Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
No Ss.lv 20085861
Ierakstīts

Meitene ir reala. Iepazinos ar vinu gadu atpakal iepazisanas portalaa. Dzivo Pljaviekos hruschevkaa. Vinja tesam agrak stradaja Afina masazas salonaa. Izskatas tiesam labi, bet man vinjas raksturs nevisai. Sterva.

Salons Labi
Ierakstīts

Lacplesa iela un Elizabetes iela dabuju minetu. Vardus neatceros. Devu 30Ls + 10Ls dejas maksa salonam. Suka bez preza. Ne visas meitenes piedava minetu. Katra japrasa atseviski. Uz masazu nav verts iet.

Evita, 27193583
Ierakstīts

Bil u neje v proshlij ponedeljnik. Dom - hruschevka na Eksporta. Remont - horoshij, a ne ochenj horoshij.Kvartira ochenj maljenjkaja. !-komnatnaja hruschevka. Zaplatil 50Ls. Seks ochenj ljubit srazu vidno. No mne eje zapah izo rta ne ponravilsja. Predlozhila Hennesy. Vipil. Potom ej eshe 10Ls dal, tak kak realjno mnogo vipil ego. Daljshe - mojusj v dushe, ona zahodit. Govorit chto hochet mne pomoch. Nu davai govorju. Pomila menja.

Divana tam net nikakogo i zerkala tozhe. Odna boljshaja krovatj.

V sekse aktivnaja, no zapah ot neje estj. Ne v moem vkuse. Chistaja, uhozhenaja, no pahnet vsja pizdoi. Grudj hotj i boljshaja no visit. Mne esli chestno boljshe silikon nravitsja. Kstati na lice ne krasavica - 7/10 nu mozhet 8-10. Obichnaja vneshnostj.

Sama konchaet po neskoljku raz.

V konce ja esche Hennesy glotnul i poshel.

Boljshe ne poidu.

Evita

грудь - 4

возраст - 21

телефон: 27193583

Был у неё пару раз, фото реальное, находится около торгового порта, на улице Eksporta вроде бы. Квартира очень хорошая, живёт одна, брала 40 лат за 1 час. С кем попало - не занимается, сперва смотрела как я раздеваюсь, объяснила это тем, что для неё очень важен человек который следит за собой, когда я прошёл все тесты на вопросы и ответы, то повела меня в спальню, где оставила меня одного на 1-2 минуты. Когда пришла, посадила меня на диван, на против меня было большое зеркало, она разделась и сделал хороший миньет, потом уже и далее...

Грудь у неё реальная, 4й размер. Она не очень позволяет её трогать, говорит что не любит.

Короче говоря, советую всем, кто любит большегрудых блондинок с хорошей задницей.

Секс: 8 из 10

Миньет: 8 из 10

Квартира: 9 из 10

Melngaila kombinats: Rita + Anna = OK
Ierakstīts

Vechi. Jus esat riktigie mudaki (iznemot puisicc). Es jums censhos ielikt savas realas atsauksmes. Bet jus jau kartejo reizi nosaucat tos par sutenera reklamu. Es godigi sakot nesaprotu tad kada ir jega shim forumam. Tapat pizdetj par velns zin ko, jeb rakstit atsaukses un palidzet parejiem uztaisit pareizo izveli. Jaa, es rakstiju par Dzirnavu 55 kur man reali patika. Kapec man ir jakluse. Es uzrakstiju par Avotu 11, kur man nepatika. Vai jus esat preti lai es padalitos par to ar jums?Tad ko tad jus gribat sameklet shaja chataa?

Par Annu un to Rita - taa arii ir taisniiba. Es ar to steidzos padaliities ar pareejiem. Bet izskatas kaa tie vissbaigakie netiiceeji ir vienkarshi teoretiki kuri pashi nekur neiet, nevar nekadu atsauksmi uzrakstiit un tikai pizdjat mad.gif

Man personigi tas apvaino... Ejiet un provejiet visas tas maukas pashi. Bet es tomeer personiigi vienmeer ieklausos, ja man kaut ko iesaka.

Zajebalji smile.gif

Melngaila kombinats: Rita + Anna = OK
Ierakstīts

Sodien izdomaju apmeklet jus labi pazistamo bardeli Melngailu ielaa. Es jau sen gribeju noprovet tadu Ritu, kas reklamejas Princesee, bet bildee nevar redzet seju. Es ieprieks piezvaniju, izradijas kad vinja ir uz vietas. Aizgaju... Ta Rita ir diegan laba meitene. Vinjai ir 30 gadi, bet augums if forshais ar tadu maigu iedegumu. Esot dejotaja. Izdomaju ka vajag sodien kaut-ko jaunu un vinjai klat panemu vel Annu (ja kads nezin piekieku bildi). Samaksaju 30Ls.

Nu, jus ziniet vechi tas nebija slikti. Abas meitenes ir ljoti sexigas ar forshu augumu, garas slaidas, ar labiem pupiem. Rita bija ipashi laba, ljoti aktiva, Anna bija drusku miegaina, bet tapat izpisiju vinju ka pienakas biggrin.gif

Vobschem, iesaku.

Minets - 4, sex - 4

Anna - 3+

Rita - 4+

Ritas bilde manuprat ir tikai tajaa zurnalaa Princese, tapec nepielieku te blink.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.