Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Diana (28) 24915298
Ierakstīts

Biju saticies mēneša sākumā, uzrakstīju viņai puhā, sludinājums bija par erotisko masāžu ar happy end +extra par sekss. Aizejot ciemos jutos vīlies, bērns otrā istabā visu laiku mammu sauc, viņa skraida turpu šurpu, pie manis, pie bērna, apslimis līdz ar to neiet uz bērnudārzu, nespēju atslābināties. Nebūtu nemaz piekritis ja uzreiz būtu zinājis, ka tur ir mazs bērns. Vārds pa vārdam un sarunājām vienkārši minetu, būtu palicis arī uz seksu un masāžu, bet pie citiem apstākļiem. No ierašanās līdz došanās prom ~20-25min. 
Telegram vaiņai bija rakstīts Maija, pieļauju ka īstais vārds.

Rīgas Autoosta. Iesakiet.
Ierakstīts
9 hours ago, Nojūdzies Cirvis said:

Tāpēc jau no paša sākuma par šo topiku ieņirdzu. Rajonu vajag īsto, jo tur esot parkings, lai arī tas reāli parkingam pretīgākais rajons un gandrīz visur citur ir daudz vienkāršāk u.t.t.  Vēl smieklīgāk bija tas, ka Viestura prospekts viņam arī der, kas arī ir ellē gaisā, bet pa vidu - kur nu, viņš taču starp šiem galamērķiem teleportēsies, nevis brauks.

Nah nav vajadzīgi šādi topiki, kur vesels bars vienam indivīdam izdabā, kuram nav rociņas. Sekretāri viņam vajag, kas viņam saorganizēs kur pisties, kā tur nokļūt, ar ko pisties u.t.t., to lai arī meklē. Labi, ka es tagad esmu Cirvis, nevis Sekretāre :D 

Ok, topiks forumā varētu būt kāds viens kopīgais "palīdziet līkrocim / iesakiet", kur visi šādi nevarīši var nākt..

Tu vienkārši cirvis esi tāpēc arī nesaproti. Es no rīta ierodos Rīgā centrā, man nopietnas darīšanas tur pat, vakarā braukšu pie brālēna uz Viestura prospektu, bet ir doma paņemt hoteli tur pat centrā kaut kur atstāt mantas. Es nerparasu lai man zīme karti vai ko, vnk paprasīju kontaktus. Dalbajobs. 

8 hours ago, asaks22 said:
8 hours ago, sidlav55 said:

nu cilvēks no dziļiem laukiem. teiks , kādi tie pilsētnieki fui!  taču brauc uz ZV24, vai V22 , fēju kādas gribi un parkingu bez maksa visās malās.  bet man liekas , ka vinš tikai pavēlkās āzējot citus,

Tak viņi paši uzvelkas. 🤣 Es normāli pajautāju tikai kontaktus, tas Cirvis sāk te pasakas domāt par kartēm un ko vēl. Viss pavisam elementāri, man mašīnā būs daudz bagāža, man svarīgas lietas darāmas centrā, lai man mašīna nepaliek bez logiem un preces, es tas atstāšu kādā viesnīcā netālu no autoostas, un man nav bail braukt ar waze vai ko, man vienkārši tas ir ērtākais variants. Un vakarā es braukšu pie radinieka uz V. Prospektu, pēc tam atpakaļ uz hoteli.

Ierakstīts
9 hours ago, Black Cat said:

Cik saprotu nauda un laiks (ja esi gatavs ņemt viesnīcu) Tev nav problēma. Tādā gadījumā Tev der 80% meiteņu, kas sludinās atrodas vairāk vai mazāk centrā. Ja tik vien problēmu kā Rīgas nepārzināšana, izmanto Waze vai taksi - adresi Tev meitene iedos, kad sarunāsi. Palasi sludinājumus un atsauksmes un izvēlies ko vēlies.🙂

Finansiāli nav problēmu, es vienkārši atstāšu auto uz Maskavas ielas stāvlaukuma, pie autoostas, tākā man tur netālu svarīgas darīšanas. Nu puh jau skatījos, bet tur jau daudz fake diemžēl. 

Ierakstīts

Sveiki, sorry varbūt par offtopic, bet drīzumā būšu Rīgā, Rīgu īsti nepārzinu, bet var būt ir kāda normāla kas pieņem autoostas tuvumā? Domāju tur pat atstāt mašīnu, kamēr darīšanas, un tad varētu kādu beibi apciemot. Plānojas arī braukt uz Viestura prospektu, varbūt arī tur kas labs kādam aizķēries. 

Paldies🥂

Centrāltirgus
Ierakstīts

Sveiki biedri. Šodien (nu jau vakar) no rīta puses gāju cauri Rīgas centrāltirgum, mani apturēja maza auguma, simpātiska tumšmate, melnos "ādas svārkos", melnas zeķubikses, un augšā jaka ar tādu taka ādas vesti ar ādas imitāciju nedaudz. Piedāvāja "sasildīties" steigā neiedomājos pajautāt nr lai vēlāk uzzvanīt, varbūt kāds zin kas ir šī darbone un var padalīties? :) paldies!

Laura Lindy
Ierakstīts

Kas notiek ar mūsu dailavām ? Nevar sazvanīt vai nepienem latviešu bālelinus.

Cenas arī aug..

Varbūt, izdevies kādam sastapt vinas? Man nav izdevies zvanot regulāri.

Pielikumā sludinājuma bildes.

Es Tev varu pačukstēt, kas tā par čiksi. Dīana Blūma. Aplausi man.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.