Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dana 29196698
Ierakstīts
pirms 3 stundām, meklejujaunumus said:

MDMA????? :D:D:D Labs niks, labs. Sex + mdma esot labi.

Centos būt dzejniecisks, ķip neīsta / sintētiska mīlestības sajūta. Kā sanāk, vai ļoti labi, vai karājas un atsakās mosties. 😅

Dana 29196698
Ierakstīts

Mistiski esmu iekļuvis to izredzēto sarakstā kuriem neatbild "tiekos tikai ar padstāvīgajiem klientiem", tas nemaina faktu ka ar viņu kaut ko sarunāt ir praktiski neiespējami, jau vairākas reizes mēğināts, laikus atsakās piedāvāt, liek minēt kā spēlējot kuğīšus, katru reizi jūtos kā 15gadnieks kas draugiem.lv cenšās koļīt meiteni kas nav ieinteresēta, bet atbild atbildēšanas pēc. Katru reizi izbesos, atmetu ar roku un sarunāju citu.

Lielas kaunuma lūpas
Ierakstīts
pirms 8 stundām, op77 said:

viņa tiekas daugavpilī vai līvānos...?! un tiekas ,ja es nedzivoju d-pilii..?!;)

Tiekas Daugavpilī, ar vietējiem netiekās, komunikācija caur epastu un gausa, izrietoši jārunā pāris dienas uz priekšu.

SintijaRiga😙
Ierakstīts
pirms 8 stundām, StopThis said:

Par slaidumu es arī pastrīdētos, jo izskatās, ka puncis bildē ir ierauts :D Bet lai te dažs nesāktu "smirdēt" - gaumes lieta :D

Gaumes lieta varētu teikt ja daļa atsauksmju būtu sliktas, šajā gadījumā PILNĪGI VISAS ir sliktas.

Алиночка 26929120
Ierakstīts

Pirms kāda laika sazinājos, atsūtīja sarakstu ar pieejamiem variantiem (ko darīsim, cik ilgi, cik reizes), 1h 2 šāvieni, ja nemaldos, bija 13 sarkanas banknotes. Tā kā sludinājumā bija rakstīts ''foto mani'' pārbaudīju un izrādījās ka foto ir nākuši no interneta, 2x prasīju lai atsūta savas īstās bildes, 2x atsūtīja citas ņemtas no interneta, atmetu ar roku un rakstīju citai.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.