava vietiņa foto mani.
 
 
Meklētājā neatradu info par šo jaunkundzi, bet man liekas, ka iespējams jau bija topiks par viņu. Ja tā, tad lūdzu, lai augstākie spēki pievieno manu atsauksmi tam topikam. 
Pieņem meitene Grīziņkalnā, vienistabas dzīvoklītī. Dzīvoklis maziņš un viss atrodas vienā telpā, arī duškabīne ir istabā. Bet pa lielam - kārtība, tīrība. Bija dvielis.
Sludinās gribu.lv un intim.lv sazvanīt nav problēmas un randiņu sarunāt arī nē. Cena bija 40 eiro, bet tas kādu laiciņu atpakaļ. 
Meitene ir liela, korpulenta, resna, sauciet kādos vārdos gribat, bet tā nu tas ir. Bet tas jau arī ir redzams bildēs. Bildes ir viņas. Gadi, kas norādīti sludinājumā, visticamāk atbilst patiesībai. Realitātē meitene ir vēl lielāka, nekā izskatās bildēs. Tāpēc tiem džekiem, kas vēlas viņu apciemot, iesaku izvērtēt savas spējas un fiziskos dotumus.
Tad nu esmu ieradies, meitene ielaiž iekšā, parāda kur duša, iedod dvieli. Ieeju dušā, iznāku no dušas un redzu ka Laima guļ gultā zem segas, ar muguru pret mani, galva arī mazliet zem segas :D . Tas nedaudz dīvaini, domāju ko darīt, jo meitene mani neaicina sev blakus un ir palīdusi zem sega. Pirmo reizi šāda pieredze :D . Bet nu neko, noslaukos un lienu gultā, blakus Laimai. Apguļos blakus, Laima bez kādām emocijām. Sajūtos nedaudz lieks. Un tad beidzot Laima ierunājās: ''Vai tu mani nesamīļosi?''. Cenšos viņu samīļot, bet tas nemaz nav tik viegli(dēļ atšķirīgās svaru kategorijas). Tālāk jau viss aiziet tā, kā tam būtu jābūt. Minets, sekss(divās pozās) un salūts. Ieskrienu atkal dušā, iznāku ārā no dušas, apģērbjos, norēķinos.
Un tad Laima man jautā, vai došos paēst un prasa ko taisos ēst. Atkal sajutos nedaudz dīvaini(iekārojams), jo runājām par kaut ko pavisam citu, ne par maltītēm vai ēdienu. Ātri atsveicinājos un devos prom.
Palielam, tiem kas vēlas pamēģināt seksu ar stipri lielu meiteni, iesaku. Nekas negatīvs, tikai dažas mulsinošas situācijas, bet tas varbūt tikai man.
Es vēlējos izmēģināt šādu pieredzi un esmu apmierināts, sapratu, ka šis nav mans formāts. Bet kā saka nepamēģināsi neuzzināsi. Nesaku, ka neaiziešu vēl kādu reizi, bet nu tas, ja nebūs pieejamas daudzas, ļoti daudzas citas dāmas.
 
Link to post
RDRD (30) 29818951
Ierakstīts
19 hours ago, juris0077 said:

Man liekas ka vinja ir ar putniem galva

Sakuma sarakste epasta,prasija 200 €€€

Viesnica

Ok,prasu lai iedot numuru nihuja,caur epastu sarakste un vel vinai pakal jaatbrauc

Atbraucu uz to ielu kuru nosauca,uzrakstu vinai,tad sākas

Vinai vajag foto lai atsutu,ka esmu tur,tad vinai vel kautko vajadzeja,da nahuj pasutiju vinju nahuj

Lai tak pabaz galvu pa logu un lai paskatas

 

esmu vairākas reizes rakstījies ar viņu, vienmēr cena bijusi 100 eiras+ viesnīca un transports. Diemžēl vietas neesamības dēļ nav sanācis VĒL tikties. Bet viņa ir manā wannabe sarakstā.

Link to post
Laura Imanta
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Camry1212 teica:

Var sarunaat arii pisienu. Skats no aizmugures ir ok. Bet pedejaas nedeljas numurs atkal ir izleegts. Laikam buus atkal patstaaviigo miilu atradusi. 

pirms dienām divām vai trīs vēl bija sludinājums likts. iesaku paskatīties vai numurs vienkārši nav mainījies

Link to post
Elīna xx amgb***@inbox.lv
Ierakstīts
pirms 1 stundas, tetris teica:

Biedri, bet es reāli nesaprotu loģiku šādos gadījumos. Vai tas prostitūtas, kuras ļauj ņemt sevi priekšā bez gumijas, domā, ka AIDS un STS ir valdības propOganda? Vai pašas jau ir inficētas un uzskata, ka nu vairs nav ko zaudēt? Taupa naudu un nepērk kondomus? Vienkārši jobnutās?  

Man arī šis īsti nav saprotams.

Būtu ļoti skumji, ja pašas fejas zin, ka ir inficējušās un turpina sniegt pakalpojumu bez gumijas. Man šķiet, ka štatos ja ko tādu izdodas pierādīt, tad uzreiz aiz restēm. Kā arī, ja jau rakstīts(sludinājumā) ka kontakts bez gumijas, tad sliecos vairāk uz to, ka klients viņu pielauza uz seksu bez gumijas. Kaut gan spriežot pēc komentāriem, tad vairāki viņu ir bliezuši bez gumijas.

Par naudas taupīšanu, domāju, ka tik traki jau diezvai pisīs kapeiku, tomēr sotaku prasa par tikšanos. Tur tie daži eiro neko neizsaka.

Šis man liekas ir tomēr izglītības jautājums. Meitene redz, ka džekam noskūtas olas, nesmird pēc sviedriem un redelē netrūkst neviena zoba - tātad kopts un noteikti vesels. Galvenais uztraukums par to, lai nebeidz iekšā. 

Link to post
Laura Imanta
Ierakstīts
On 2021.12.20. at 00:09, kristal teica:

Nav , protams, lētākais variants, bet no savas puses, gribētu teikt, ka meitene simpātiska un pakalpojums kvalitatīvs, tā ka "price / performance" teiktu ka ir adekvāti.

A kas tad ir vēl lētāk????

Link to post
Rīgas labākās minetnieces
Ierakstīts
pirms 59 minūtēm, martins2021 teica:

Palielam visas fejas ir labas minetnieces, pie kuras ej, liek tik vien minet kāds būs pasākums. 🤡

Par pirmo teikuma daļu: tā var pateikt džeks kam ir bijuši tikai pāris mineti, respektīvi nav pieredzes, Pēc tam labākais minets liksies tas, kas bez gumijas un tikai pēc lielākas praktizēšanas sapratīsi, KA TIEŠĀM LABU MINETU VAR UZTAISĪT TIKAI RETĀ PLUS VIŅAI JĀPATĪK TAS KO VIŅA DARA. 

Bet tas, kas aiz komata rakstīts, es īsti nesaprotu, itkā latviski rakstīts, bet nespēju iebraukt...

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.